Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos benne volt a játékban...miért vannak ezek a meccsek? Szerintem nem tiszteljük eléggé az ellenfelet...amúgy abszolút megérdemelten egyenlített a Betis!!#David Villa# írta:Na ez már tényleg vicc. Ismét egy meccset elszórakozunk.
kezezésértCali írta:Nálam valahogy kimaradt Messi sárgája, mire kapta már megint?
A meccset a 20. perctől néztem, de én észre se vettem, hogy a pályán van Cuenca...ezt komolyan mondom...#David Villa# írta:Alexis? mindkét gólban benne volt. Nem egy meccset nézünk. Ma Cuenca nulla.
az lehet, hogy a gólokban benne volt, de akkor is gyenge, rengetegszer elveszti a labdát vagy eladja, Cuenca is gyenge nagyon igen#David Villa# írta:Alexis? mindkét gólban benne volt. Nem egy meccset nézünk. Ma Cuenca nulla.
Alves kell, de védelem mindig ilyen ha 3 van 4 helyett.#David Villa# írta:Alves kell, mert védelem is gyenge, meg Cuenca is. Nincs megfelelő minőségi cserénk.
Te sem a meccset nézed, csak a labdával futó embert.#David Villa# írta:Alexis? mindkét gólban benne volt. Nem egy meccset nézünk. Ma Cuenca nulla.