Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
játszok vele már egy órája, nagyon jó!kanty írta:http://www.haxball.comS.Agüero írta:
ezt a haxball-t hogy kell, hol, mit?
Játszottam párat, de még nagyon amatőr vagyok. Hát eléggé ideölő játék, de szerintem népszerű lesz itt a fórumon is.
http://www.haxball.comS.Agüero írta:
ezt a haxball-t hogy kell, hol, mit?
sajnálom.ferninho írta:ajjj ne már... úgy utálok így nyerni....S.Agüero írta: szerk2.: Ferninho! Fecooo feladja a játékot, mert nem tudja mikor lenne gép közelben, talán a jövőhéten.
Szóval továbbjutottál!
...
na mindegy... Ozsi, majd ha lehet inkább holnap játszuk le légyszi
ajjj ne már... úgy utálok így nyerni....S.Agüero írta: szerk2.: Ferninho! Fecooo feladja a játékot, mert nem tudja mikor lenne gép közelben, talán a jövőhéten.
Szóval továbbjutottál!
Vonalzót használod az ütéseknél, h mikor megy be?ferninho írta:Fecooo, neked mikor jó?
ez meg....ba.ki ez mi volt? meccslabdát megütöm fullegyenes és nem arra ment, hanem arréb. ilyen még soha nem volt.![]()
van egy technika amit erre használok, majd ha vége a bajnokságnak elmondom![]()
rendbenFecooo írta:akkor fél 4-től benn leszek a játékban, és majd hívj ki
a pü-t most felejtsd el nálamFecooo írta:írtam már két privátot druszám
hány nyertig megy?
8 nyertig megy az elődöntő, toljátok le ha reagált ferninho, aztán akár már ma lenyomhatjuk a döntőt a győztessel! (ott 10nyert kell)Fecooo írta:írtam már két privátot druszám
hány nyertig megy?
ez meg....ba.ki ez mi volt? meccslabdát megütöm fullegyenes és nem arra ment, hanem arréb. ilyen még soha nem volt.
szerintem itt nem lenne fontos az összeszokottság, mivel ha 2-3 fős csapatokban játszanánk, akkor is kellene együtt gyakorolni, ami meg úgysem lehetne szerintem kivitelezhető, meg úgy sem lesz tétje, csak fun.ozsimiki írta:4-5fős csapatok? na ne. én a classic pályára gondoltam, ott meg a 3 fős is sok lenne. Ha már csapat akkor 2fős, vagy amit Ákos akar, 1vs1 esetleg.shutterisland írta:szvsz ha lesz haxball, akkor (jelentkezők számától függően) 4-5 fős csapatokat kellene RANDOMBAN sorsolni
2 embernek is kell pár nap míg vmennyire összeszokik, nemhogy 4-5nek.
3-kor?Fecooo írta:bocsi, itt vagyok!
Levi, mikor érnél rá?
még nem, deozsimiki írta: Ferninho! Reagált már valamelyikük a püre? msnre?
akkor ha tudod,sorsold ki, és akkor én akár már ma lejátszanám az elődöntőmet.kanty írta: Én már kiestem, de reagálok, mert a sorsolás eddig az én reszortom volt. Szerintem tényleg vártatok eleget, ideje lenne már egy honfoglaló bajnokságot végig játszani.
Ha gondoljátok, akkor az elődöntőket is kisorsolom.
Versenybe van még:
Kalap
csababarca
MichaaBee
messideco.
Én már kiestem, de reagálok, mert a sorsolás eddig az én reszortom volt. Szerintem tényleg vártatok eleget, ideje lenne már egy honfoglaló bajnokságot végig játszani.Kalap1988 írta:A alább idézett hsz-em nem vette észre senki. Vagy nem akartok játszani!
A hsz: "Srácok, javasolnék magamnak bowlinggolyo ellen egy sikert a honfoglalóban, mert több mint egy hete nem jelentkezik. Így sosem játsszuk le. Persze, ha jön, akkor állok elébe, de meddig várjunk ?"