2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát érdekesen fognak egymás mellett mutatni! Elsőre szerintem meg sem lehet őket klönböztetni...Enrique írta:Nevetséges...Brazília: Ronaldo filmszerepet kap
2005-11-24 02:35 Utolsó módosítás: 2005-11-24 02:35
Ronaldo is szerepel majd a Garfield 2 című filmben.
A Real Madrid brazil klasszisa a lustaságáról közismert macskát próbálja rávenni arra, hogy futballozzon vele.
A forgatások december elején kezdődnek Angliában, a film pedig várhatóan 2006 nyarán lesz látható a mozikban![]()
![]()
Aszittem elsőre h ő lesz a Garfield -> mint a leglustább emberek egyike a világon..![]()
![]()
![]()
Nevetséges...Brazília: Ronaldo filmszerepet kap
2005-11-24 02:35 Utolsó módosítás: 2005-11-24 02:35
Ronaldo is szerepel majd a Garfield 2 című filmben.
A Real Madrid brazil klasszisa a lustaságáról közismert macskát próbálja rávenni arra, hogy futballozzon vele.
A forgatások december elején kezdődnek Angliában, a film pedig várhatóan 2006 nyarán lesz látható a mozikban
Súlyosabb is.Akkor minden tiszteletem a barcáé.Saviola írta:Nem ez a lényeg,hanem az,hogy a Real egy 18 éves kölyök ellen lebbezett fel és a Barca egy ilyen esetben,amely szerény véleményem szerint kicsit sulyosabb nem tesz semmit...Raulito írta:sőt börtönbe zárnák,elvennék minden vagyonát és nyilvánosan kivégeznék azt a k*csögöt,akinek volt mersze felrúgni etoot.Mental_Theo írta:Ez a különbség a két klub között.R.Carlos felrugta rendesen Eto'ot,mégsem indit eljárást ellene a spanyol liga,pedig a barca feljelenthetnéés bizony el is tiltanák azt a k*csögöt!!!!
Nem ez a lényeg,hanem az,hogy a Real egy 18 éves kölyök ellen lebbezett fel és a Barca egy ilyen esetben,amely szerény véleményem szerint kicsit sulyosabb nem tesz semmit...Raulito írta:sőt börtönbe zárnák,elvennék minden vagyonát és nyilvánosan kivégeznék azt a k*csögöt,akinek volt mersze felrúgni etoot.Mental_Theo írta:Ez a különbség a két klub között.R.Carlos felrugta rendesen Eto'ot,mégsem indit eljárást ellene a spanyol liga,pedig a barca feljelenthetnéés bizony el is tiltanák azt a k*csögöt!!!!
sőt börtönbe zárnák,elvennék minden vagyonát és nyilvánosan kivégeznék azt a k*csögöt,akinek volt mersze felrúgni etoot.Mental_Theo írta:Ez a különbség a két klub között.R.Carlos felrugta rendesen Eto'ot,mégsem indit eljárást ellene a spanyol liga,pedig a barca feljelenthetnéés bizony el is tiltanák azt a k*csögöt!!!!
Nem fejelt, hanem lökött. A fejelés nem jöhetett össze mivel Cris pofánverte.Drigo írta:Tnapi meccsen Gutit ki kellett volna nyomni mikor megkapta a labdát az első félidőben kb félpályán számomra látszott h szabadrugást akar kiharcolni akkor meg mér kapta fel a vizet ennyire utánna a fejelés egyből piros sztem.