Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

most mondta,hogy mourinhora értette. számomra nem volt egyértelműlluisllach89 írta: Szemböködés, sárdobálás, bírózás. Ismerős valakitől?

Szemböködés, sárdobálás, bírózás. Ismerős valakitől?daffy írta:de,kell. eddigieknél is elmondhatnád,hogy mikor volt ilyen és miért#David Villa# írta:Nem lesz elismerve a a győzelmünk. (ha nyerünk) Gondolom okokat nem kell írnom:D

Az itteni pályafutásom alatt még nem volt ilyen se, talán az első kihágás. Sajnálom!Drigo írta:Tiszta sor, csak nem lenne jó, ha néhányaknak táptalaj lenne. Ez inkább megelőző jellegű közbeszólás volt tőlem.Cali írta:Ezt így értem: Nem akarom sokáig a spanyol bajnokság látni ezt a két személyt, amit csak úgy lehet elérni, ha folyamatosan alázzuk a csapatukat. Fogalmazhattam volna kicsit normálisabban, de gyorsan akartam írni, hogy válthassam is vissza a képernyőt a meccsre!
Peace!
nincs vita,csak kérdeztem,ha már így felajánlottad#David Villa# írta: Hányszor ismerte el Mou? nem akarok vitát, mert fölösleges bizonygatni azt, ami soha nem volt.