Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ha szerinted szabályos a fejes előtt a védőt lerántani a karjánál fogva, akkor igen, szabályos gól voltIlúvatar írta:ööö, ez érdekes... nem adták meg ramos gólját, pedig szabályos volt, nem?
ilyenkor szokott jönni ez a villaratózás...
Jöhetne ha Perez nem lenne RFEF tag, és tudjuk, Messi ujját nem kellett amputálni.Ilúvatar írta:ööö, ez érdekes... nem adták meg ramos gólját, pedig szabályos volt, nem?
ilyenkor szokott jönni ez a villaratózás...

Az ilyenekkel azért csak óvatosan.Cali írta:Mondhat rám akárki, akármit, de azt akarom, hogy le legyenek alázva! Mourinho és Pepe miatt!
Most látom a gólt. Ez hihetetlen.
Jaja láttamPriNcE27 írta: most is volt egy olyan szituációja Pepének, a 16 oson belül mikor fellögte magát Puyol és Piqué közt, miközben egy újjal nem értek hozzá
most is volt egy olyan szituációja Pepének, a 16 oson belül mikor fellögte magát Puyol és Piqué közt, miközben egy újjal nem értek hozzábence-barca írta:Először is: Nem játszottunk valami jól, de most velünk van a fortuna! Alves góljára meg... (bár mintha Pepen egy eleheltnyit megcsúszott volna, ezért most köszönetet adhatunk neki!)
Ami meg nekem kicsit fura, h nso kezdőlapján ugye hirdetik az elő közvetítést és egy olyan képet raknak be, ahol ugye Pepe épp eljátssza a nagy halált Cesc ellen, még múlt szerdáról. Kicsit unfair kép...
Messi odarúgott neki, jogos szabi, pepe fetrengett fél órát, utána volt egy Messi szóló Lass odapakolt neki csetepaté lett belőle, Iker is kifutott, lökdösődött sárga.ab1daL írta:Srácok, a 38.perctől mik történtek?A gólokat láttam, de láttam, hogy Pepe nagyon fogta a lábát egyszer.

ozsimiki írta:SZEDD KI! :d:d
Nem a kapufára kell rúgni,mint Özil![]()
![]()
(gonosz)
Kompenzálásként.Pavel írta:Casillas miért kapott sárgát?