2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt még te sem gondolhatod komolyan... Egyáltalán minek vennénk több játékost?Pavel írta:Tavaly is több tizit kaptak, mint mi. Szerintem feljebb kell keresni a hibát. Nyáron keveset költöttek játékosokra, mert másra kellett a pénz.csababarca írta:11es gól is gól,nem ez a lényeg.
engem nem ez zavar.
hanem az,hogy mi ritkán kapunk mint a fehér holló,szinte csak tényleg olyat adnak meg, amikor még a vak is látja,hogy ez tizi.
egyébként tényleg ezért nagy edző a portugál,tavaly is addig addig sírt,hogy ez tudat alatt benne van a bírókban.
11-es is gól ahoy elmondták, már. Amúgy ősszel messi kihagyott egyet amit kapott, és 2-2 lett.. mér nem lőttem be?cyrax írta:Nem számít? HááhháháháhhháááTény most nem megy annyira neki az 1v1 mint a MU ba, de mégis rúgja a gólokat (11-esből vagy nem az most nem számít)Vicces gyerek vagy
Tavaly is több tizit kaptak, mint mi. Szerintem feljebb kell keresni a hibát. Nyáron keveset költöttek játékosokra, mert másra kellett a pénz.csababarca írta:11es gól is gól,nem ez a lényeg.
engem nem ez zavar.
hanem az,hogy mi ritkán kapunk mint a fehér holló,szinte csak tényleg olyat adnak meg, amikor még a vak is látja,hogy ez tizi.
egyébként tényleg ezért nagy edző a portugál,tavaly is addig addig sírt,hogy ez tudat alatt benne van a bírókban.
Vagy ha esetleg szerdán, valami csoda folytán a bíró elfeledkezne önmagáról, és büntetőt ítélne nekünk, én megkérném a portugált, hogy rúgja már ő, csak hogy biztosra menjünkdak900 írta:Milyen igaz...de ezt még ki is kell harcolni...ne felejtsd!Nekünk is megmutathatnák, a hogyan harcoljunk ki 11-est című taktikát...
Nem számít? HááhháháháhhháááTény most nem megy annyira neki az 1v1 mint a MU ba, de mégis rúgja a gólokat (11-esből vagy nem az most nem számít)
Milyen igaz...de ezt még ki is kell harcolni...ne felejtsd!Rabbid írta:Hoppá, amikor megcsillan a tudása! Azért onnan csak a legjobbak tudják berúgni, ehhez nem fér kétség.
Tény most nem megy annyira neki az 1v1 mint a MU ba, de mégis rúgja a gólokat (11-esből vagy nem az most nem számít)szszabolcs19 írta:dak900 írta:Inkább száálj magadba, mert a nagy "bivaly erős" Ronci úgy hullik össze 1v1-ben egy védővel, mint egy... A "kicsike" Messi meg még akkor is megy tovább, ha 3* megrúgják...szilamer írta: Nincs megtiltva Messinek, hogy évi 20, 11-est berámoljon... Mért nem csinál ő is? Azt is ki kell harcolni.
Inkább száálj magadba, mert a nagy "bivaly erős" Ronci úgy hullik össze 1v1-ben egy védővel, mint egy... A "kicsike" Messi meg még akkor is megy tovább, ha 3* megrúgják...dak900 írta:szilamer írta:Nincs megtiltva Messinek, hogy évi 20, 11-est berámoljon... Mért nem csinál ő is? Azt is ki kell harcolni.Tdavid írta:szertintem a tizenegyes az olyan volt hogy valahol megadják, valahol nem...
amúgy Roncinak én nem aranycipőt adnék hanem egy arany tizenegyespontot, amiért akkora istencsászár hogy évente képes 15-20 tizenegyest is belőni...nagyon tud a csávóó.
Szerintem nézd meg, hogy hány 11-est nem kapott meg a Barca, és hányat nem kapott meg a Reál...szerintem ebben a mi javunkra billenne a mérleg...sajnos!szilamer írta:Nincs megtiltva Messinek, hogy évi 20, 11-est berámoljon... Mért nem csinál ő is? Azt is ki kell harcolni.Tdavid írta:szertintem a tizenegyes az olyan volt hogy valahol megadják, valahol nem...
amúgy Roncinak én nem aranycipőt adnék hanem egy arany tizenegyespontot, amiért akkora istencsászár hogy évente képes 15-20 tizenegyest is belőni...nagyon tud a csávóó.
erre az előttem írt Iniesta esetet hoznám fel én is...minket felrúghatnak akárhogy, max mi kapunk lapot.szilamer írta:Nincs megtiltva Messinek, hogy évi 20, 11-est berámoljon... Mért nem csinál ő is? Azt is ki kell harcolni.Tdavid írta:szertintem a tizenegyes az olyan volt hogy valahol megadják, valahol nem...
Az nincs, de nekünk nem fognak annyi tizit befújni soha.szilamer írta:Nincs megtiltva Messinek, hogy évi 20, 11-est berámoljon... Mért nem csinál ő is? Azt is ki kell harcolni.Tdavid írta:szertintem a tizenegyes az olyan volt hogy valahol megadják, valahol nem...
csinálhat ő akrámennyit, vagy a csapattársak, ha a spori nem fújja be...szilamer írta:Nincs megtiltva Messinek, hogy évi 20, 11-est berámoljon... Mért nem csinál ő is? Azt is ki kell harcolni.Tdavid írta:szertintem a tizenegyes az olyan volt hogy valahol megadják, valahol nem...
Nincs megtiltva Messinek, hogy évi 20, 11-est berámoljon... Mért nem csinál ő is? Azt is ki kell harcolni.Tdavid írta:szertintem a tizenegyes az olyan volt hogy valahol megadják, valahol nem...
szajko írta:még ősszel Villa-t ugyanígy rántották le és ő kapott sárgát műesésért.csababarca írta:Egyébként jogos volt,de valahogy a realnál nagyon könnyen befújják az ilyeneket, nálunk meg általában néma marad a síp.
még ősszel Villa-t ugyanígy rántották le és ő kapott sárgát műesésért.csababarca írta:Egyébként jogos volt,de valahogy a realnál nagyon könnyen befújják az ilyeneket, nálunk meg általában néma marad a síp.