ozsimiki írta:Bob! (nekem még Bob maradsz, nem Bob_Marley

)
itt most lényegtelen,h valószínű kacsával van dolgunk.
itt arról van szó,hogy az már-már felháborít, ha egy játékos vitatkozik egy JÁTÉKSZITUÁCIÓRÓL az edzővel, viszont Jose piszkos dolgai felett szemet hunysz, kimosod, kimagyarázod.
Értem én,h egy jelenség Jose, de az, ha valaki tiszteletlen az ellenfél csapatával, egyes emberekkel, nehogy már ne legyen baj. Villanova-n kívül volt még kismillió szitu amiket felsorolhatnál,h az neked sem fért bele, épp az a bajom,h lehet számodra nincs is több

Ozsi (nekem meg ozsi

)
Nem csak játékszituáció volt, hanem Ramos nyilatkozata is meg Casillas is!
A csapaton belüli dolog teljesen más még egy Rm-nél is mint a külvilág, maga az "háborít fel", hogy ilyen esetleg megtörténhet, hogy a játékos "beugat" az edzőnek!Nálunk ez csak akkor jelenség ha elmennek, lsd Ibra és társai!
A te gondolatmenetedet is értem, viszont véleményem szerint nem tartozik egy szintre!Röviden megfogalmazva nem mindegy, hogy José vitatkozik az ellenféllel bíróval, vagy őt szidják ellenben az ha játékosai kelnek fel (amire eddig nem volt példa), ellene mint a saját edzőjük ellen, azért fölöttébb furcsa!
Csapaton belül (család) teljesen más az élet, mint ami megy a sajtóban harakiri meccs előtt/után, az arra van legyen miről csámcsogni!
:szerk: hülyeségeken vitázva majdnem lemaradtam a meccsünkről