Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tőlem mehetS.Agüero írta:Oké!
Akkor 18:15kor várlak!
10-15 perc múlva mondjuk.S.Agüero írta:az mikor lesz?Messiboy19 írta:Kicsit később ha jó, mert még van egy kis dolgomS.Agüero írta:Fecooo 5 - 0 Messiboy19
Messiboy19!
veled játszom akkor a negyeddöntőt.
lenyomjuk most?
Levproff meg Fecooo ellenfele lesz.
7kor neked okés?
az mikor lesz?Messiboy19 írta:Kicsit később ha jó, mert még van egy kis dolgomS.Agüero írta:Fecooo 5 - 0 Messiboy19
Messiboy19!
lenyomjuk most?
Kicsit később ha jó, mert még van egy kis dolgomS.Agüero írta:Fecooo 5 - 0 Messiboy19
Messiboy19!
lenyomjuk most?
1 ora mulva?vargaakos írta:Igen, tudok. Írj pár időpontot és reagálok!Leomessi14 írta:Akos, tegnap sajnos vegul nem ertem ra, ma tudsz jatszani?
Nekem még van egy meccsem Fecooo-val, a csoportdöntő, de Fecooo nem jelentkezik, nem ír, hogy neki mikor jó és nincs is fent amikor keresem...S.Agüero írta:nem sértődtem volna meg, csomó embert megkérdeztem, h akar-e játszani és sokan mondták, h nem mert nincs kedvük vagy nem tudnak stb...amúgy nem az, hogy erőltette, csak nem akartam, hogy megsértődjön
szval inkább mondd máskor, h nem játszol.![]()
ozsi!
nem erőltettem.
![]()
most már én is azt mondom, h legyen mindhárom meccs 5-0, mert így az életbe sem fejezzük be...
már egy hete játszunk és még mindig a csoportmérkőzések vannak...
remélem a többi csoport már lejátszotta meccseit és holnap akár kezdhetnénk a "kieséses szakaszt".
viszont aki még nem, az játssza le!
![]()
valaki jön egy barira?
nem sértődtem volna meg, csomó embert megkérdeztem, h akar-e játszani és sokan mondták, h nem mert nincs kedvük vagy nem tudnak stb...amúgy nem az, hogy erőltette, csak nem akartam, hogy megsértődjön
arról nem is beszélve,h lehet így pont nem leszel annyira jó fej, ha vki továbbjutása attól fog függni,hogy esetleg ellened elrakott volna egy feketét idő előtt,és a gamearánya miatt kiesik, könnyen előfordulhat ez a szitu is, szóval én egyelőre erre nem szívesen bólintok rá.shutterisland írta:
legközelebb nem megyek bele olyanba, amit nem akarok, és csak teher számomra, azért, hogy jófej legyek![]()
Most nem tudsz jatszani?vargaakos írta:Csütörtökön írtam hsz-t, hogy az ellenfeleim írják be hogy mikor tudnának játszani, vagy keressenek privát üzenetben mert leszerveztem pár programot. (azt hittem nem kell beszállni)ozsimiki írta:VargaÁkos!
Ma ráérsz poolra? Ha igen, ne csak velem told majd le,hanem mindenkivel, haladjunk...
Leomessi! Te is szervezd a meccseidet többiekkel is.
Szóval ma nem értem rá egyáltalán de amúgy sem írt senki, ahogy a tegnapi napon se jelentkezett senki. Tegnapelőtt este sem amikor ráértem, bár akkor csak egy órára.
Holnap kb dután 4-kor érek haza, de nem leszek folyamatosan szóval azt kérném, hogy írjatok be időpontot ( ha lehet többet) hogy mikor tudnánk játszani és megpróbálok itt lenni akkor. Várom ellenfeleim jelentkezését!
(küldök egy pü-t is mindenkinek)
Csütörtökön írtam hsz-t, hogy az ellenfeleim írják be hogy mikor tudnának játszani, vagy keressenek privát üzenetben mert leszerveztem pár programot. (azt hittem nem kell beszállni)ozsimiki írta:VargaÁkos!
Ma ráérsz poolra? Ha igen, ne csak velem told majd le,hanem mindenkivel, haladjunk...
Leomessi! Te is szervezd a meccseidet többiekkel is.