Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazad van, ez egy fórum, úgyhogy nyugodtan lehet okoskodni meg hülyeségeket beszélni. Én úgy gondolom, hogy amit az elmúlt 3 és fél évbe kaptunk Puyoléktól, azért cserébe ebbe a "végtelenül rossz helyzetbe", lehetne annyit mondani, hogy "nembaj srácunk, bízunk bennetek mert már annyiszor bizonyítottatok". Picit pozitívabban is hozzá lehetne állni a dolgokhoz. És a cserék, az összeállitások mind a lehető legjobbak, mert Guardiola ért hozzá a legjobban, legalábbis nálunk biztosan jobban. Aki úgy gondolja, hogy az ő ötlete jobb, az értelmi fogyatékos.westerngom írta:Srácok,
minden személyeskedés nélkül mondom, hogy olyan jó, hogy vagytok nekünk! Nekünk, akik szemetekben negatív véleményt formálnak a csapatról, akik x ezerszer jobb edzők mint Pep és a fórum rákfenéi.
DE, mint leírtam ez egy fórum és amíg a fórum rendjét, az etikettet, jó ízlést nem sértjük, talán kifejthetjük véleményünket, ha esetleg jelen pillanat negatívan is hangzik Számotokra!
Halkan jegyzem meg a negatív kritika is lehet építő jellegű!
Az viszont, hogy demagóg módon szajkóztok elveket és írtok semmit mondó mondatokat, bebújva a klub szeretet mögé, az nagyon gyermeteg!
Nem bánom, ha nincs válasz.....
Adom.Srácok,
minden személyeskedés nélkül mondom, hogy olyan jó, hogy vagytok nekünk! Nekünk, akik szemetekben negatív véleményt formálnak a csapatról, akik x ezerszer jobb edzők mint Pep és a fórum rákfenéi.
DE, mint leírtam ez egy fórum és amíg a fórum rendjét, az etikettet, jó ízlést nem sértjük, talán kifejthetjük véleményünket, ha esetleg jelen pillanat negatívan is hangzik Számotokra!
Halkan jegyzem meg a negatív kritika is lehet építő jellegű!
Az viszont, hogy demagóg módon szajkóztok elveket és írtok semmit mondó mondatokat, bebújva a klub szeretet mögé, az nagyon gyermeteg!
Nem bánom, ha nincs válasz.....
Srácok,@@Laguna@@ írta:Egy nagyon nagy LIKE!Alexander Mahone írta:Aki ilyenkor a csapat ellen fordul, panaszkodik, szidalmaz, az nyugodtan megkeresheti a legközelebbi tükröt, jól belenézhet, aztán köphet egy nagyot. Az elmúlt 3 évbe mindent megnyertük, most picit nehezebb helyzetbe vagyunk, és már reklamáltok. Az ilyen szurkolók nem méltóak a Barcához.
Guardiolánál akartok okosabbak lenni. Nagyon nagy szégyenek vagytok.![]()
Nagyjából én is így látom a helyzetet, de hogy jössz Te ahhoz, hogy leszégyenezz akárkit is internet előtt?Alexander Mahone írta:Aki ilyenkor a csapat ellen fordul, panaszkodik, szidalmaz, az nyugodtan megkeresheti a legközelebbi tükröt, jól belenézhet, aztán köphet egy nagyot. Az elmúlt 3 évbe mindent megnyertük, most picit nehezebb helyzetbe vagyunk, és már reklamáltok. Az ilyen szurkolók nem méltóak a Barcához.
Pont ezaz, hogy nálunk nem jobbak. Csak a kiscsapatok ellen motiváltabbak.giarba írta:Gratuláljunk a Realnak! Idén jobbak nálunk! Ez van.
Egy nagyon nagy LIKE!Alexander Mahone írta:Aki ilyenkor a csapat ellen fordul, panaszkodik, szidalmaz, az nyugodtan megkeresheti a legközelebbi tükröt, jól belenézhet, aztán köphet egy nagyot. Az elmúlt 3 évbe mindent megnyertük, most picit nehezebb helyzetbe vagyunk, és már reklamáltok. Az ilyen szurkolók nem méltóak a Barcához.
ezt még el is felejtettem megemlíteni..miihii írta:..a nyári felkészülési időszak "hiánya"..
LIKE, amit mondasz.Alexander Mahone írta:Aki ilyenkor a csapat ellen fordul, panaszkodik, szidalmaz, az nyugodtan megkeresheti a legközelebbi tükröt, jól belenézhet, aztán köphet egy nagyot. Az elmúlt 3 évbe mindent megnyertük, most picit nehezebb helyzetbe vagyunk, és már reklamáltok. Az ilyen szurkolók nem méltóak a Barcához.
Jólvan, ha te igy gondolkozol, akkor jó- ha, figyelmesebben olvasod talán megérted, hogy a már tét nélküli, félidőben 15 gólos különbséggel megnyert meccseken miért kell Messit a pályán hagyni 90 percig!!???????? Miért nem lehet a pl. fiatalokat a gyepre engedni ilyen esetekben?
Mint írtam, nem tudom mi ennek a háttere?, lehet, hogy Leo szimplán kérte Pep-et, hogy ő mindig játszani szeretne és akkor ő boldog lesz, DE! mint látjuk, tudjuk ez sok jóra nem vezet........
Illetve, ki az edző?, a főnök? a második apa? aki ilyen esetekben okosan érvel magyaráz, hogy kisfiam örökké nem lehetsz a gyepen, néha neked is pihenned kell, MERT (valamilyen szinten) elfáradsz! (nem merem leírni: kiégsz!)
Értem, hogy Forest, izé Leo akkor boldog, ha minden meccsen futhat, DE ez vissza is üthet és most a fagyi vissza nyalt! (remélem így érthetőbb volt!
Így van.Léfe írta:Aztán miért lenne -manapság -gyengébb a Reál Madrid. Szerintem sajnos igenis jobbak.
Ezzel csak az a gond,hogy nekik ezek a szenvedős meccseik.Amikor van esélye az ellenfélnek,mert ők nincsenek csúcsformában.Ami igazán aggaszt,hogy ezeket behúzták,és amikor csúcsformában lesznek,a kiscsapatok esélytelenek lesznek.Bízom még a Getafeban jövőhéten,na meg majd a Valencia-ban.Meglátjuk.Temetni nemkell a csapatot,de reálisán nézve ez a hajó elment.Mikaos írta:1. Teljesen normális, hogy ennyi pontot elveszt egy bajnokság legjobb csapata.
2. Az volt a furcsa, amiket az utóbbi években műveltünk a 90-100 pont körüli végeredményeinkkel.
3. De a legfurább az, hogy a nálunk gyengébb Real Madrid nem veszít pontokat e szezonban.
És erre nem találok magyarázatot.
De remélem, hamarosan eljön az az idő, amikor nekik sem pattan be minden labda (és 11-es).
a real is volt rekordpontszámmal második sajnos...Mikaos írta:1. Teljesen normális, hogy ennyi pontot elveszt egy bajnokság legjobb csapata.
2. Az volt a furcsa, amiket az utóbbi években műveltünk a 90-100 pont körüli végeredményeinkkel.
3. De a legfurább az, hogy a nálunk gyengébb Real Madrid nem veszít pontokat e szezonban.
dehogynem. a realnak meglett a nagy sansz,ha ég a ház küzdenek,hajtanak. a barca akkor küzd és hajt,ha ég a ház és már csak 15 perc van a meccsbőlÉs erre nem találok magyarázatot.