Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na akkor tisztázzuk. Először is azt azért szeretném hangsúlyozni, hogy ez az én véleményem, ha mindenki szerint hülyeség, akkor elfogadom, és eztán én is követem majd a trandet.Slither írta:Miről beszélsz?Cumbee írta:De legalább te mint komisszár ne biztasd hülyeségre/csalásra a többieket... Ha ilyenekkel akartok játszani, akkor menjen vissza a waiver list. Én azért szavaztam meg a törlését, hogy ne kelljen napokat várni 1-1 emberre, nem azért, hogy ezt kihasználva előnyt szerezz másokkal szemben...
Nyilván nem a jó játékosaidat kell kitenni FA-nak, hanem a leggyengébbet. Aki mégis megteszi, az meg is érdemli... Nem hiszem, hogy bárkinek olyan kerete lenne, ahol minden játékos über jó, és nem pótolható a szabad-ügynökök segítségével. Egy helyen meg simán megéri cserélgetni, +1 ember sokat nyomhat, főleg ha sikerül pont egy olyan napot kifognia, amikor átlagon felülit teljesít. De mindegy, ha nem használjátok ki az FA piacot, az nekem csak jó.
Miről beszélsz?Cumbee írta:De legalább te mint komisszár ne biztasd hülyeségre/csalásra a többieket... Ha ilyenekkel akartok játszani, akkor menjen vissza a waiver list. Én azért szavaztam meg a törlését, hogy ne kelljen napokat várni 1-1 emberre, nem azért, hogy ezt kihasználva előnyt szerezz másokkal szemben...
De legalább te mint komisszár ne biztasd hülyeségre/csalásra a többieket... Ha ilyenekkel akartok játszani, akkor menjen vissza a waiver list. Én azért szavaztam meg a törlését, hogy ne kelljen napokat várni 1-1 emberre, nem azért, hogy ezt kihasználva előnyt szerezz másokkal szemben...Slither írta:Amúgy érdemes kihasználni a FA piac adta lehetőségeket, azzal meg lehet növelni az adott napon az aktív játékosok számat.Eazzy írta:Hát ilyen hulladék első napot...
20 pont Duranttól...Vucevic, Deng és Wes se játszottak...és még így sem mentél el annyira....erőteljesen makker napod volt Slither
És ma is csak 3 játékosom tolja, neked pedig öt, és a jobbak, nálam meg nem...hát ez bukta ez a kör...
Amikor én is kiraktom Dalembertet egy kicsit, akkor még csere volt Houstonban, 5 pont 5 pati volt az átlaga.MessiFan írta:Jó, de hayes nem wall, nem egy atom a statokban. És pont azért írtam, hogy ne vigyék el mert elvileg ezen a héten már bevethető lesz.
De ha valaki behúzza nem fogok rá haragudni.
MessiFan írta:Megkérhetnék mindenkit, hogy majd ne húzza be Hayest? Mert eredetileg enyime, csak nem akartam hogy egy sérült miatt legyenek gyengébbek a statjaim. Előre is köszi.
Egyébként nem áll jól a szénám, Kalap szépen legyőzött, talán fcb ellen szorosabb lesz.
Jah, és le is csapnak a playeremre, mert nálam mindenki nagy királySlither írta:Hát azért nálam sem játszottak olyan jól. A 2 center összesen 8 pontot és 6 lepattanót szedett összes 33%-os mezőny mutató mellett.Eazzy írta:Hát ilyen hulladék első napot...
20 pont Duranttól...Vucevic, Deng és Wes se játszottak...és még így sem mentél el annyira....erőteljesen makker napod volt Slither
És ma is csak 3 játékosom tolja, neked pedig öt, és a jobbak, nálam meg nem...hát ez bukta ez a kör...![]()
![]()
Amúgy érdemes kihasználni a FA piac adta lehetőségeket, azzal meg lehet növelni az adott napon az aktív játékosok számat.
Hát azért nálam sem játszottak olyan jól. A 2 center összesen 8 pontot és 6 lepattanót szedett összes 33%-os mezőny mutató mellett.Eazzy írta:Hát ilyen hulladék első napot...
És ma is csak 3 játékosom tolja, neked pedig öt, és a jobbak, nálam meg nem...hát ez bukta ez a kör...
Online NBA liga. http://basketball.fantasysports.yahoo.com/Barcafan9 írta:valaki elmondaná mi ez a játék?![]()
Ha vétózni akarsz, akkor tedd, azért lett visszarakva a dolog.Game90 írta: Nekem is küldött egy Bynum, Young for Chandler, DeRozan-tÉn küldtem neki 2-3 csereajánlatot, egyiket sem fogadta el, mert állítólag mindegyikből nagyon rosszul jött volna ki, erre meg elfogadja ezt
Szívesen vétóznám a cserét, de inkább nem teszem, még a végén megint menne a balhé...
3 nap szerintem biztos, hogy nem volt, inkább 2Bob_Marley írta: Game erősíts meg, hogy 3 nap voltMert lehet nem jól emlékszem, s az elég nagy kapufa lenne
Slither írta: Mindegy, ha ennyire gyengülni akar balinteer, akkor legyen, ez még mindig 1 fokkal jobb mind az előző volt.
Nekem is küldött egy Bynum, Young for Chandler, DeRozan-tMichaaBee írta:Hallod balinteer, elég érdekes cserékbe mész bele.Amiket nekem küldtél, azok mind nagyon egyoldaúak voltak, de amiket elfogadtál sociótól és neobarcától is az meg Neked rosszabb szerintem.
A többiek mit szólnak a CP3 trédhez?:)
Bob ne haragudj, de jót nevettem az ajánlatonBob_Marley írta:kamaj: Ariza nem eladó???? mert socio66 tudom, hogy foggal körömmel ragaszkodik Butler-hezígy marad a második opció!
Hát én nem nagyon látom hogy miért érné meg neki.neobarca írta: Most nem azért, de ebben a tradéban sok mindenben erősödsz a mostani állapotodhoz! De majd az idő igazolja. Főleg ha Paul felépül... Nálam sajnos csak 1 meccset játszott: 33pont, 4 pattanó 6 asziszt 3 labdaszerzés... És ennél tud ő jobb is lenni... Shump meg abszolút nem túlértékelt. Stabilan hozza a pontokat. Baron Davis meg nem most lesz amíg felépül... Legjobb esetben febr vége...