Djokovic egyenlített, jön az 5. szett.
Meglehetősen sima volt a 4., kérdés,h Murray rápihent,vagy elkezdett izgulni,és ezzel egy időben el is fogyni...
fejben elfogyott, rengeteg hiba,miközben Djoko meg hozza a szintjét, ez van.
szerk:
Murray a legeslegutáni pillanatban visszajön, Djoko a meccsért szervált,és semmire vette el az adogatását a skót! 4-5 és a skót szervál, de nagyon fáradtnak tűnik...
szerk: 5-5
szerk2: áááááááááááá, 2 break lasztija volt a skótnak, hogy szerválhasson a meccsért ezúttal ő, de hibázott rengeteteg,és Djoko is ütött egy szépet....szerk már 3 break laszti,de hárítva, most egyenlő...szerintem ha most nem breakeli le Djokot, akkor bukja, függetlenül attól,h ő szervál majd.
Hát nem lett meg a game, 6-5 a szerbnek, Murray szervál az egyenlítésért (itt már nincs tie break),de nagyon nehéz dolga lesz. Ennyi beak lasztit nem kihasználni, szntem drága árat fog fizetni érte, igaz,h azt sem hittem volna,h 2-5 után fel tud állni.
szerk: vége, 6-3, 3-6, 6-7, 6-1, 7-5-re nyert Djokovic. Grt neki, még nagyobb grt Murraynek! Nagyot küzdött,de jól mutatja hogy miért csak 4. a ranglistán, fontos szituációkban ki nem kényszerített hibák sokassága, pl amikor a legvégén elvehette volna a szerb adogatását, hogy szerválhasson a meccsért. ez van, gyengébb fejben.
zsinórban a 3. Nadal-Djokovic Grand Slam döntő!
Remélem ezúttal Rafa nyer.
VAMOS RAFA!!!