ez igaz halfkey, csak tudod a csapból is [ezalatt értem, hogy madridistáktól, és NEM barcásoktól(mu,arsenal,bárki...) is] az folyt, hogy a barcát tolják a bírók, hogy mi vagyunk a makkkerek, még manapság is napi szinten találkozom a hálivúd csítörsz end ektörsz videóval, de még sorolhatnám.
míg a madrid javára történő tévedések (és most nem csak az idei, bajnoki tévedésekre gondolok) nem köszönnek vissza sehonnan, csak a barcásoktól.
az, hogy a magyar sportmédia (nso,hatharom,stb.....) mit ír, azt nem tudom, mert nem olvasok ilyeneket, csak azt tudom, amibe napi szinten élőben, vagy facebookon belebotlok.
ugyanúgy háborgunk mi is, mint ti tettétek hasonló esetben, hiszen ha szerencsésebbek lennénk csak egy picivel, és a bírok korrektek, vezetnénk a bajnokságot. (az más kérdés, hogy ezek mellett inkább saját magunknak köszönhetjük, hogy nem vezetünk, és talán nem is érdemelnénk meg az idegenbeli formánk miatt, de mégis ez lenne.)
amúgy van arra is egy teóriám, hogy a madrid javára ítélt dolgok miért törpülnek el...általában, ha sokáig x van, vagy vezet az ellenfél, és jön egy tévedés, fordít a madrid, aztán rúgnak még 2-3 gólt, és akkor mondjuk 5-1-nél vagy 3-0nál egyből feledésbe merülnek a tévedések, hiszen "anélkül is nyertünk volna."
na mindegy, remélem, hogy mellénk áll a szerencse, a bírok sem fognak sújtani (de ne is segítsenek), megnyerjük a bajnoki clasicót, aztán pedig reménykedünk...
de mint írtam, ha a bajnokságot behúzzátok, de mi a cdr-t és bl-t, főleg úgy, hogy mind a kettőnk rajtatok át vezet az út, nem fogok a kardomba dőlni