Drigo írta:
barca 1986 írta:1. HIVATALOS MEZ:
2. KOPPINTÁS:
3. FULLGAGYI
Ez mind szép és jó, DE!
Akkor szerinted hivatalos BL mezt nem lehet venni? (Ugyanis ha LFP logo van rajta, az kizárja a BL logót). Néhány éve pl a bajnoki és a BL mezek hátulja más volt. TV3 és Klub VB logót a hivatalos oldalon is lehet rá kérni, ott is rávasalják? A különböző oldalakon hirdetett mezekből néhány éve nagyrészt csak M-es és XL-es méret volt, S,L,XXL elvétve volt csak. Most annyit javult már, hogy az XXL a ritka, de lehet szerezni azt is.
Nem beszélve arról, ha egy magyarországi márkaboltban is találni "érdekes" mezeket, vagy pl olyan is van, hogy a botigából való mezről néhány használat után leesik a név/szám. Aki egy kicsit is veszi a fáradtságot ugyan azt a gagyit kapja botigában, vagy ugyan azt a király mezt, ami a "hivatalos" ez csak nézőpont kérdése.
Ehhez persze nem ész nélkül kell vásárolni...
Nem állítottam, hogy nálam van a totális tudás, lásd régi BL-mezes felvetésed, amik teljesen jogosak, kimaradt a felsorolásból.
Szerintem jelenleg nem lehet venni BL-es mezt.
Ha árulni akarják, árulja a fcb botiga, most épp nincs, de két éve láttam klub vb logót 5-10 euro árban, tv3 hasonló árú.
Ha egy BL-s mezen LFP logo van, az már együtt kajli, külön-külön lehet, h nem. Pl. láttam Zendenes 97/98-as mezt, ő csak a 98/99 szezontól játszott nálunk. 2005/06-os Messi mez, számozás: 10...
Van egy olyan érzésem, h a magyar márkaboltok is ebay-ről rendelnek, néha olyan olcsón árulják.
Az újabb mezeket kizárólag a Barca honlapról rendelem, mert csak abban bízom meg, illetve anyagilag megtehetem. Aki máshonnan rendel féláron, negyedáron, azt sem érzem kevesebbnek nálam. (Sem többnek.) Mindenki érezze abban jól magát, amiben van, amit meg akar, vagy meg tud engedni magának.
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona