Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De komolyan, inkább szervezd te, mert én hétköznap úgy sem leszek gépnél, csak pénteken.ozsimiki írta:...
nyugodtan szervezd, csak felvetettem egy dolgotFtcSikiHun írta:Ozsi, neked nagyobb tapasztalatod van, meg idősebb vagyozsimiki írta:
Pálya: classic (szerintem, ez az alap pálya)
a sorsolás szerintem igazságtalanabb mint az,hogy tegyük fel ezen a héten lehet még jelentkezni, páronként!, és utána lenne egy 4-5 nap az összeszokáshoz, majd pedig go.
miért lenne igazságosabb a sorsolás? ha teszem azt, egy ügyesebbet összesorsolunk egy teljesen kezdővel, és emiatt esik ki, az miért igazságosabb,mintha már eleve páronként jelentkeznénk,és lenne utána pár nap összecsiszolódni?
idő: szerintem 5 perc jó, gól limit nem kellmegszervezed akkor?
Ozsi, neked nagyobb tapasztalatod van, meg idősebb vagyozsimiki írta:
Pálya: classic (szerintem, ez az alap pálya)
a sorsolás szerintem igazságtalanabb mint az,hogy tegyük fel ezen a héten lehet még jelentkezni, páronként!, és utána lenne egy 4-5 nap az összeszokáshoz, majd pedig go.
miért lenne igazságosabb a sorsolás? ha teszem azt, egy ügyesebbet összesorsolunk egy teljesen kezdővel, és emiatt esik ki, az miért igazságosabb,mintha már eleve páronként jelentkeznénk,és lenne utána pár nap összecsiszolódni?
idő: szerintem 5 perc jó, gól limit nem kell
Pálya: classic (szerintem, ez az alap pálya)FtcSikiHun írta: Akinek valami problémája vagy kérdése van, az nekem írjon!
simán a nyilakkal, csak persze meg kell szokni,mert gömb alakú maga a figura,így szépen egyensúlyozni kell, ha vinni akarod a megfelelő irányba.Bob_Marley írta:Amatőr kérdés lesz, de ebben a haxballban hogy kell vinni a korongot?Vagy csak az ikszel lőni lehet?Mert így elég fura elsőre!
direkt nem írtam gólt, csak hogy 5 percig megy, és akkor annyi gól amennyi lesz. De ha akarjátok, ezt lehet növelni.kanty írta:Én kisorsolom, már van tapasztalatom:P, annyit még le kell szögezni, h hány gólig megy, mondjuk 10, ha 5ig, akkor szerintem kevés az egy meccs.
Ez így van.kanty írta:1.FTCSikihun
2.ferninho
3.Ozsi
4.faithnomore
5.kanty
Amúgy szerintem idejébe el kellene dönteni, h ki kivel lesz, előtte egy kis gyakorlás sem árt az összeszokottság szempontjából.
Jogos!ferninho írta:1.FtcSikiHun-G.BaleFtcSikiHun írta:ki lenne benne jövő HÉTVÉGÉN egy haxball bajnsokába? (hétköznap elvagyok tiltva a géptől) 2v2. Ha kell megszervezem, csak hétvégéig jelentkezzen. ha összejön minimum 8-10 játékos akkor lehetne tolni egyet.
Név-Játékbeli név:
1.FtcSikiHun-G.Bale
2.ferninho-ferninho
(nem lenne több értelme a fórumos nevünkkel játszani?)
te úgyse látod a sajátodat, max a chat-en
1.FtcSikiHun-G.BaleFtcSikiHun írta:ki lenne benne jövő HÉTVÉGÉN egy haxball bajnsokába? (hétköznap elvagyok tiltva a géptől) 2v2. Ha kell megszervezem, csak hétvégéig jelentkezzen. ha összejön minimum 8-10 játékos akkor lehetne tolni egyet.
Név-Játékbeli név:
1.FtcSikiHun-G.Bale