Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
miihii
KHAL

2012.01.24. 17:05:21

herr.toth írta: de mindenki az csak megjátszotta magát, nálatok meg mindenki szent :roll:
Gondolkodtam,h pirossal reagálok,de inkább egyelőre cs sima fórumerként írom amit.
Ezeket olyan csodálatos gyorsasággal befejezhetnéd,mint a mérgezett nyíl.Hangulatkeltésnek tökéletesen megfelelnek az ilyen egymondatos szépségeid,de az meg sajna tiltott errefele.
Mielőtt fellépsz ide,vegyél egy-két mély levegőt,mert elég sok dologgal fogsz találkozni,ami nem tetszik majd. Így például az a harsány közutálat,ami a csapatod ellen árad.A nagyon nagy többségnek az a szimpla véleménye,h "azok gyökerek" ,mint ahogy odaát gondolom az,h "a színészválogatott". Tehát indulj ki abból,h ezt fogod olvasni,mégha esetleg cizelláltabban is. Nos,itt jön a jóság: próbáld meg inkább azon kevesek véleményét értékelni,aki nem általánosítva lapátolja a fekáliát a királyiak minden tagjára,hanem vannak,akik észreveszik a pozitívabb dolgokat is eközben és nem röstellenek megemlíteni is.Ahogy Asys is tette. Nyilván volt benne piszkálódás,de egyrészt asszem nem tagadhatod az alapját,amíg elég elhíresült támadótechnikákat alkalmaznak rajtunk a fiaitok.Másrészt pedig ő legalább alapvetően dícsérő kritikát fogalmazott meg,legalábbis egy BARCA szurkoló mostani lélektanához mérten (madriddal kapcsolatban) .És ez igenis unicum,amit meg kéne becsülni. Ha átlesnék a ti oldalatokra,én sem csodálkoznék,ha egyöntetűen a szokásos köröket futnák (csítörsz,lájörsz,ektörsz,UNICEFFIFAmindenki...) ,de ha valaki hasonlóan vélekedne,mint Asys (pl. tegnap néztem egy videót és feltűnt,h Messinek 3szor rúgtak oda,jó volt látni,h mégis továbbvitte,nem színészkedett,mint a többi) ,ezt nagyra értékelném és eszembe nem jutna egy ilyen valóban óvodás benyögéshez folyamodni.
Márpedig nálad ez nem újkeletű és itt igenis bicskanyitogató tud lenni.Ahogy próbáltad Daffy-t is megtéríteni,meg a satöbbi,amiket nem is sorolok...
Tehát ezúton nagyon szépen (és vedd úgy,h utoljára) megkérlek rá,h az ilyen hangulatkeltő beböffenéseket mellőzd,mert említettem,h ezek nem épp javallottak errefelé.És könnyű kívül találni magad,ami vélhetően egyik félnek sem lesz ugyan nagy kár,de azért ha már idejársz,akkor gondolom szeretnél írogatni ezt-azt.Kérlek olyan stílusban tedd ezt,amely egy BARCA fórumon belefér.Köszönjük!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.24. 17:03:30

d írta:Szerintem alig találni már olyan játékvezetőt, aki ne fújt volna valamit ellenünk, de az se kevesebb, aki ne fújt volna nekünk. Persze van egy-két kirívó arc, elfogultság, vagy szimplán az egyértelmű inkompetencia ellenére érthetetlenül újra és újra megadott bizalom miatt, de kár ezen a témán agyalni. Még ellenszélben is kötelező verni a Madridot otthon.
Azért vegyünk már vissza...mi az, hogy KÖTELEZŐ verni a Madridot még ellenszélben is? Mintha egy Plzenről lenne szó kb...
d
Entrenador del Barça

2012.01.24. 16:50:03

Szerintem alig találni már olyan játékvezetőt, aki ne fújt volna valamit ellenünk, de az se kevesebb, aki ne fújt volna nekünk. Persze van egy-két kirívó arc, elfogultság, vagy szimplán az egyértelmű inkompetencia ellenére érthetetlenül újra és újra megadott bizalom miatt, de kár ezen a témán agyalni. Még ellenszélben is kötelező verni a Madridot otthon.
daffy
Madridista

2012.01.24. 16:49:55

Atomot Nekik! írta:Azért alakul a dolog... sajnos...

A holnapi meccs játékvezetője Fernando Teixeira Vitienes. Ha valaki netalán nem emlékezne: ő vezette a Getafe elleni 1-0 bukta meccsünket a mostani szezonban. Akkor befújta Keita nemlétező leshelyzetét, Busquetsnek meg adott egy sárgát akkor, amikor éppen ellene szabálytalankodtak. Ezen kívül is volt jónéhány gázos ítélete, csak most hirtelen ezeket kaptam elő.
Ja, és két évvel ezelőtt Piquét és Marquezt is kiküldte, ugyancsak a Getafe ellen. Cö-cö-cö... Vonzódiki a madridi csapatokhoz, vagy csak szimplán utálja a Barcat? :-k

Hiába, no, nem kell rögtön összeesküvésekre gyanakodni, nem? [-X
eddig bármilyen bírót is jelöltek ki a meccsek előtt,csak ilyen hozzászólásokat olvastam. ki az,aki szerintetek vezethetne egy barca meccset? minden csapat talál valami hibát bármely bíróban
mest
Barça C
Kapcsolat:

2012.01.24. 16:42:17

B. írta:
Akkor befújta Keita nemlétező leshelyzetét
Maradjunk annyiban, hogy ez az asszisztens dolga.Szerintem kár felfújni ennyire a játékvezetést, tévedtek már a mi javunkra is :roll: Másik pedig, hogy amíg a saját helyzeteinket sem tudjuk rendesen bevágni, én legalábbis, nem tudok a játékvezetésre haragudni. :) :!:

El Barça sempre
B.
Jugador del Barça

2012.01.24. 16:34:47

Akkor befújta Keita nemlétező leshelyzetét
Maradjunk annyiban, hogy ez az asszisztens dolga.Szerintem kár felfújni ennyire a játékvezetést, tévedtek már a mi javunkra is :roll: Másik pedig, hogy amíg a saját helyzeteinket sem tudjuk rendesen bevágni, én legalábbis, nem tudok a játékvezetésre haragudni. :) :!:
B.
Atomot Nekik!
Jugador del Barça

2012.01.24. 16:27:23

Azért alakul a dolog... sajnos...

A holnapi meccs játékvezetője Fernando Teixeira Vitienes. Ha valaki netalán nem emlékezne: ő vezette a Getafe elleni 1-0 bukta meccsünket a mostani szezonban. Akkor befújta Keita nemlétező leshelyzetét, Busquetsnek meg adott egy sárgát akkor, amikor éppen ellene szabálytalankodtak. Ezen kívül is volt jónéhány gázos ítélete, csak most hirtelen ezeket kaptam elő.
Ja, és két évvel ezelőtt Piquét és Marquezt is kiküldte, ugyancsak a Getafe ellen. Cö-cö-cö... Vonzódiki a madridi csapatokhoz, vagy csak szimplán utálja a Barcat? :-k

Hiába, no, nem kell rögtön összeesküvésekre gyanakodni, nem? [-X
Jose Carreras mondta, h két csapatnak szurkol: a Barcának és a Real ellenfelének. (by barca 1986) ;-)
thebrutalman
Barça C

2012.01.24. 15:17:12

Sziasztok!!!Holnapra 1 simma meccset varok(unk) javunkra!!!
2-0 ra tippelek!!!Messi1x, Alexis1x
Visca,Vicva,Visca!!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.24. 15:00:01

madridronie írta:
az emberek döntő többsége 2008 nyaráig egy- egy szimplán ügyes játékosnak tartotta Xavit illetve Iniestát
Többek közt rengeteg itteni Barca-drukker is (hányan, meg hányan küldték volna el őket Rijkaard-dal egyetemben)! :oops:

Xavi már a Rijkaard-érában is az egyik legfontosabb játékos volt, amikor 2005végén,2006 elején megsérült pánikhangulat volt itt a fórumon is.
De az igaz,hogy 2008as nyári EB volt nála szvsz a vízválasztó, onnantól kezdve világklasszis módban focizik,és azóta tartja mindenki annak.

Ebben nem értem mi a probléma?!
Ronaldinho is egy jó játékos volt mielőtt idekerült,de nálunk vált azzá,aki lett.
De nálatok is mondhatnám Ramost pl, aki nálatok vált klasszis védővé.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
barca2010
Jugador d'estrella

2012.01.24. 14:47:22

Én elismertem a 1998-2002 közt 3 BL t nyert Madrid erényeit és tudását!!! Pedig biztos akkor is voltak olyan bírói döntések amik őket segítették, DE eszembe nem jutott azt mondani, hogy nem a tudásuk miatt nyertek, hanem ilyen meg olyan segítségekkel!!! 2 trófeát lehet szerencsével nyerni, de 13-at nem! Egyébként, ha már boncolgatjuk, akkor nézzük csak meg az "isteni mou" BL trófeáit! A Portói nem lenne, ha 1-0 nál megadják a szabályost United gólt, az Interest meg nem is említem! Az első meccsen les gól, ill. szabálytalanul szerelték Messit. A másodikon Bojan szabályos gólja! Ha nincsenek a Bírói tévedések, akkor Műrinygyó úrnak nincs is BL serlege!
Ezért szép játék a foci, mert a tévedések hosszú távon kiegyenlítik egymást, csak ami éppen aktuális, az fáj vagy nem fáj egy csapatnak!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
madridronie
Madridista

2012.01.24. 14:28:06

az emberek döntő többsége 2008 nyaráig egy- egy szimplán ügyes játékosnak tartotta Xavit illetve Iniestát
Többek közt rengeteg itteni Barca-drukker is (hányan, meg hányan küldték volna el őket Rijkaard-dal egyetemben)! :oops:
Aki meg azt mondja hogy Messi nem érdemelte meg a 3 aranylasztit az nem százas! Még a VB-s ,Xavi elleni győzelemre azt mondom talán.
A 2009-es és az idei győzelme teljesen megérdemelt, a 2010-es esztendő azonban az elért eredmények és a játék képét tekintve is inkább Xavi-é, de még Sneijder-nek is előrébb kellett volna végeznie, na nem a tudása miatt (viszont eredményeket tekintve mindenképp), mert abban évek óta No. 1 az argentin (sajnos)!
Ezzel akarják tompítani azt amit a 110 éves történetükben nem nagyon kellett átélni! Ugyanis a Mou korszak, a legmegalázóbb a Madrid történetében, a klasszikusokat tekintve! 3,5 éve folyamatosan meg vannak alázva, és ez nagyon fájhat! Az irigység, keserűség, kilátástalanság beszél belőlük, de ha így könnyebb nekik, akkor csak tegyék! Mi meg jót nevetünk rajta! A futball nálunk van, és ezt az egész világ látja!
Na igen; tény és való, hogy az elmúlt 10 évben kényelmesebb, jobb dolga van/volt a Barca drukkereknek és szebb pillanatokat élnek át, mint a Madridista társaik; ennek ellenére jó pár emberrel itt is elszállt a ló és akkor még finoman szóltam!
Nekünk pedig szurkolónak nem ártana, mindig szem előtt tartani azt, hogy az ellenfél nem egy utolsó s..r, hanem egy profi klub, és pedig amíg nem ismerjük el a másik erényeit, addig nem érdemes vitába szállni, mert egyoldalú lesz, és nem vezet soha sem eredményre. Most gondoljatok bele mi lenne, ha a Barcelona sem ismerné el a Real Madrid képességeit, akkor hogyan győzné le? Nektek is az az egyetlen módja, ha egy vitában nyerni szeretnétek, hogy megtanuljátok elismerni, ha a másiknak valóban igaza van. Persze a racionális gondolkodást nem egyszerű dolog elsajátítani, ha olyan emberek vagyunk, akik indulatosak, temperamentumosak, vagy szimplán csak spanyolnak vagy éppen katalánnak képzelik magukat. Szóval ezennel térítő feladatom befejeztetik, áldjon meg Titeket a csatkai szűzanya!
Ezt meg nagyon adom! :wink:
jelwaz
Entrenador del Barça

2012.01.24. 14:11:24

herr.toth írta:személyeskedni meg csak neked szabad ahogy látom :) semmi baj elsiklok felette.. csak nyugodtan ;)
http://www.youtube.com/watch?v=gm8paBMbZTA
barca2010
Jugador d'estrella

2012.01.24. 13:57:40

Barcaman1993 írta:Na ez az igazán undorító: http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... as-2114130

Hányok az ilyenektől. Pepe undorítót művelt (már párszor kitárgyaltuk), de ez még annál is túltesz. Jelzem Kompanyt és Balotellit utólag 4 meccsre tiltották el.
Ezen is látszik, hogy velünk van mindenki! A bírók (főleg mostanában), a Spanyol Labdarúgó szövetség, az UEFA, FIFA! Mi lenne ha ellenünk lennének???
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.01.24. 13:47:13

Na ez az igazán undorító: http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... as-2114130

Hányok az ilyenektől. Pepe undorítót művelt (már párszor kitárgyaltuk), de ez még annál is túltesz. Jelzem Kompanyt és Balotellit utólag 4 meccsre tiltották el.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
barca2010
Jugador d'estrella

2012.01.24. 13:45:38

Barcaman1993 írta:
barca2010 írta:
barca52 írta:Gyerekek, aki jót akar nevetni egyes madridisták ostobaságán, annak ajánlom figyelmébe ezt a cikket. Nem akarok senkit megsérteni, de nagyon jól szórakoztam ezen a cikken. Hihetetlen, hogy valaki ennyire elvakult legyen.
http://korkep.sk/cikkek/sport/2012/01/1 ... -barcelona
Ezzel akarják tompítani azt amit a 110 éves történetükben nem nagyon kellett átélni! Ugyanis a Mou korszak, a legmegalázóbb a Madrid történetében, a klasszikusokat tekintve! 3,5 éve folyamatosan meg vannak alázva, és ez nagyon fájhat! Az irigység, keserűség, kilátástalanság beszél belőlük, de ha így könnyebb nekik, akkor csak tegyék! Mi meg jót nevetünk rajta! A futball nálunk van, és ezt az egész világ látja! Az meg, hogy ki kapja az aranylabdát? Mindig a LEGJOBB játékos kapja, nem az akinek a csapata nyer valamit! 2006 CANNAVARO, a viccek vicce volt!
Az a baj, hogy azok az idióták, akik ilyeneket írnak, azok ebben a hitben élnek...
Azokon nevetni kell, mást úgysem tudunk!

BARCA FOREVER!!!
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.01.24. 13:43:45

barca 1986 írta:off: A Porsche Design az Adidas márka része, persze az a luxus irányába megy el.
A Porsche és az Audi a VW-csoport(továbbá még: VW, Seat, Skoda) tagja, a két márka szerintem nem egy árkategória (cayenne vs q7; boxter, panamera, cayman, 911 vs tt), úgyh nem konkurenciája egymásnak.
on.
off: Egy árkategória. pl. q7 alapmotor 18-20m, q7 500LE 40-50m, Porsche-nál ugyanez a helyzet árban. A másik ágon pedig nem a tamagocsi TT-t kell az Auditól venni, hanem az R8-at. Máris egy árban van a Panamerával, ami 40-50m, míg a másik két Porsche ennek a töredéke, pontosabban a fele. :) "Csak felvilágosítás"
Asys és herr.toth írta:
on: A vitátokat én nem értem. Nem mondott semmi rosszat, túlzol vagy egyszerűen hallucinálsz. Nekem is feltűnt Alonso viselkedése az eset után szimpatikus volt. Pepéről meg csak annyit, hogy, ha a spanyol kollégáknál elhangzik a grande jelző akkor valahogy mindig odajön automatikusan hogy paraszt :)
Amúgy vannak a Realnak értékelhető pontjai is, mint Casillas, Higuain, Benzema. A legtöbb csapatban pedig vannak gyenge pontok. A Reálnál ez Pepe egyértelműen. :) Rengeteg ilyen esete volt már, és ha a csapata sem tesz ellene, ő sem fog változtatni, hiszen ha a kisgyereket még le sem szidják, ha rosszat csinált, akkor újra és újra megteszi.

Nekünk pedig szurkolónak nem ártana, mindig szem előtt tartani azt, hogy az ellenfél nem egy utolsó s..r, hanem egy profi klub, és pedig amíg nem ismerjük el a másik erényeit, addig nem érdemes vitába szállni, mert egyoldalú lesz, és nem vezet soha sem eredményre. Most gondoljatok bele mi lenne, ha a Barcelona sem ismerné el a Real Madrid képességeit, akkor hogyan győzné le? Nektek is az az egyetlen módja, ha egy vitában nyerni szeretnétek, hogy megtanuljátok elismerni, ha a másiknak valóban igaza van. Persze a racionális gondolkodást nem egyszerű dolog elsajátítani, ha olyan emberek vagyunk, akik indulatosak, temperamentumosak, vagy szimplán csak spanyolnak vagy éppen katalánnak képzelik magukat. Szóval ezennel térítő feladatom befejeztetik, áldjon meg Titeket a csatkai szűzanya!

Jó focit, jó szurkolást szerdára Mindenkinek!

Üdv,
BRFK! :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára CsacsMate 2012.01.24. 13:47:26-kor.
Capon
Llegenda del Barça

2012.01.24. 13:43:06

Vajon igaz a hír, hogy a világlegjobbközéppályása #-o a Schalkéba megy?
http://www.nb1.hu/popupindex.php?itemid=125139
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2012.01.24. 13:44:42-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.01.24. 13:35:42

barca2010 írta:
barca52 írta:Gyerekek, aki jót akar nevetni egyes madridisták ostobaságán, annak ajánlom figyelmébe ezt a cikket. Nem akarok senkit megsérteni, de nagyon jól szórakoztam ezen a cikken. Hihetetlen, hogy valaki ennyire elvakult legyen.
Ezzel akarják tompítani azt amit a 110 éves történetükben nem nagyon kellett átélni! Ugyanis a Mou korszak, a legmegalázóbb a Madrid történetében, a klasszikusokat tekintve! 3,5 éve folyamatosan meg vannak alázva, és ez nagyon fájhat! Az irigység, keserűség, kilátástalanság beszél belőlük, de ha így könnyebb nekik, akkor csak tegyék! Mi meg jót nevetünk rajta! A futball nálunk van, és ezt az egész világ látja! Az meg, hogy ki kapja az aranylabdát? Mindig a LEGJOBB játékos kapja, nem az akinek a csapata nyer valamit! 2006 CANNAVARO, a viccek vicce volt!
Az a baj, hogy azok az idióták, akik ilyeneket írnak, azok ebben a hitben élnek...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
barca2010
Jugador d'estrella

2012.01.24. 13:29:16

BARCA FOREVER!!!
herr.toth
Barça B

2012.01.24. 13:22:26

Fecooo írta:látom a provokáló és pofátlan hangnem továbbra is az "erényed"...

semmi olyat nem írt Asys, amit meg tudnál cáfolni, ezért inkább JM-stílusban támadsz...

tipikus óvodás mentalitás: "óvónéni ne büntessen meg, hiszen Pistike is szokott csúnyán beszélni..."

igen, Pistikét meg is szokták büntetni ezért, ennyi a különbség és Pistike el is fogadja a büntetését, nem mutogat és próbál másokat bemártani...
személyeskedni meg csak neked szabad ahogy látom :) semmi baj elsiklok felette.. csak nyugodtan ;)
Fecooo
Llegenda del Barça

2012.01.24. 13:03:10

látom a provokáló és pofátlan hangnem továbbra is az "erényed"...

semmi olyat nem írt Asys, amit meg tudnál cáfolni, ezért inkább JM-stílusban támadsz...

tipikus óvodás mentalitás: "óvónéni ne büntessen meg, hiszen Pistike is szokott csúnyán beszélni..."

igen, Pistikét meg is szokták büntetni ezért, ennyi a különbség és Pistike el is fogadja a büntetését, nem mutogat és próbál másokat bemártani...
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.01.24. 13:00:39

herr.toth írta:
Természetesen, ha dicsér itt valaki, akkor is egyből kötekedni kell. Gratulálok!
én is tudlak úgy dícsérni h mellette elmondalak mindennek. van különbség csak én észreveszem a tüskét a mondandoban te meg hipp hopp átsiklasz felette ;)
Szerintem, aminek elmondja Pepe-t, Ramost és a többieket annak van alapja, mi több igaz. Ha emellett viszont megdicsér jelen esetben egy játékost ( de mást is lehetne), akkor pedig korrektté válik a mondandója, ugyan is nem csak a rosszat veszi észre. Ez az, amiért szerintem épp egy barcás oldalon finoman szólva nem udvarias bántani őt, vagy csak kritizálni. Ráadásul butaság is. Azt pedig nem olvashattad, hogy innét mindenki szent, de szerencsére nem kecsegtetjük az ellenfeleket intenzív osztállyal. Itt erről volt szó.
herr.toth
Barça B

2012.01.24. 12:41:18

Természetesen, ha dicsér itt valaki, akkor is egyből kötekedni kell. Gratulálok!
én is tudlak úgy dícsérni h mellette elmondalak mindennek. van különbség csak én észreveszem a tüskét a mondandoban te meg hipp hopp átsiklasz felette ;)
barca 1986
Jugador d'estrella
Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza

2012.01.24. 12:31:57

off: A Porsche Design az Adidas márka része, persze az a luxus irányába megy el.
A Porsche és az Audi a VW-csoport(továbbá még: VW, Seat, Skoda) tagja, a két márka szerintem nem egy árkategória (cayenne vs q7; boxter, panamera, cayman, 911 vs tt), úgyh nem konkurenciája egymásnak.
on.
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
bagdisanyika
Barça C

2012.01.24. 12:30:59

Sziasztok, nagyon ritkán írok ide, de ez után a "Hollywood fellegvára" után úgy érzem, hogy meg kell osztanom a véleményem! Végigolvastam és komolyan mondom, hogy a pofám leszakad! :D
Szerintem ha valaki úgy érzi, hogy a barca sikeressége, csak a bírókon és a színészi teljesítményeken múlik, az nagyon elvakult lehet.
A Chelsea elleni párharcnak még van is VALAMENNYI valóság alapja, de ha összességében nézzük a két meccset egyértelmű , hogy a barcának kellett továbbmennie. Én azt tanácsolnám annak aki írta ezt a hoollywoodos Sz*rt, hogy üljön le egyszer a tv készülék elé és nézzen meg legalább egyszer egymás után egy barca és egy reál meccset és utána írjon ilyen hülyeségeket. Itt van pl: az az eset mikor Pepe nyújtott lábbal Alvesre rontott, igaz, hogy nem érte a lábát Alvesnak, de a szándék megvolt..nem is értem mit keres ez az ?ember? a relban, kb. megye 3-ban látok hozzá hasonló favágókat.
Jó az is tény, hogy Busquets szokott színészkedni, de más csapatokban is van jónéhány játékos, akiknek lehetne adni 1-2 Jászai Mari díjat. Az meg hogy MEssi megérdemelte -e az összes lasztit, ahhoz meg csak annyit, hogy mutasson valaki gólérzékenyebb, technikásabb, és civil életben szerényebb játékost és akkor majd elgondolkodom újra.
Visca el Barca!
(L)BaRcA(L)
Válasz küldése