2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
valamikor nekik is pontot kell veszíteni!szajko írta:úgyis nyer a madrid...Barcafan9 írta:vezet a bilbao! 0-1!
úgyis nyer a madrid...Barcafan9 írta:vezet a bilbao! 0-1!
gergo9 írta:Újabb bizonyíték arra hogy szenyor Porke mennyire kicsinyes bohóc több nappal a meccs után is egy adott szituáción pörög terel, hibás mindenki csak ő nem.
Ozsi (nekem meg ozsiozsimiki írta:Bob! (nekem még Bob maradsz, nem Bob_Marley)
itt most lényegtelen,h valószínű kacsával van dolgunk.
itt arról van szó,hogy az már-már felháborít, ha egy játékos vitatkozik egy JÁTÉKSZITUÁCIÓRÓL az edzővel, viszont Jose piszkos dolgai felett szemet hunysz, kimosod, kimagyarázod.
Értem én,h egy jelenség Jose, de az, ha valaki tiszteletlen az ellenfél csapatával, egyes emberekkel, nehogy már ne legyen baj. Villanova-n kívül volt még kismillió szitu amiket felsorolhatnál,h az neked sem fért bele, épp az a bajom,h lehet számodra nincs is több
Teljesen máshogy kell kezelni a sajtót, meg miket mond, ami az öltözőben van, az szent és sérthetetlenozsimiki írta:
Egyszer már arra is rácsodálkozhatnál,hogy Mourinho mit meg nem enged magának sok esetben (és itt és most nem érdekel,h "jajdeazelmúlthetekbennemszóltsemmirosszat")![]()
+1...főleg a kiemelt rész. De José még ezen a fórumon is sokaknak szent.ozsimiki írta:Egyszer már arra is rácsodálkozhatnál,hogy Mourinho mit meg nem enged magának sok esetben (és itt és most nem érdekel,h "jajdeazelmúlthetekbennemszóltsemmirosszat")Bob_Marley írta:
Nem tudom elképzelni, hogy ilyen beszélgetés létrejöjjön, vagy ha igen csodálkozom, hogy mit megengednek maguknak a játékosok!
!![]()
bár ugye az a zsenialitása,az teszi naggyá, érdekessé, ha meg egy szharos játékos vmiben nem ért egyet vele, annak kuss a neve. (függetlenül,h igaz e a hír)
szerk: bár azt megértem,h az edző a főnök, de abban igaza lenne Ramosnak,h ha keresztbe mozognak,akkor cserélgetik a védők is az embereket, kivéve ha nem emberfogást alkalmaznak ők is.
Egyszer már arra is rácsodálkozhatnál,hogy Mourinho mit meg nem enged magának sok esetben (és itt és most nem érdekel,h "jajdeazelmúlthetekbennemszóltsemmirosszat")Bob_Marley írta:
Nem tudom elképzelni, hogy ilyen beszélgetés létrejöjjön, vagy ha igen csodálkozom, hogy mit megengednek maguknak a játékosok!
!
Mondjuk az vicces h pepe nevezi majomnak keitatab1daL írta:A másik sajtó általi támadás vasárnap, az El Mundo Deportivo hasábjain jelent meg. Pepe állítólag rasszista megjegyzéseket tett Seydou Keitára a spanyol Szuperkupa visszavágóján még augusztus végén; mali-i majomnak nevezte. Ugyanazzal sértette meg a játékost, amivel Sergio Busquets Marcelót a tavalyi szezon Bajnokok Ligájában rendezett El Clásicóján.
Én cs a "beszélgetésre" reagálva írtam,amit.Bob_Marley írta:mihiii nehogy már az edző ne kérje számon, hogy mit csinálnak a játékosai?
Ráadásul nem volt semmi keresztbe mozgás a gólnál ha jól emlékszem, Pepe bealudt!
Az meg abszurd, hogy Ramos, meg Casillas még "vissza is felesel"!
Viszont ezzel a kis marca manőverrel, hátha zavart okoznak a az öltözőben, s van min csámcsogniuk, kevésbé tudnak figyelni a meccseikre!
Ezzel én is így vagyok. Ameddig a nézők, és a külvilág nem hallja, addig miért fontos?Tocy írta:Ezt a rasszistáskodást sosem értettem, Suárez esetét sem. Nem üvölti tele a sajtót, hogy büdös néger vagy hasonló, az, hogy mali-i majom, hát nekem nem tűnik durvának egyáltalán. Egy pályán annyi minden hangzik el...ab1daL írta:A másik sajtó általi támadás vasárnap, az El Mundo Deportivo hasábjain jelent meg. Pepe állítólag rasszista megjegyzéseket tett Seydou Keitára a spanyol Szuperkupa visszavágóján még augusztus végén; mali-i majomnak nevezte. Ugyanazzal sértette meg a játékost, amivel Sergio Busquets Marcelót a tavalyi szezon Bajnokok Ligájában rendezett El Clásicóján.
Ezt a rasszistáskodást sosem értettem, Suárez esetét sem. Nem üvölti tele a sajtót, hogy büdös néger vagy hasonló, az, hogy mali-i majom, hát nekem nem tűnik durvának egyáltalán. Egy pályán annyi minden hangzik el...ab1daL írta:A másik sajtó általi támadás vasárnap, az El Mundo Deportivo hasábjain jelent meg. Pepe állítólag rasszista megjegyzéseket tett Seydou Keitára a spanyol Szuperkupa visszavágóján még augusztus végén; mali-i majomnak nevezte. Ugyanazzal sértette meg a játékost, amivel Sergio Busquets Marcelót a tavalyi szezon Bajnokok Ligájában rendezett El Clásicóján.