Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bobm tán te is Szerb származású vagy, hogy ennyire Djoko-nak szurkolsz!?Bob_Marley írta:Nagy meccs s akkor most be kell végeztetni!Gyerünk Djoko 1 game
Azon már túl kell lépni. Remélem Rafának sikerült...csababarca írta:Behúzta szerencsére.
Nincs igazság ha ezt nem Rafa nyeri.
Istenem az a labda 4-2, 30-15nél...
Egyértelműen ott fordult a meccs és most Rafa nagyon él. Meg kell nyerni ezt az 5. szettet!Bob_Marley írta: Nem is írtam, hogy hibázott volna Djoko, kis szerencsével meglehetett volna ha jól emlékszem volt egy ász meg 2 nyerő Nadaltól, de abból az egyikben Djokovic már irányított!Azt írtam kár ezért a 3 break labdáért, főleg látva ezt a 4ik szettet, ahol Nadal közelében sem volt a break lehetőségnek!És megfogta a tie-breíaket, így főleg fájó az a game 4:4nél!
Nem is írtam, hogy hibázott volna Djoko, kis szerencsével meglehetett volna ha jól emlékszem volt egy ász meg 2 nyerő Nadaltól, de abból az egyikben Djokovic már irányított!Azt írtam kár ezért a 3 break labdáért, főleg látva ezt a 4ik szettet, ahol Nadal közelében sem volt a break lehetőségnek!És megfogta a tie-breíaket, így főleg fájó az a game 4:4nél!P.U.Y.O.L. írta:Hát Bob...annál a 3 break labdánál pont nem hibázott. Ott nem volt mit tenni.Bob_Marley írta:Küzd a spanyol,de Djoko sokat hibázik, s nagyon fontos szitukban!Kár keseregni, de az a 3 break labda....És most is 3 rontás volt kritikus szituban a tie-breakben, sajnos!
Pedig szinte semmi nem mtuatott arra itt 5ik szett lesz!
HAJRÁ DJOKO
Hát Bob...annál a 3 break labdánál pont nem hibázott. Ott nem volt mit tenni.Bob_Marley írta:Küzd a spanyol,de Djoko sokat hibázik, s nagyon fontos szitukban!Kár keseregni, de az a 3 break labda....És most is 3 rontás volt kritikus szituban a tie-breakben, sajnos!
Pedig szinte semmi nem mtuatott arra itt 5ik szett lesz!
HAJRÁ DJOKO