Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Tdavid
Entrenador del Barça

2012.01.22. 21:48:32

szajko írta:
Barcafan9 írta:vezet a bilbao! 0-1! :D
úgyis nyer a madrid...

számból vetted ki a szót.

szerencsétlen bilbao...2-vel mehetnének. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tdavid 2012.01.22. 21:51:18-kor.
Kép
Barcafan9
Jugador del Barça

2012.01.22. 21:47:48

szajko írta:
úgyis nyer a madrid...
valamikor nekik is pontot kell veszíteni! :)
Kép
szajko
Director del Fútbol

2012.01.22. 21:46:36

úgyis nyer a madrid...
Barcafan9
Jugador del Barça

2012.01.22. 21:45:51

vezet a bilbao! 0-1! :D
Kép
Sándor_is
Jugador del Barça

2012.01.22. 19:29:18

gergo9 írta:Újabb bizonyíték arra hogy szenyor Porke mennyire kicsinyes bohóc több nappal a meccs után is egy adott szituáción pörög terel, hibás mindenki csak ő nem.

Na, azért a Marca már elég sok olyan dolgot leírt (főként rólunk), amiről utóbb kiderült, hogy túlzottan sok valóságalapja nem volt.
Ettől még lehet igaz, de ez úgysem derül most ki (ha JM hazugsággal vádolja azokat, akik szerint Pepe szándékosan taposott, akkor erre a kérdésre sem fogja a színtiszta igazságot válaszolni), meg azt sem hiszem, hogy direkt bántani akarnák a Real-t, de elképzelhető, hogy Mourinho-val van valami kis nézeteltérés...

Mindenesetre találtam egy ilyen nemesfémcsúlást, hogy

"Ebbe a Barca elleni küzdelembe lassan mostmár bele HALA MADRID!"
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.22. 18:16:40

ozsimiki írta:Bob! (nekem még Bob maradsz, nem Bob_Marley :D )

itt most lényegtelen,h valószínű kacsával van dolgunk.

itt arról van szó,hogy az már-már felháborít, ha egy játékos vitatkozik egy JÁTÉKSZITUÁCIÓRÓL az edzővel, viszont Jose piszkos dolgai felett szemet hunysz, kimosod, kimagyarázod.

Értem én,h egy jelenség Jose, de az, ha valaki tiszteletlen az ellenfél csapatával, egyes emberekkel, nehogy már ne legyen baj. Villanova-n kívül volt még kismillió szitu amiket felsorolhatnál,h az neked sem fért bele, épp az a bajom,h lehet számodra nincs is több :)
Ozsi (nekem meg ozsi :lol:)
Nem csak játékszituáció volt, hanem Ramos nyilatkozata is meg Casillas is!
A csapaton belüli dolog teljesen más még egy Rm-nél is mint a külvilág, maga az "háborít fel", hogy ilyen esetleg megtörténhet, hogy a játékos "beugat" az edzőnek!Nálunk ez csak akkor jelenség ha elmennek, lsd Ibra és társai!

A te gondolatmenetedet is értem, viszont véleményem szerint nem tartozik egy szintre!Röviden megfogalmazva nem mindegy, hogy José vitatkozik az ellenféllel bíróval, vagy őt szidják ellenben az ha játékosai kelnek fel (amire eddig nem volt példa), ellene mint a saját edzőjük ellen, azért fölöttébb furcsa!
Csapaton belül (család) teljesen más az élet, mint ami megy a sajtóban harakiri meccs előtt/után, az arra van legyen miről csámcsogni!

:szerk: hülyeségeken vitázva majdnem lemaradtam a meccsünkről :twisted:
Kép
Kép
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2012.01.22. 18:01:22

Na, kezdődik a meccs. Ha ma hibázunk, akkor vége! Nem számít mt mond Mourinho és Ramos az öltözőben. Úgyhogy hajtani kell, és megnyerni a hátralévő meccseket, nekünk most csakis ezzel kell foglalkoznunk.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
gergo9
Director del Fútbol

2012.01.22. 17:59:53

Újabb bizonyíték arra hogy szenyor Porke mennyire kicsinyes bohóc több nappal a meccs után is egy adott szituáción pörög terel, hibás mindenki csak ő nem.
Azzal nincs gond hogy az alapvető taktika egy hulladék volt már sokadjára, otthon sikerült lehozni a meccset gyakorlatilag helyzet nélkül. Mind1 tényleg olyan már mint a Prérifarkas aki mindig beszpja.
Azért remélem hogy a kést megforgatjuk bennük szerdán mert akár ez a konfliktus ligát is érhet.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.01.22. 17:57:13

Bob! (nekem még Bob maradsz, nem Bob_Marley :D )

itt most lényegtelen,h valószínű kacsával van dolgunk.

itt arról van szó,hogy az már-már felháborít, ha egy játékos vitatkozik egy JÁTÉKSZITUÁCIÓRÓL az edzővel, viszont Jose piszkos dolgai felett szemet hunysz, kimosod, kimagyarázod.

Értem én,h egy jelenség Jose, de az, ha valaki tiszteletlen az ellenfél csapatával, egyes emberekkel, nehogy már ne legyen baj. Villanova-n kívül volt még kismillió szitu amiket felsorolhatnál,h az neked sem fért bele, épp az a bajom,h lehet számodra nincs is több :)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Deus
Boixos Nois

2012.01.22. 17:33:03

Tocy írta: direkt a Barca megverésére szerződtették, erre folyamatosan ugyanúgy kikap, bármit is csinál.

ezt emelném ki :lol: :lol: 8) hatalmas! :D
KépKép
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.22. 17:33:00

Amit José művelt, azok hidegen hagynak, az a sok alattomos, bicskanyitogató nyilatkozat, bezzeg az, ha vki visszaszól neki, akkor az meg felháborító? Érdekes ez...

Az persze jogos, hogy valszeg egy olyan dologról beszélünk, ami nem történt meg :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.22. 17:30:19

ozsimiki írta:
Egyszer már arra is rácsodálkozhatnál,hogy Mourinho mit meg nem enged magának sok esetben (és itt és most nem érdekel,h "jajdeazelmúlthetekbennemszóltsemmirosszat") :roll:
Teljesen máshogy kell kezelni a sajtót, meg miket mond, ami az öltözőben van, az szent és sérthetetlen :wink:
Ez esetben miért kellene Mourinhora csodálkozni kedves ozsimiki, s hogy mit meg nem enged magának????Jah hogy arról van szó, hogy por que meg stb....
Egy adott szituáciról beszélünk, s tök mindegy, hogy ki az edző ilyet se Ramos se Casillas se Kis Pista nem engedhet meg magának!

Ezerszer elmondtam már, rengeteg újságcikk volt róla, dokumentum film, teljesen más ember a játékosaival, a családjával mindennel!Az hogy miket nyilatkozik engem hidegen hagy!Villanova-s esetnél valóban elvetette a sulykot, azért teljes mértékben elítélem, de a bírózás még ha nem is szimpatikus engem nem érdekel!

mihii még jó hogy leírta, olyan dologról "vitatkozunk", beszélünk, aminek a realitása alapja kb annyi, minthogy én vagyok a Pápa....
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.22. 17:25:10

ozsimiki írta:
Bob_Marley írta:
Nem tudom elképzelni, hogy ilyen beszélgetés létrejöjjön, vagy ha igen csodálkozom, hogy mit megengednek maguknak a játékosok!
!
Egyszer már arra is rácsodálkozhatnál,hogy Mourinho mit meg nem enged magának sok esetben (és itt és most nem érdekel,h "jajdeazelmúlthetekbennemszóltsemmirosszat") :roll:

bár ugye az a zsenialitása,az teszi naggyá, érdekessé, ha meg egy szharos játékos vmiben nem ért egyet vele, annak kuss a neve. (függetlenül,h igaz e a hír)

szerk: bár azt megértem,h az edző a főnök, de abban igaza lenne Ramosnak,h ha keresztbe mozognak,akkor cserélgetik a védők is az embereket, kivéve ha nem emberfogást alkalmaznak ők is.
+1...főleg a kiemelt rész. De José még ezen a fórumon is sokaknak szent.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.01.22. 17:12:35

Bob_Marley írta:
Nem tudom elképzelni, hogy ilyen beszélgetés létrejöjjön, vagy ha igen csodálkozom, hogy mit megengednek maguknak a játékosok!
!

bár ugye az a zsenialitása,az teszi naggyá, érdekessé, ha meg egy szharos játékos vmiben nem ért egyet vele, annak kuss a neve. (függetlenül,h igaz e a hír)

szerk: bár azt megértem,h az edző a főnök, de abban igaza lenne Ramosnak,h ha keresztbe mozognak,akkor cserélgetik a védők is az embereket, kivéve ha nem emberfogást alkalmaznak ők is.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.01.22. 17:04:40

Ez így szóról szóra szerintem sem igaz, de valóságalapja biztos hogy van, még ha egy kevés akkor sem tesz jót a csapatnak. Korábban volt erről szó hogy Mou távozik-e idény végén vagy sem. Trófea nélkül szerintem aligha, nem ilyennek ismertük meg, viszont ha tényleg nincs rendben körülötte minden Madridban (amin nem csodálkoznék...) könnyen lehet hogy mégis elmegy év végén. Elvégre senki sem érinthetetlen, és ha esetleg ismét mi nyernénk a bajnokságot, plusz ha valóban léteznek ezek az öltözői feszültségek Mou körül, akkor nem hiszem el hogy marasztalnák csak mert ő José Mourinho!

Továbbá egyre inkább kezdi megunni szerintem a madridi publikum is!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Zsolti95
Jugador d'estrella

2012.01.22. 16:43:00

ab1daL írta:A másik sajtó általi támadás vasárnap, az El Mundo Deportivo hasábjain jelent meg. Pepe állítólag rasszista megjegyzéseket tett Seydou Keitára a spanyol Szuperkupa visszavágóján még augusztus végén; mali-i majomnak nevezte. Ugyanazzal sértette meg a játékost, amivel Sergio Busquets Marcelót a tavalyi szezon Bajnokok Ligájában rendezett El Clásicóján.
Mondjuk az vicces h pepe nevezi majomnak keitat :lol:
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.22. 16:28:27

Ha visszadumálnak, akkor azt azért teszik, mert már elegük van a Prófétából...másfél év alatt semmi sem változott. Mou mágiája megkopni látszik...de ha behúzzák a bajnokságot még akkor, ha elverjük őket, az azért sokat visszahozhat belőle.
miihii
KHAL

2012.01.22. 16:25:45

Bob_Marley írta:mihiii nehogy már az edző ne kérje számon, hogy mit csinálnak a játékosai?
Ráadásul nem volt semmi keresztbe mozgás a gólnál ha jól emlékszem, Pepe bealudt!
Az meg abszurd, hogy Ramos, meg Casillas még "vissza is felesel"!

Viszont ezzel a kis marca manőverrel, hátha zavart okoznak a az öltözőben, s van min csámcsogniuk, kevésbé tudnak figyelni a meccseikre!
Én cs a "beszélgetésre" reagálva írtam,amit.
Arról nem volt szó,h ne kérhesse számon a játékosait,ez tökre természetes,ez is a dolga.
Nem azt vitatta Jo5é a sztori szerint,h nem volt keresztbemozgás,hanem h elváltottak és nem ez volt megbeszélve.Nem az,h volt e ilyen,hanem,h szükségesek e ezek egy meccs során. Erre a válaszom igen,ebben adtam igazat SR-nak. Nem abban,h volt e elmozgás és h melyik mit hibázott,cs a párbeszéd ráeső részében.
Az mondjuk szent igaz,h a játékosnak nem szabad így visszadumálnia,ez nonszensz.

Mondjuk tényleg,cs játékból beszélgetjük a dolgot,mert mindketten tisztában vagyunk a realitásával :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Capon
Llegenda del Barça

2012.01.22. 16:23:49

Azért az biztató, hogy a Marca foglalkozik ezzel a témával és nem mondjuk egy katalán lap. Az elmondható róluk, hogy elég bennfentesek a Madrid ügyeit illetően.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Sanama
Llegenda del Barça

2012.01.22. 16:21:50

Tocy írta:
ab1daL írta:A másik sajtó általi támadás vasárnap, az El Mundo Deportivo hasábjain jelent meg. Pepe állítólag rasszista megjegyzéseket tett Seydou Keitára a spanyol Szuperkupa visszavágóján még augusztus végén; mali-i majomnak nevezte. Ugyanazzal sértette meg a játékost, amivel Sergio Busquets Marcelót a tavalyi szezon Bajnokok Ligájában rendezett El Clásicóján.
Ezt a rasszistáskodást sosem értettem, Suárez esetét sem. Nem üvölti tele a sajtót, hogy büdös néger vagy hasonló, az, hogy mali-i majom, hát nekem nem tűnik durvának egyáltalán. Egy pályán annyi minden hangzik el...
Ezzel én is így vagyok. Ameddig a nézők, és a külvilág nem hallja, addig miért fontos?
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.22. 16:20:04

Ezt a rasszistáskodást sosem értettem, Suárez esetét sem. Nem üvölti tele a sajtót, hogy büdös néger vagy hasonló, az, hogy mali-i majom, hát nekem nem tűnik durvának egyáltalán. Egy pályán annyi minden hangzik el...
ab1daL
Director del Fútbol

2012.01.22. 16:16:01

A másik sajtó általi támadás vasárnap, az El Mundo Deportivo hasábjain jelent meg. Pepe állítólag rasszista megjegyzéseket tett Seydou Keitára a spanyol Szuperkupa visszavágóján még augusztus végén; mali-i majomnak nevezte. Ugyanazzal sértette meg a játékost, amivel Sergio Busquets Marcelót a tavalyi szezon Bajnokok Ligájában rendezett El Clásicóján.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.22. 16:14:46

El kell adni valamivel az újságot és ennek a storynak van valóságalapja is. Ennyi az egész. Van feszkó a Bernabeuban, ami érthető is, tekintve, hogy 1 hónapon belül másodszor nyertünk ott, ráadásul most elég megalázó fölénnyel. Az tisztán látszik a játékosok arcán, hogy elegük van! Mourinhonak pedig rémálom már ez az egész, direkt a Barca megverésére szerződtették, erre folyamatosan ugyanúgy kikap, bármit is csinál. Az is biztos, hogy a spanyolokkal nem jön ki vmi jól, tavaly is lehetett már ezekről hallani, mikor Iker felhívta Xavit, stb. Ebből csinált az újság egy színes történetet, amivel pénzt kereshet. Mjuk Ramos nyilatkozatán nekem már a meccs után is megakadt a szemem: Azonosultunk az edzőnk filozófiájával...minden mentalitás és hozzáállás kérdése.

De nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen párbeszéd kikerüljön a zártkapus edzésről, ha csak nem direkt szivárogtatta ki vmelyik játékos...
18Barca99
Capitá del Barça

2012.01.22. 16:14:31

Én még azt is el tudom képzelni ezzel az üggyel kapcsolatban, hogy Mounak van valami újságíró ismerőse, egy telefonnal elintézte, hogy kotyvasszanak valamit össze a Marca-nál és addig se róluk van szó, közben összetudja szedni az embereket a portugál..
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
socio66

2012.01.22. 16:13:23

ennek mi csak örülhetünk,ha nem is igaz a sztori,de hagy kavarja a moslékot a média,ne készülhessenek zökkenőmentesen a feladatokra.
egyébként abban lehet valami,hogy a csapatnak nem tetszett az a taktika,amivel mourinho pályára küldte őket,és kilátástalannak érezték hogy csak futnak egész meccsen a labda után.
meg hát tudjuk hogy mou minden játékosával elhiteti hogy ő a legjobb, a sorozatos kudarcok után ezzel kapcsolatban is merülhetnek fel kételyek..
viszont azt én sem gondolom,hogy casillas például ilyen stílusban válaszolna, de az biztos hogy van alapja ennek.
Válasz küldése