Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Disturbia-t ajánlanám!Primitive írta:Tanács kellene, mondjuk elég gyorsan![]()
Csaj jön filmezni hozzám. Esetleg valami ajánlás?![]()
Horrorra gondoltam, nincs kedvem nyáladzani, ha értitek mire gondolok...
![]()
Nekem nem jött be. Nem nagy durranás. Lehet bennem van a hiba, de én majdnem elaludtam rajta. Ez is olyan lesz mint a Karib tenger kalózai. Az első rész ultra király aztán szépen ellaposodik. Holmesből is lesz 3. rész a befejezésből kiindulva.csababarca írta:Megnéztem a Sherlock Holmes új részét.
Nekem nagyon bejött már az első is,de ez talán még jobban. Downey Jr és Jude Law tökéletesen alakítják a két szereplőt,mindkettő lubickol a szerepében.
A sztori is jó volt,és mivel angol film,végre nem "szovjetek a főgonoszak" klisé ment.
Poénok is ültek,bár az 1ben talán több volt,de itt is elegendő volt.
A vége "kicsit" túlzás, egy olyan zuhanást nem hiszem hogy túl lehet élni. De a sorozatban is így volt,és mivel filmről van szó belefér.
Aki látta az egyet,és tetszett akkor nézze meg ezt is,nem fog csalódni
alapvetően nekem is tetszett, bár kevésnek éreztem a fordulatot és kevés nyomozás volt...csababarca írta:Megnéztem a Sherlock Holmes új részét.
Nekem nagyon bejött már az első is,de ez talán még jobban. Downey Jr és Jude Law tökéletesen alakítják a két szereplőt,mindkettő lubickol a szerepében.
A sztori is jó volt,és mivel angol film,végre nem "szovjetek a főgonoszak" klisé ment.
Poénok is ültek,bár az 1ben talán több volt,de itt is elegendő volt.
A vége "kicsit" túlzás, egy olyan zuhanást nem hiszem hogy túl lehet élni. De a sorozatban is így volt,és mivel filmről van szó belefér.
Aki látta az egyet,és tetszett akkor nézze meg ezt is,nem fog csalódni
Akkor pihend ki magad és legközelebb úgy állj neki filmet nézniRobcsyy írta:3x kezdtem neki, 3x bele is aludtam. töröltem úgy ahogy vanmessideco írta:A Forráskód jó filmLegalábbis szerintem mindenképp megéri megnézni.
3x kezdtem neki, 3x bele is aludtam. töröltem úgy ahogy vanmessideco írta:A Forráskód jó filmLegalábbis szerintem mindenképp megéri megnézni.
Én is néztem,pedig szintén nem másodszor.De egyszerűen magával ragadó a történet,Hanks meg lenyűgözően alakít.S.Agüero írta:nem tudok betelni ezzel a filmmel.bence-barca írta:TV2n Forrest Gump!!9kor kezdődött.
már ötödjére nézem meg, de még mindig jó.
az egyik legjobb film amit életemben láttam.![]()
egyértelműen 10/10
Én nagyon untam. A történet szerintem totál értelmetlen, plusz a megvalósítás sem az igazi. De nézd meg, lehet,. h Neked bejön.davi10 írta:Sziasztok!
Tudnátok vmi filmet ajánlani estére?
A Forráskódról mi a véleményetek? Érdemes megnézni?
Érdemes!davi10 írta: A Forráskódról mi a véleményetek? Érdemes megnézni?
nem tudok betelni ezzel a filmmel.bence-barca írta:TV2n Forrest Gump!!9kor kezdődött.
az ádám almái, a skandináv filmek egyik gyöngyszeme. jó választások ezek a filmek, mindegyik ég és föld egymástól, abszolut 5 eltérő kategoriát képviselnek, viszont mind az 5 kiváló alkotás.bence-barca írta:Jövőhéten média hetünk lesz a suliban v mi, ami abból fog állni, h filmeket nézünk. Minden nap 1-1 film, majd elemezni kell.
Mások élete, Taxidermia, Ponyvaregény, Ádám almái, A gyűlölet. Ezt az 5 filmet fogjuk megnézni. Ponyvaregényt már láttam ahelyett berakhatták volna a Fight clubbot v a Remény rabjait. Azokat is láttam és azok jobban tetszettek![]()
A hszem lényege, h a maradék 4 film közül, ha vki valamelyiket látta írna róla véleményt?
Az Ádám almái-t nem láttam, de a másik 3-ról tudok röviden véleményt alkotni.bence-barca írta:Jövőhéten média hetünk lesz a suliban v mi, ami abból fog állni, h filmeket nézünk. Minden nap 1-1 film, majd elemezni kell.
Mások élete, Taxidermia, Ponyvaregény, Ádám almái, A gyűlölet. Ezt az 5 filmet fogjuk megnézni. Ponyvaregényt már láttam ahelyett berakhatták volna a Fight clubbot v a Remény rabjait. Azokat is láttam és azok jobban tetszettek![]()
A hszem lényege, h a maradék 4 film közül, ha vki valamelyiket látta írna róla véleményt?