Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
De én.neobarca írta:Te küldted az ajánlatot nem?Cumbee írta:Oké. Ha esetleg lesz valami nagyon tuti ötleted akkor küldheted nyugodtan, de ennek a cserének az átalakítgatásán annyira ne törd magad, mert konkrétan nem kell az a 2 játékos, más játékosaimat nem gondolom, hogy bevenném ebbe a cserébe.neobarca írta:ÖÖÖÖÖÖ most, hogy így jobban megnézem, igazad van. Mentségemre szóljon, hogy épp el voltam havazva a melóban.
Viszont Kiddet sosem szerettem...Körbenézek, hátha valaki mást be tudnék rakni akit még te is elfogadsz...
Nézd meg amit küldtem. Ha nem jó akkor vonjuk be Ridnourt a Dallasos helyett...
Te küldted az ajánlatot nem?Cumbee írta:Oké. Ha esetleg lesz valami nagyon tuti ötleted akkor küldheted nyugodtan, de ennek a cserének az átalakítgatásán annyira ne törd magad, mert konkrétan nem kell az a 2 játékos, más játékosaimat nem gondolom, hogy bevenném ebbe a cserébe.neobarca írta:ÖÖÖÖÖÖ most, hogy így jobban megnézem, igazad van. Mentségemre szóljon, hogy épp el voltam havazva a melóban.
Viszont Kiddet sosem szerettem...Körbenézek, hátha valaki mást be tudnék rakni akit még te is elfogadsz...
Oké. Ha esetleg lesz valami nagyon tuti ötleted akkor küldheted nyugodtan, de ennek a cserének az átalakítgatásán annyira ne törd magad, mert konkrétan nem kell az a 2 játékos, más játékosaimat nem gondolom, hogy bevenném ebbe a cserébe.neobarca írta:ÖÖÖÖÖÖ most, hogy így jobban megnézem, igazad van. Mentségemre szóljon, hogy épp el voltam havazva a melóban.
ÖÖÖÖÖÖ most, hogy így jobban megnézem, igazad van. Mentségemre szóljon, hogy épp el voltam havazva a melóban.Cumbee írta:Neobarca egy élmény veled üzletelni.Ez az ajánlatod már majdnem olyan jó, mint az elviszed James-t és Smith-t én meg bárkit választhatok tőled, kivéve a 2 legjobbadat.
De akkor összeszedtem, hogy te is lásd.(Éves átlagot nézek, mert ezt említetted.) A +-os számok amiket te nyersz, a - -os amiket én.
Én ajánlatom:Itt nyerek 5 dologban(FGM, FG%, 3PT%, PTS, BLK)0,2 -1,2 -0,1155 1 0,6 0,0775 1,2 0,2 -0,182 -1,6 0,7 0 0,8 -0,6 0,1
Ha szigorúak vagyunk, akkor te nyersz 9 dologban és egy egál, de ha nagyvonalúan kezeljük, akkor a 0,2-őt és a 0,1-et simán egálnak nézzük. Így akkor te is 5 dologban 4 egál. Erre mondtam, hogy elég kiegyenlített csere. Ez szerinted full rossz, kiegyenlítetlen, elfogadhatatlan.
Itt a te kiegyenlítettebb ellenajánlatod:Nos nézzük, nyerek 2 dologban, (a 0,003 még szigorúan is nullának számít) 1 döntetlen és 12-ben te nyernél. 1,6 STL-t pl, 2.4 pattanót, még nekem gyakorlatilag maradna a 0.1135-ös FG%-os javulás, mint fő érték. JUHÚÚÚ3 0,2 -0,1125 2,1 0,6 -0,003 1,9 0,3 -0,088 1,4 2,4 0,4 1,6 0,3 0,5
Jah és reject!:D
Igen, ezt az ajánlatot küldted.Cumbee írta: @Game: Már amúgy is mind1, egyrészt elpasszoltad Bynum-ot, másrészt van 3 sérültem, szal Gordon így már nem férne bele. Amúgy asszem egy Beasley+Duncan+Kidd ajánlat volt Bynum+Gordon+valakiért, de már nem mernék rá megesküdni.
2neobarca írta:Gallo-nak is volt nem egy 30 fölötti meccse.
Itt nyerek 5 dologban(FGM, FG%, 3PT%, PTS, BLK)0,2 -1,2 -0,1155 1 0,6 0,0775 1,2 0,2 -0,182 -1,6 0,7 0 0,8 -0,6 0,1
Nos nézzük, nyerek 2 dologban, (a 0,003 még szigorúan is nullának számít) 1 döntetlen és 12-ben te nyernél. 1,6 STL-t pl, 2.4 pattanót, még nekem gyakorlatilag maradna a 0.1135-ös FG%-os javulás, mint fő érték. JUHÚÚÚ3 0,2 -0,1125 2,1 0,6 -0,003 1,9 0,3 -0,088 1,4 2,4 0,4 1,6 0,3 0,5
Nagy számok törvénye!socio66 írta:neobarca,harmadjára írom le hogy nem akarok egyszerre három kulcsjátékosomtól megválni.
egyébként d-will és howard messze jobb játékosok a tieidnél,gallinari meg olyan statokban hozna csak,amik nem feltétlenül kellenek.
Bob,küldtem vissza egy ajánlatot,ha nem tetszik akkor finomíts rajta,szerintem nincsenek olyan messze az álláspontok.
Durant a liga legjobb játékosa, jó az ökör Westbrook elvesz tőle valamennyit azért nem állatkodik rendesen, de mindig benne van a 30+, ezt pedig egy Gallo-ért nem fogom feláldozni. 1/1-re nem véletlen húztam.neobarca írta:Rubio hatalmas nagy érték, füleg mostanában. Maxumim egy olyan formá
tumban lennék benne, hogy Dourant for Gallo ahol Durant valamivel több pontot dob, Boozer for Speights ahol Boozer mindenben sokkal jobb és Wall for Rubio akik nagyjából hasonlóak. Wall többet dob míg rubió tobb asistot átlagol... Ez így fair lenne sztem és te is én is erősódnénk összességében...
Gondold meg, sztem korrekt ajánlat...
Tudom, olvastam. A kommentet poénnak szántam, a cserét is félig meddig.(mondjuk ha esetleg ráharaptál volna, akkor sem estem volna kétségbe.Bob_Marley írta:Írtam is Dalembertet nem szívesen cserélem, s ha igen csak Eazzyvel!Ráadásul Duncan???Ha legalább Nene lett volna
Na jó, feláldozom magam! Megszabadítalak végre Dalambert-től.Bob_Marley írta:Kész, feladom
Egyszerűen minden ajánlat kapufa!Pedig igazán nincsenek nagy igényeim
Pontokon kívül minden kategória abszolút vállalható lenne, de pontot nem dob senki :)S hiába szeretnék egy ponterősebb játékost, rejected
Wallace pl jobb játékos mint Granger, de több pontot dob, s ezért kellene, s ima 1-1be is belemennék, s így kapufa
Eazzy!Eazzy írta:neo!
Először meglepődtem, hogy komolyan a két legjobbamat kéred é, Durant Wall együtt necces lenne. Nem fogok megválni a két legjobbamtól. Ráadásul kapnék még egy sixert, és már van kettő ugye.
Egyébként ötletes ajánlat, tetszene, talán ha Durantot Dengre cserélnénk, Holidayt pedig Rubiora. Ehhez mit szólnál?
Tehát:
Boozer, Gallinari, Rubio for Wall, Deng, Speights
Kaman azért nem játszatják, mert el akarják cserélni. Valszeg ezen a héten megy is, és az új csapatánál jóval többet fog játszani. Ráadásul neki ez contract év, szóval hosszú távon jó lesz. Collison nem is kell igazán, csak írtad hogy érdekelne Chalmers, de így kivehetjük az üzletből.Game90 írta: Utolsó 14 napot figyelgettem, azok alapján nekem nagyon nem érné meg a csere. Collison a TO és a triplamutatók kivételével mindenben jobb, mint Chalmers, Brand >> Kaman, és nem úgy néz ki, hogy a német sokat fog játszani Okafor, Landry és Smith mellett, szóval egyedül George miatt érné meg nekem a csere. De majd délután megpróbálok összedobni én is egy cserét!
Már túl stresszes volt, hogy lenyúlják őket!:D Egyébként próbáltam ügyeskedni a tradekkel az elmúlt időben, de mivel nem nagyon sikerült 1-ről a 2-re lépni megkockáztatom ezt a húzást. Bízom benne, hogy azért ilyen döntetlen közeli eredményeket így is el tudok majd érni, eddig 1 sérültel hoztam le 3 hetet, most felépült Beasley, aki azért finoman szólva többet tesz majd be a közösbe mint Mullens, szal tán ha eddig elbírtam a -1 embert, akkor így is elbírom a -2-őt. A nagyobb baj, hogy Kidd is megsérült és a héten necces a játéka.Bob_Marley írta:Az igen megnéztem mi a helyzet ki kiket hozott az FA-ról!
Cumbee elég tökös 3-4 héttel a felépülésük előtt behozta Ginobilit s Lopezt
Utolsó 14 napot figyelgettem, azok alapján nekem nagyon nem érné meg a csere. Collison a TO és a triplamutatók kivételével mindenben jobb, mint Chalmers, Brand >> Kaman, és nem úgy néz ki, hogy a német sokat fog játszani Okafor, Landry és Smith mellett, szóval egyedül George miatt érné meg nekem a csere. De majd délután megpróbálok összedobni én is egy cserét!Slither írta: Jaja, Brand az kéne, de így hogy nem maradt cserélhető irányítod, Chalmerst nem tudom belevonni (hacsak Collison nem adod érte). Mindegy dobok egy új ajánlatot, aztán majd nem teszik akkor jöhet a counter.
Eheti statokat elnézve jobban állsz. Jó lenne összehozni egy cserét még a párharcunk előtt.
Bocs, láttam az ajánlatodat, de nem volt sok időm átnézni, hétvégén nem igazán értem ráCumbee írta: Vissza. Nem reagáltál és úgy döntöttem, hogy másfél napnál tovább nem hagyok bent olyan ajánlatokat, amikre nem reagál az adott ember, mert csak idegesít, hogy nem tudom hogy érdekli-e, vagy nézelődhetek más felé. De látom azóta Bynum el is ment már másfelé. Az új embereiddel ha gondolod összedobhatunk valamit.
Csak biztosra mentBob_Marley írta:Az igen megnéztem mi a helyzet ki kiket hozott az FA-ról!
Cumbee elég tökös 3-4 héttel a felépülésük előtt behozta Ginobilit s Lopezt![]()
Összeségében nézve nem, viszont számomra jó sem volt. A pontokhoz kötődő statok nagyobb részében nyernék vele, de ezzel annyit vesztenék a többiben, hogy már simán ne érje meg. Ha a pontokra mentem volna rá, akkor kihagytam volna a Bosh-Smith cserét, de mivel az egyéb mutatók érdekelnek jobban, beáldoztam azokat a statokat. Ráadásul Augustin sérült is, nekem meg most plusz sérült játékosokra már nem nagyon van szükségem.neobarca írta:Cumbee! Nem volt rossz ajánlat nem? Smith meg nagyon kéne nekem. Csípem a búráját... Ha meggondolod magad, szólj!