Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
0:06-tól is tetszik a jelenet.senzu írta:Alexis Sanchez vs Real Madrid Away (Copa Del Rey) 11-12 720p HD by Bodya Martovskyi
1:02-t?l kezd?d? jelenet: az a sebesség
Szerintem közel sincsenek egy szinten, de nyilván mindenki másképp látja! Egyébként tegnap ami nagyon tetszett az az ahogy küzdött, minden labdáért ment, látszott hogy égett a bizonyítási vágytól, ezért jár az elismerés. (na ebben mondjuk jobb volt tegnap Messinél...)ziipp írta:Nagy formában van! Kíváncsi leszek, hogy Messi játékára mennyire lesz kihatással a második dudás a csárdában, mert a képességeik szerintem közel egy szinten vannak.
Azt hiszem hatalmas igazolás volt.Enjoy írta:Grat Sanchez, iszonyat hasznosan játszott!
S az a fejes, ha bemegy![]()
Meg ahogy utolsó percekben visszament védekezni, s elcsente a labdát...
GRAT
sok ember tartogat még magában meglepetéseketHAnonymus írta:Igazi tetű féreg módon viselkedett, de nagyon jó játékos.
Tetű, féreg módon? Ezt hogy értsem?HAnonymus írta:Igazi tetű féreg módon viselkedett, de nagyon jó játékos.
Akkor az a kommentátor jó nagy idióta volt. Szerencsére én hang nélkül néztem, nem idegesítettem vele magam. Szerintem egyértelműen Xavi és a ő voltak a meccs emberei.Barcaman1993 írta:Tegnap a kommentátor nagyon lehúzta
Az első gólban is benne volt. Ő adta a labdát Fabregasnak csak ugye kapufát lőtt. Tegnap a kommentátor nagyon lehúzta de sztem a csapat nagy részéhez képest jól játszott.neobarca írta:Adott egy gólpasszt és lőtt egy sorsdöntő gólt. Sokat hibázott, de iszonyatosan akart... Talán ő hajtott a legjobban. Motivációban nincs hiány. Gratulálok!
Plusz még az első gól is tőle indult. A gólnál szép volt a csel, a lövésbe egy kicsit a kapus is benne volt. Elégedettek lehetünk vele.ab1daL írta:Jó volt, de ennél bőven jobban is tud játszani szvsz. Ennek ellenére gól+gólpassz.