Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
lijacska
Jugador del Barça

2012.01.24. 20:02:38

1. Ameddig lehet, ezt a kiskaput ki fogom használni, illetve ddig is használtam.
2. Ha kiteszek sérült játékost, persze szeretném, hogy pont én pont jókor hozzam vissza, ha nem , én kockáztattam rosszul, saját hibám.
3. Felőlem jöhet vissza a waiver is, engem az sem zavarna.

u.i:Különben eddig jobban érdekelt, hogy jó FA játékosokat halászak, mint hogy tradeken törjem a fejem.Egyszerűen az utóbbi nem sikerül.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.01.24. 19:53:28

Jah és sry az előző hosszú hsz-ért, de nekem addig játék a játék, amíg egyenlő feltételekről beszélünk és ez nekem nagyon böki a csőrömet. Természetesen, mint ahogy írtam, ha a többség szerint ez belefér, akkor elfogadom és a jövőben én is élek ezzel a lehetőséggel, ahogy megtehettem volna eddig is, mert nagyrészt gép előtt voltam éjjel a meccsek idején, csak inkorrektnek éreztem az ellenfelemmel szemben.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.01.24. 19:50:13

Slither írta:
Cumbee írta:De legalább te mint komisszár ne biztasd hülyeségre/csalásra a többieket... Ha ilyenekkel akartok játszani, akkor menjen vissza a waiver list. Én azért szavaztam meg a törlését, hogy ne kelljen napokat várni 1-1 emberre, nem azért, hogy ezt kihasználva előnyt szerezz másokkal szemben...
Miről beszélsz?
Nyilván nem a jó játékosaidat kell kitenni FA-nak, hanem a leggyengébbet. Aki mégis megteszi, az meg is érdemli... Nem hiszem, hogy bárkinek olyan kerete lenne, ahol minden játékos über jó, és nem pótolható a szabad-ügynökök segítségével. Egy helyen meg simán megéri cserélgetni, +1 ember sokat nyomhat, főleg ha sikerül pont egy olyan napot kifognia, amikor átlagon felülit teljesít. De mindegy, ha nem használjátok ki az FA piacot, az nekem csak jó. :)
Na akkor tisztázzuk. Először is azt azért szeretném hangsúlyozni, hogy ez az én véleményem, ha mindenki szerint hülyeség, akkor elfogadom, és eztán én is követem majd a trandet.
Naszóóóval.. Kezdjük azzal, hogy szerintem teljesen mind1, hogy jó játékost, vagy rossz játékost teszel ki. (Jó játékos esetén bonyolódik az ügy, de erről később.) Véleményem szerint az FA lista arra szolgál, hogy a hosszú időre lesérült játékosaidat pótolni tudd, valamint, hogy a gyengén szereplő játékosaid helyére szerezz jobbat. Ez eddig szerintem világos, mindenki erre (is) használja. A gond szerintem onnantól kezdődik, azaz nálam az esik már bele a csalás kategóriájába, amire most te biztatod a jó népet. Adott ugye csapatonként 8 játékos posztra, ez mellett van még 3 Util és 3 Bench játékos. Ezekkel a számokkal nyilván tisztában vagy, mivel te állítottad be őket. Alap esetben tehát 14 játékost használhatsz, ennyit enged a játék, ennyit engedtél te. Na itt jön be a turpisság a képbe, ami szerinted a játék adta kiskapu, szerintem meg csalás, mivel a játék alapból nem enged ilyet, hanem mi idéztük elő azzal, hogy a waiver listet kiszedtük a játékból.
Aki nem érti, hogy mi ezzel a problémám, annak leírom: teszem azt, úgy cserélgettem, draftoltam, hogy van 12 jó játékosom és 2 full selejt. Ebben az esetben nekem nem fáj, hogy ha a selejtjeimet kiteszem és behúzza valaki, szal simán belefér, hogy minden nap kiteszem az előző nap használt 2 selejtet és húzok helyettük 2 másikat, akik aznap játszanak. Ebben az esetben simán lehet, hogy még az ellenfelem 14 játékossal hozza le a hetet, én 12+2*7 játékost használok, azaz 26 játékost. 14vs26. Azért remélem mindenki érzi, hogy itt mekkora különbséget jelent 12 plusz játékos. NA EZÉRT csalás a dolog.
Ezt szorítaná vissza a waiver list, hiszen nem tudna egy ember naponta cserélni, + minden cserével pozíciót vesztene, ami azért elgondolkodtatná az adott embert.

És akkor még nem beszéltem arról, hogy valaki ugyan ezt csinálja, csak kisebben. Ha kiteszek egy játékost FA listára, mert sérült és nem akarom, hogy foglalja a helyet akkor NINCS jogom később igényt tartani rá, mert nem az enyém. Ha kell, NEM teszem ki. Ha kiteszem, akkor az azt jelenti, hogy nem kell. És nem írom be, hogy az az én játékosom, senki ne húzza fel, mert ezzel azt éred el, hogy 1, a többiek nem akarnak szemetek lenni, nem húzzák fel, ergó ismét jogosulatlan előnyhöz jutottál, 2, felhúzza valaki és akkor ő lesz a szemétláda, hogy benyúlta a játékosod.

Konklúzió: kellene egy szavazást csinálni, hogy az emberek szeretnék-e vissza a waiver listet, vagy teljesen elfogadott lesz a trükközés és a stipistopi, ez az én játékosom féle magatartás. Esetleg marad minden a régiben és annyit tehetek, hogy képzeletben szúrós szemmel nézek arra, aki kihasználja az un. "kiskapukat"
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.01.24. 19:59:09-kor.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.01.24. 18:55:29

Cumbee írta:De legalább te mint komisszár ne biztasd hülyeségre/csalásra a többieket... Ha ilyenekkel akartok játszani, akkor menjen vissza a waiver list. Én azért szavaztam meg a törlését, hogy ne kelljen napokat várni 1-1 emberre, nem azért, hogy ezt kihasználva előnyt szerezz másokkal szemben...
Miről beszélsz?
Nyilván nem a jó játékosaidat kell kitenni FA-nak, hanem a leggyengébbet. Aki mégis megteszi, az meg is érdemli... Nem hiszem, hogy bárkinek olyan kerete lenne, ahol minden játékos über jó, és nem pótolható a szabad-ügynökök segítségével. Egy helyen meg simán megéri cserélgetni, +1 ember sokat nyomhat, főleg ha sikerül pont egy olyan napot kifognia, amikor átlagon felülit teljesít. De mindegy, ha nem használjátok ki az FA piacot, az nekem csak jó. :)
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.24. 18:48:31

Valaki leírná nekem, mi az a Waiver lista vagy mi? :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.01.24. 17:28:05

Slither írta:
Eazzy írta:Hát ilyen hulladék első napot...
20 pont Duranttól...Vucevic, Deng és Wes se játszottak...és még így sem mentél el annyira....erőteljesen makker napod volt Slither :D
És ma is csak 3 játékosom tolja, neked pedig öt, és a jobbak, nálam meg nem...hát ez bukta ez a kör...
Amúgy érdemes kihasználni a FA piac adta lehetőségeket, azzal meg lehet növelni az adott napon az aktív játékosok számat. :wink:
De legalább te mint komisszár ne biztasd hülyeségre/csalásra a többieket... Ha ilyenekkel akartok játszani, akkor menjen vissza a waiver list. Én azért szavaztam meg a törlését, hogy ne kelljen napokat várni 1-1 emberre, nem azért, hogy ezt kihasználva előnyt szerezz másokkal szemben...
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.24. 15:02:15

MessiFan írta:Jó, de hayes nem wall, nem egy atom a statokban. És pont azért írtam, hogy ne vigyék el mert elvileg ezen a héten már bevethető lesz.
De ha valaki behúzza nem fogok rá haragudni.
Amikor én is kiraktom Dalembertet egy kicsit, akkor még csere volt Houstonban, 5 pont 5 pati volt az átlaga.
Becsente előlem Bob, és azóta állatkodik. Ez így nem megyen, hogy ne húzzuk be :lol:
Most akkor mondjam, hogy Z-Bo az enyimé volt drafton mert nem tudtam, hogy sérült, és akkor be ne húzzátok... :D

neo!
Varejao nem eladó, főleg nem annyiért....írod, hogy pontot, assistot meg steal adsz a lepattanókért, de kapok egy 3 ass-t 1.5 helyett, 11 pontot 9 helyett, és a steal még kevesebb is Kembánál, én meg adjak 3.3 lepattanó helyett 11-et? Főleg, hogy az egyetlen konstansabban jól pattanózóm, nekem is abban kellene erősödnöm első sorban. Esélytelen egy ilyen ajánlat.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.01.24. 14:41:45

Jó, de hayes nem wall, nem egy atom a statokban. És pont azért írtam, hogy ne vigyék el mert elvileg ezen a héten már bevethető lesz.
De ha valaki behúzza nem fogok rá haragudni.
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.24. 14:29:08

MessiFan írta:Megkérhetnék mindenkit, hogy majd ne húzza be Hayest? Mert eredetileg enyime, csak nem akartam hogy egy sérült miatt legyenek gyengébbek a statjaim. Előre is köszi.
Egyébként nem áll jól a szénám, Kalap szépen legyőzött, talán fcb ellen szorosabb lesz. :)
:lol: :lol: :lol:

Ez jó! Én is kiraknám addig Hawst vagy CP3at de ilyen nincs... Am komolyra fordítva a szót én nem fogom behózni, de ne csodálkozz, ha valaki megteszi. Én Wattsont így veszítettem el. Kiraktam 1 estére, egyből lecsaptak rá... :(

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.24. 13:58:17

Slither írta:
20 pont Duranttól...Vucevic, Deng és Wes se játszottak...és még így sem mentél el annyira....erőteljesen makker napod volt Slither :D
És ma is csak 3 játékosom tolja, neked pedig öt, és a jobbak, nálam meg nem...hát ez bukta ez a kör...
Hát azért nálam sem játszottak olyan jól. A 2 center összesen 8 pontot és 6 lepattanót szedett összes 33%-os mezőny mutató mellett. :? :D

Amúgy érdemes kihasználni a FA piac adta lehetőségeket, azzal meg lehet növelni az adott napon az aktív játékosok számat. :wink:
Jah, és le is csapnak a playeremre, mert nálam mindenki nagy király :D
Nya mindegy...e van.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.01.24. 13:49:58

Megkérhetnék mindenkit, hogy majd ne húzza be Hayest? Mert eredetileg enyime, csak nem akartam hogy egy sérült miatt legyenek gyengébbek a statjaim. Előre is köszi.
Egyébként nem áll jól a szénám, Kalap szépen legyőzött, talán fcb ellen szorosabb lesz. :)
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.01.24. 13:04:20

Hát azért nálam sem játszottak olyan jól. A 2 center összesen 8 pontot és 6 lepattanót szedett összes 33%-os mezőny mutató mellett. :? :D

Cumbee
Entrenador del Barça

2012.01.24. 12:06:49

Na volt 1 kis időm normálisabban körbenézni és kiküldtem pár embernek 1-2 tradet. És egyben kiderítettem, hogy maximalizálva van a pending trade-ek száma.:D Ha valakinek esetleg tetszik 1-1 ötlet, az jelezzen vissza. Aki meg nem kapott az rettegjen, mert majd ő is sorra kerül!!:D
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.24. 10:57:54

Hát ilyen hulladék első napot...
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.24. 10:09:15

Barcafan9 írta:valaki elmondaná mi ez a játék? :o :)
Online NBA liga. http://basketball.fantasysports.yahoo.com/
Sajna hozzánk már nem lehet csatlakozni de nézelódj az oldalon...

Barcafan9
Jugador del Barça

2012.01.24. 09:40:37

valaki elmondaná mi ez a játék? :o :)
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.24. 09:18:31

A sokak által szidott Mahmni csinált egy 17 Pont, 9 lepattanó, 2 asist, 3 blokkot. :lol:

neobarca
Director del Fútbol

2012.01.24. 09:04:36

Ha most is megvétózzátok, mostmár tényleg eret pattintunk balinteerrel... :lol:
Sztem annyira nem egyoldaló, hogy ez is azt érdemelje. Az előzőnél én is beláttam és kértem a csere törlését de erre nem... Akárhogy is nézem, ha CP3 nem csak 9 meccset játszott volna, nagyon kiegyenlített csere lenne...

Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.01.23. 23:43:49

Game90 írta: Nekem is küldött egy Bynum, Young for Chandler, DeRozan-t :lol: Én küldtem neki 2-3 csereajánlatot, egyiket sem fogadta el, mert állítólag mindegyikből nagyon rosszul jött volna ki, erre meg elfogadja ezt :D Szívesen vétóznám a cserét, de inkább nem teszem, még a végén megint menne a balhé...
Ha vétózni akarsz, akkor tedd, azért lett visszarakva a dolog.

Amúgy senkinek sem kell beírnia ide a vétózási szándékát, küldjetek nekem egy üzenetet a játékban (LEAGUE > Email League), ha úgy gondoljátok hogy nagyon egyoldalú egy csere. Alapjáraton anonim lenne a vétó, hogy ne legyen belőle vita, de hát a játék hibájából adódóan az túl sokáig elhúzná a dolgokat... Mindenki elég értelmes ahhoz hogy tudja, mikor van értelme vétózni, nem fog senki sem állandóan vétózgatni, amíg normális tradek mennek. :wink:
PCsabi
aka Game90

2012.01.23. 23:23:32

Bob_Marley írta: Game erősíts meg, hogy 3 nap volt :lol: Mert lehet nem jól emlékszem, s az elég nagy kapufa lenne :D
3 nap szerintem biztos, hogy nem volt, inkább 2 :D
Slither írta: Mindegy, ha ennyire gyengülni akar balinteer, akkor legyen, ez még mindig 1 fokkal jobb mind az előző volt.
:roll:
MichaaBee írta:Hallod balinteer, elég érdekes cserékbe mész bele. :) Amiket nekem küldtél, azok mind nagyon egyoldaúak voltak, de amiket elfogadtál sociótól és neobarcától is az meg Neked rosszabb szerintem.

A többiek mit szólnak a CP3 trédhez?:)
Nekem is küldött egy Bynum, Young for Chandler, DeRozan-t :lol: Én küldtem neki 2-3 csereajánlatot, egyiket sem fogadta el, mert állítólag mindegyikből nagyon rosszul jött volna ki, erre meg elfogadja ezt :D Szívesen vétóznám a cserét, de inkább nem teszem, még a végén megint menne a balhé...

Bob-bal legalább lehet cserélni (nyalós szmájli) :P
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kamaj
Capitá del Barça

2012.01.23. 22:53:39

Na már csak egy kis múltidézés miatt :D
Jackson + Toney / Belinelli + Haslem csere volt.
Továbbra is büntetőzés kellene nekem, bár szerintem a nagy sztárokon kívül nehéz találni olyat, aki ilyen lenne.
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.23. 22:45:55

Hmm Toney maradjon is nálam, már hozzám nőtt! :lol:
Jacksont tőled kaptam?Nem is tudtam, akkor érthető ha nem akarod vissza!Mást nem tudom kit tudok ajánlani Arizáért :?
Kép
Kép
Kép
kamaj
Capitá del Barça

2012.01.23. 22:39:00

Bob_Marley írta:kamaj: Ariza nem eladó???? mert socio66 tudom, hogy foggal körömmel ragaszkodik Butler-hez :lol: így marad a második opció!
Bob ne haragudj, de jót nevettem az ajánlaton :D Az isteni Toney-t és S. Jackson-t adtad volna az épp formába lendülő Ariza-ért, és Miller-ért (aki bármikor bedobja a hármast). Értem én, hogy miért adtad volna, de mindkettő tőlem került Hozzád, nem véletlenül :D. Amióta Jackson elment a To-m elég baráti, és ahogy látom, nem javult a statjai, inkább romlottak. Ha van még ötleted szívesen várom, de Toney-t semmi pénzért nem kérem, se S. Jacksont.
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.01.23. 22:30:04

neobarca írta: Most nem azért, de ebben a tradéban sok mindenben erősödsz a mostani állapotodhoz! De majd az idő igazolja. Főleg ha Paul felépül... Nálam sajnos csak 1 meccset játszott: 33pont, 4 pattanó 6 asziszt 3 labdaszerzés... És ennél tud ő jobb is lenni... Shump meg abszolút nem túlértékelt. Stabilan hozza a pontokat. Baron Davis meg nem most lesz amíg felépül... Legjobb esetben febr vége...
Hát én nem nagyon látom hogy miért érné meg neki.
10 kategóriában lesz rosszabb, 5-ben javul, ha csak azokat nézem ahol legalább 10 százaléknyi különbség van, akkor is 8-4 arányban gyengül (százalékos mutatókat kivéve meg 7-2). Ha Bass és Thompson nem lenne benne a cserében, akkor sokkal igazságosabb lenne a dolog.
Mindegy, ha ennyire gyengülni akar balinteer, akkor legyen, ez még mindig 1 fokkal jobb mind az előző volt.
:roll:
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.23. 22:00:50

Ide is beírom: Kemba Walker, Shanon Brown és Shelden Williams vihető tőlem... És egyikért sem kérek All Star játékost... 8)

Válasz küldése