Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Rinku
Director del Fútbol

2012.01.20. 16:12:20

Primitive írta:Tanács kellene, mondjuk elég gyorsan :P :)

Csaj jön filmezni hozzám. Esetleg valami ajánlás? :lol: :lol: Horrorra gondoltam, nincs kedvem nyáladzani, ha értitek mire gondolok... :lol: :P
A Disturbia-t ajánlanám! :) Thriller és egy baromi jó film! :P Fog bújni hozzád, hidd el! :D Nálam legalábbis már bevált. :) Jó az alapsztori is, szerintem tetszeni fog! :wink:
Football, bloody hell. /SAF/
Primitive
Entrenador del Barça

2012.01.20. 16:03:56

Tanács kellene, mondjuk elég gyorsan :P :)

Csaj jön filmezni hozzám. Esetleg valami ajánlás? :lol: :lol: Horrorra gondoltam, nincs kedvem nyáladzani, ha értitek mire gondolok... :lol: :P
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Hunter91
Capitá del Barça

2012.01.20. 12:04:35

csababarca írta:Megnéztem a Sherlock Holmes új részét.
Nekem nagyon bejött már az első is,de ez talán még jobban. Downey Jr és Jude Law tökéletesen alakítják a két szereplőt,mindkettő lubickol a szerepében.
A sztori is jó volt,és mivel angol film,végre nem "szovjetek a főgonoszak" klisé ment.
Poénok is ültek,bár az 1ben talán több volt,de itt is elegendő volt.
A vége "kicsit" túlzás, egy olyan zuhanást nem hiszem hogy túl lehet élni. De a sorozatban is így volt,és mivel filmről van szó belefér.
Aki látta az egyet,és tetszett akkor nézze meg ezt is,nem fog csalódni 8)
Nekem nem jött be. Nem nagy durranás. Lehet bennem van a hiba, de én majdnem elaludtam rajta. Ez is olyan lesz mint a Karib tenger kalózai. Az első rész ultra király aztán szépen ellaposodik. Holmesből is lesz 3. rész a befejezésből kiindulva.

Csak az erdős jelenetet tudom kiemelni
, a többi nagy kaki. Az első részt meg sem közelíti. A zuhanás elég érdekes volt...kb. 60méter felett már olyan mintha betonba csapódnál, hiába vízbe érkezik az ipse.
Ezért 10/2-t adok rá.
messideco
Presidente del Barça

2012.01.20. 00:08:52

Atlantisz gyermekei
Na ez igen. Csillagos ötös a film. Azért nem lesz a kedvencem, mert film közben ingadozott a figyelmem, főként a szereplőkre koncentráltam.
Abba a hibába estem, hogy elmerültem a részletekben, így az egészet nem tudtam teljesen befogadni. (ennyit a szesszióban megtanultam :)) )
Bátran ajánlom mindenkinek, nagyon jó film. :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
matador
Jugador d'estrella

2012.01.17. 21:36:15

Nemrég megnéztem a Warrior című filmet.

Hát gyerekek... az elmúlt évek egyik legjobb filmje. Jellemző módon a magyar mozik nem tűzték műsorra, de rengeteg helyről le lehet tölteni szerencsére. Nálam egyértelműen 2011 legjobb filmje.

Tom Hardy bizonyította, hogy miért kellett Nolannek a Batman 3. részében (ő lesz Bane, korábban az Eredetben játszotta Eames-t). De nem csak ő, Nick Nolte és Joel Edgerton is nagyot alakít. Nem tudok mibe belekötni, hiába 2 és fél óra, végig élveztem.

9,5/10, lazán. Ajánlom mindenkinek 8)
barcalaci84
Jugador d'estrella

2012.01.17. 13:25:24

csababarca írta:Megnéztem a Sherlock Holmes új részét.
Nekem nagyon bejött már az első is,de ez talán még jobban. Downey Jr és Jude Law tökéletesen alakítják a két szereplőt,mindkettő lubickol a szerepében.
A sztori is jó volt,és mivel angol film,végre nem "szovjetek a főgonoszak" klisé ment.
A vége "kicsit" túlzás, egy olyan zuhanást nem hiszem hogy túl lehet élni. De a sorozatban is így volt,és mivel filmről van szó belefér.
alapvetően nekem is tetszett, bár kevésnek éreztem a fordulatot és kevés nyomozás volt...
Ami viszont a legnagyobb gyengéje, hogy rémesen jellegtelen, unalmas lett a főgonosz Moriarty karaktere ( főleg aki látta az új részt a Sherlock sorozatban , az a méltó ellenfél egy Holmesnak)

DE mindenképpen ajánlanám én is mindenkinek, mert szórakoztató kis film , mégha laposabb is a sorozatnál...
visca el barca
Presidente del Barça

2012.01.17. 12:55:10

Kép
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.01.15. 17:01:33

Kb. 5-6 évesen láttam először a Halálos riválisok 2-t, akkor hatalmas benyomást tett rám. 8)
Pár napja aztán ismét felfedeztem valahogy és meg is néztem. Hát valami rémes. :lol:
Valaki látta még?
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
sjd
Llegenda del Barça

2012.01.15. 15:14:32

Robcsyy írta:
messideco írta:A Forráskód jó film :!: Legalábbis szerintem mindenképp megéri megnézni.
3x kezdtem neki, 3x bele is aludtam. töröltem úgy ahogy van :D
Akkor pihend ki magad és legközelebb úgy állj neki filmet nézni :P
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.15. 15:09:29

Megnéztem a Sherlock Holmes új részét.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
davi10
Llegenda del Barça

2012.01.14. 21:56:41

Na végeztem az említett filmmel.
Sztem rohadt jó volt, és azért írom így, mert a többi szóra menne az Auto Cenzúra.
Nagyon tetszett, igaz télleg voltak megválaszolatlan kérdések, meg a végét valahogy éreztem, hogy mi lesz, de szerintem nagyon ötletes film volt.

Ha pontoznom kéne, akkor 10/8-9
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Robcsyy
Entrenador del Barça

2012.01.14. 20:12:25

messideco írta:A Forráskód jó film :!: Legalábbis szerintem mindenképp megéri megnézni.
3x kezdtem neki, 3x bele is aludtam. töröltem úgy ahogy van :D
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.01.14. 20:05:23

1 hétre általában annyi a tévézésem, h megnézem a Barca meccset,. Szóval szinte nem is nézekt TVt. Viszont azt láttam, h 7végén TV2 elkezd jó filmeket adni!
Péntek - Forrest Gump
Vasárnap - Kapj el, ha tudsz!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence-barca 2012.01.14. 22:10:52-kor.
messideco
Presidente del Barça

2012.01.14. 19:52:38

A Forráskód jó film :!: Legalábbis szerintem mindenképp megéri megnézni.
Kép
miihii
KHAL

2012.01.14. 19:51:34

S.Agüero írta:
bence-barca írta:TV2n Forrest Gump!! :) 9kor kezdődött.
nem tudok betelni ezzel a filmmel.
már ötödjére nézem meg, de még mindig jó.
az egyik legjobb film amit életemben láttam. :)

egyértelműen 10/10
Én is néztem,pedig szintén nem másodszor.De egyszerűen magával ragadó a történet,Hanks meg lenyűgözően alakít.

10es skálán 12 :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
kanty
Llegenda del Barça

2012.01.14. 19:36:53

davi10 írta:Sziasztok!
Tudnátok vmi filmet ajánlani estére?
A Forráskódról mi a véleményetek? Érdemes megnézni?
Én nagyon untam. A történet szerintem totál értelmetlen, plusz a megvalósítás sem az igazi. De nézd meg, lehet,. h Neked bejön.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
davi10
Llegenda del Barça

2012.01.14. 19:36:16

Hát az rtl-en állandóan reklám van, de akkor majd ezt i leszedem :D
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.01.14. 19:35:14

davi10 írta: A Forráskódról mi a véleményetek? Érdemes megnézni?
Érdemes!

Amúgy meg, nézd az Armageddont az ertéelen. :lol:
Én megnézem, úgyse láttam még csak 20-szor. :D
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
davi10
Llegenda del Barça

2012.01.14. 19:29:52

Sziasztok!
Tudnátok vmi filmet ajánlani estére?
A Forráskódról mi a véleményetek? Érdemes megnézni?
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.01.14. 15:55:46

bence-barca írta:TV2n Forrest Gump!! :) 9kor kezdődött.
nem tudok betelni ezzel a filmmel.
már ötödjére nézem meg, de még mindig jó.
az egyik legjobb film amit életemben láttam. :)

egyértelműen 10/10
Deus
Boixos Nois

2012.01.13. 21:32:29

I saw the Devil

9/10

Kim Ji-woon ropogósan friss bosszúfilmjéhez képest honiftársának, Park Chan-wooknak (amúgy méltán) körülrajongott Bosszú-trilógiája legfeljebb illedelmes esti mese lehet csupán. Amit az I Saw The Devil (am: Láttam az Ördögöt) az óklasszikus szemet szemért-elv gyakorlati megvalósításaiból megmutat, annál több egész egyszerűen elképzelhetetlen józan ésszel (bár azért borítékolom, hogy napkeleten vannak még tartalékok ez ügyben is). Mindenesetre, aki ezt a filmet végignézi (majdnem két és fél óra!), az egészen biztosan látta magát a kaján ördögöt, teljes valójában.

A film sztorija nem egy etwas. Brutális sorozatgyilkos ritkítja az ifjú dél-koreai lányokat, melyeket némi szexuális erőszak után komótosan feldarabol, majd az így kapott testrészeket szanaszét szór a vidéken. A rendőrség tehetetlen, nem jut a gyilkos nyomára, egészen addig, míg a fiatal Dae-hoon titkosügynök mennyasszonya is a gyilkos áldozatává válik. Kim Dae-Hoon (Lee Byung-Hun) titkos ügynök menyasszonyának brutális meggyilkolása után megfogadja, hogy a gyilkosa jóval nagyobb szenvedésen fog keresztül menni, mint amit a tettes elkövetett áldozatain. A pszichopata gyilkos Kyung-Chul (Choi Min-Sik)egy brutális szörnyeteg, aki nem válogat, mindegy neki, hogy gyerek vagy nő, csak élvezze a könyörgésüket, majd a legkegyetlenebb halálukat. Ahhoz, hogy valaki elkapja, ugyanolyan állattá kell változnia. A rendőrség négy feltételezett tettese közül Soo-hyeon lekapcsolja az elkövetőt, de nem öli meg. Az túl gyors és humánus lenne ennek a szörnyetegnek. Szeretné látni szenvedését, könyörgését és félelmét. Csuklóját eltörve és a torkán lenyomva egy gps jeladót szabadjára engedi, hogy megfigyelje útját és kéjvágyát, de mielőtt újra lecsapna, közbelép és újra porrá zúzza……
KépKép
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.01.13. 21:30:36

TV2n Forrest Gump!! :) 9kor kezdődött.
messideco
Presidente del Barça

2012.01.13. 03:30:52

Anyádat is
Mexikói film, eléggé frankónak tartják. Nagy türelem kell a végignézéséhez, a storyja egy elég abszurd helyzet. Szerintem vegyes a fogadtatása világszerte, bár ilyen felmérést nem végeztem.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.01.12. 16:26:46

bence-barca írta:Jövőhéten média hetünk lesz a suliban v mi, ami abból fog állni, h filmeket nézünk. Minden nap 1-1 film, majd elemezni kell.
Mások élete, Taxidermia, Ponyvaregény, Ádám almái, A gyűlölet. Ezt az 5 filmet fogjuk megnézni. Ponyvaregényt már láttam ahelyett berakhatták volna a Fight clubbot v a Remény rabjait. Azokat is láttam és azok jobban tetszettek :D
A hszem lényege, h a maradék 4 film közül, ha vki valamelyiket látta írna róla véleményt?
az ádám almái, a skandináv filmek egyik gyöngyszeme. jó választások ezek a filmek, mindegyik ég és föld egymástól, abszolut 5 eltérő kategoriát képviselnek, viszont mind az 5 kiváló alkotás.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Zaen
Jugador del Barça

2012.01.12. 15:52:40

bence-barca írta:Jövőhéten média hetünk lesz a suliban v mi, ami abból fog állni, h filmeket nézünk. Minden nap 1-1 film, majd elemezni kell.
Mások élete, Taxidermia, Ponyvaregény, Ádám almái, A gyűlölet. Ezt az 5 filmet fogjuk megnézni. Ponyvaregényt már láttam ahelyett berakhatták volna a Fight clubbot v a Remény rabjait. Azokat is láttam és azok jobban tetszettek :D
A hszem lényege, h a maradék 4 film közül, ha vki valamelyiket látta írna róla véleményt?
Az Ádám almái-t nem láttam, de a másik 3-ról tudok röviden véleményt alkotni.

Mások élete
Bár elég régen láttam, és már nem is emlékszem minden részletére, de abban biztos vagyok, hogy tetszett a film. Nagyon érdekes témát dolgoz fel. A film háttere a Stasi besúgóhálózata a volt NDK-ban, a történet pedig lényegében az egyik besúgó erkölcsi/szakmai "dilemmája". Többet nem is írok róla, szerintem érdemes mindenkinek megnézni!

Taxidermia
Na hát ez egy érdekes darab, és én személy szerint meg is lepődtem, hogy ilyen filmet középsuliban be "mernek" rakni a diákoknak. Abban biztos lehetsz, hogy a film meg fogja osztani a közönséget (és szvsz. többen lesznek azok, akiknek nem fog tetszeni), sőt azt is el tudom képzelni, hogy lesznek gyengébb idegzetűek, akik elfordulnak 1-2 jelenet láttán. Azonban véleményem szerint maga a film, a valamilyen szinten undorító mivolta ellenére egy remekmű, sőt így utólag visszagondolva pont ez a groteszk látványvilág tette a filmet számomra "egyedivé". A film egyébként a 20. századi Magyarország történelmét próbálja bemutatni 3 szélsőséges karakteren keresztül (nagyapa, apa, fiú) Az mindenesetre biztos, hogy nem egy felejthető darab, de szvsz. az egyik legjobb magyar film!

A gyűlölet
Erről felesleges hosszan írni, elég róla csak annyi, hogy zseniális film, mindenkinek ajánlós!

Összességében jó kis filmek, szívesen elcserélném veled azt a hetet az én vizsgákkal teletűzdelt jövő hetemre! :twisted:
Kép
Válasz küldése