Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én cs a "beszélgetésre" reagálva írtam,amit.Bob_Marley írta:mihiii nehogy már az edző ne kérje számon, hogy mit csinálnak a játékosai?
Ráadásul nem volt semmi keresztbe mozgás a gólnál ha jól emlékszem, Pepe bealudt!
Az meg abszurd, hogy Ramos, meg Casillas még "vissza is felesel"!
Nem tudom elképzelni, hogy ilyen beszélgetés létrejöjjön, vagy ha igen csodálkozom, hogy mit megengednek maguknak a játékosok!
Viszont ezzel a kis marca manőverrel, hátha zavart okoznak a az öltözőben, s van min csámcsogniuk, kevésbé tudnak figyelni a meccseikre!
Ezzel én is így vagyok. Ameddig a nézők, és a külvilág nem hallja, addig miért fontos?Tocy írta:Ezt a rasszistáskodást sosem értettem, Suárez esetét sem. Nem üvölti tele a sajtót, hogy büdös néger vagy hasonló, az, hogy mali-i majom, hát nekem nem tűnik durvának egyáltalán. Egy pályán annyi minden hangzik el...ab1daL írta:A másik sajtó általi támadás vasárnap, az El Mundo Deportivo hasábjain jelent meg. Pepe állítólag rasszista megjegyzéseket tett Seydou Keitára a spanyol Szuperkupa visszavágóján még augusztus végén; mali-i majomnak nevezte. Ugyanazzal sértette meg a játékost, amivel Sergio Busquets Marcelót a tavalyi szezon Bajnokok Ligájában rendezett El Clásicóján.
Ezt a rasszistáskodást sosem értettem, Suárez esetét sem. Nem üvölti tele a sajtót, hogy büdös néger vagy hasonló, az, hogy mali-i majom, hát nekem nem tűnik durvának egyáltalán. Egy pályán annyi minden hangzik el...ab1daL írta:A másik sajtó általi támadás vasárnap, az El Mundo Deportivo hasábjain jelent meg. Pepe állítólag rasszista megjegyzéseket tett Seydou Keitára a spanyol Szuperkupa visszavágóján még augusztus végén; mali-i majomnak nevezte. Ugyanazzal sértette meg a játékost, amivel Sergio Busquets Marcelót a tavalyi szezon Bajnokok Ligájában rendezett El Clásicóján.

Ezt akartam pont írni én is. Szóról szóra nem hiszem,hogy így történt,de abban lehet valami, hogy Jose néha balhézik a spanyolokkal. Ugye még a kaptiányi szalagot is el akarta venni Ikertől.Capon írta:Ha nem is így történt ahogy leírják, de már elég régóta cikkeznek arról, hogy Mou nem igazán jön ki a spanyolokkal a csapatnál gondolok itt a cikkben is szereplő Casillasra és Ramosra, ugye többször is hallhattunk már róla.
Szóval elég rég pedzegetik ezt a témát aminek lehet valóságalapja.
Ha nem is így történt ahogy leírják, de már elég régóta cikkeznek arról, hogy Mou nem igazán jön ki a spanyolokkal a csapatnál gondolok itt a cikkben is szereplő Casillasra és Ramosra, ugye többször is hallhattunk már róla.
Több dologban?Bob_Marley írta:Én sem tudom elképzelni, hogy ilyen kiszivárogjon!Ha meg mégis, akkor viszont teljesen igaza van Mourinhonak több dologban is a Ramos-szal folytatott "vitában"!
Én sem tudom elképzelni, hogy ilyen kiszivárogjon!Ha meg mégis, akkor viszont teljesen igaza van Mourinhonak több dologban is a Ramos-szal folytatott "vitában"!

Orbitális poén lenne, ha ez szóról-szóra így lenne
Azért az a bajnoki cím nem Tamudo lövésénél ment el. Emlékszem sorozatban buktuk úgy a meccseket, hogy a hosszabbításokban kaptuk a gólokat, míg a Real pont fordítva a meccsek végén húzta a meccseket. Aztán volt egy Klasszikus Barcelonában, ahol lefociztuk a Realt és Oleguer rendezte a meccset...Mihu írta:Amikor pontegyenlőséggel lettünk másodikak, akkor ha nincs Tamudo egyenlítő gólja, hány embernek jutott volna eszébe az utolsó meccs lefújásának pillanatában, hogy Messi kézzel ütötte be a labdát, és azzal nyertük meg a meccset, és lettünk 2 ponttal bajnokok?
Bár én kb most írok először a témával kapcs., de nekem az a véleményem, hogy ha úgyis meg kell szakadnia a sorozatunknak előbb-utóbb, akkor úgy szakadjon meg, hogy oda-vissza verjük a Realt. Mert így semmiképp sem beszélhet senki korszakváltásról, Barca-verésről. Bajnok a Madrid, mert több pontot szereztek, viszont egymás ellen továbbra is a Barca a nyerő.Mihu írta:Nem értek itt pár embert. Nagyon savanyú a szőlő, és próbáljátok magyarázni, hogy ha a Real nyerne, hát az igazából nem is érne semmit, kitörölhetnék vele a valagukat, és hogy a madridisták nem is örülnének neki mert nem tudtak minket elverni.
Egyetlen egy kérdésem van:
Amikor pontegyenlőséggel lettünk másodikak, akkor ha nincs Tamudo egyenlítő gólja, hány embernek jutott volna eszébe az utolsó meccs lefújásának pillanatában, hogy Messi kézzel ütötte be a labdát, és azzal nyertük meg a meccset, és lettünk 2 ponttal bajnokok?