Barcaforever írta:
Ozsi reális futball szurkoló ez jól látszik, én is az vagyok így könnyű felismerni.
Nagyon ritka az európai futballban, h egy csapat 3-4 évnél tovább a csúcson legyen.Tehát egy szurkoló kupákat,győzelmeket és kemény sprinteket akar látni minden egyes labdáért, de ez nem lehetséges mindig, nem mondom, h sajnos, mert kb értékét vesztené a sport ha mindig kiszámítható lenne a végeredmény, lásd pár éve Forma-1.
A csapat magja úgy gondolom még mindig nagyon fiatal.Ebben a felállásban max 2-3 évet még mindig tudnak majd játszani, ami nagyon nagy dolog, esetleg Puyol és Abidal lesznek az első kiesők.
A fiúk olyan rövid alatt nyertek meg majdnem mindent, h sztem ezt még ők se tudják felfogni csak elolvasni a laptopon vagy újságokban.Majd 30 év múlva lesz igazán nagy szám, lásd Miami hibátlan teljesítménye az NFL-ben 1972-ben!!!!Sztem ők se fogták fel, h mit hajtottak végre így sztem Messiék sem.
Azt kell mindenkinek felfogni, h itt minden másodperc egy csoda.Úristen 2001-2004 között azt mondja nekem vki, h mi oda-vissza verjük a Madridot 70%-os labdabirtoklással, sztem gúnyos kacajjal reagáltam volna......
Pep esete.Tud cserélni vagy nem tud cserélni nem is tudom, megmondom őszintén már nem is érdekel.Ez az ember tud vmit, amit senki más nem tud a világon.Megmondta, h ha már nem tudja motiválni a játékosokat, akkor elmegy.Hát én remélem, h nagyon sokáig lesz még motivációja a játékosok felé, mert ez egyszerűen nem igaz, amit látunk.
Ui.: Egyszer sajnos minden véget ér!

Ezt csak most vettem észre, köszi szépen!
Te még jobban kifejtetted amire én is gondoltam.
Fel kell fogni, hogy egy 112 éves klub szurkolói vagyunk, és olyan szerencsések, hogy a legsikeresebb korszakot láthatjuk, élhetjük meg.
Nekem sem tetszik sokszor ha egy-egy rosszabb eredmény becsúszik, de helyén tudom kezelni, de főleg az nem tetszik, amikor páran olyan stílusban írnak akár Pepről, akár a csapatról eme alkalmakkor, mintha 6.éve semmit sem nyernénk, és semmit sem mutatnánk a pályán.
Vannak bonyolult dolgok, de ezt nem tartom annak. Adott egy csapat, aki folyamatosan, 4.éve halomra nyeri magát, ettől még persze ugyanúgy szeretnének nyerni, csak tudat alatt hajlamosak vezetésnél, egy-egy párharcnál előnynél lejjebb kapcsolni, mert úgy gondolják az elmúlt sikerekből kiindulva, hogy ezt már innen félgőzzel is megoldják.
Ez egy természetes reakció, és nem olyan dolog ami miatt olykor még otromba stílusban kellene megnyilvánulni róluk. Bármilyen csapatsportról is legyen szó, ennyi év sikeresség után ez a jelenség megfigyelhető mindenhol.
Ezekért a dolgokért is akadok ki,vagy szólok be olyanoknak, akik számomra minősíthetetlen jelzőkkel illetik akár egy-egy meccs közben a csapatot, vagy Pepet. A kedvenceinkről van szó, valakinek 5 éve, valakinek 18 éve (pl nekem), de nem az évek számítanak, hanem az,hogy a csapatunk mellé álljunk minden körülmény között, és annak egyik tagjáról se beszéljünk úgy mint pár esetben...
megfordult pár játékos már itt, aki kicsit sem volt a kedvencem Barca előtt, de amíg itt játszott/játszik sosem becsméreltem, hiszen a kedvenc csapatomért hajt...