Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.01.30. 20:41:29

neobarca írta:
Cumbee írta:
neobarca írta:ÖÖÖÖÖÖ most, hogy így jobban megnézem, igazad van. Mentségemre szóljon, hogy épp el voltam havazva a melóban.
Viszont Kiddet sosem szerettem... :cry: Körbenézek, hátha valaki mást be tudnék rakni akit még te is elfogadsz...
Oké. Ha esetleg lesz valami nagyon tuti ötleted akkor küldheted nyugodtan, de ennek a cserének az átalakítgatásán annyira ne törd magad, mert konkrétan nem kell az a 2 játékos, más játékosaimat nem gondolom, hogy bevenném ebbe a cserébe.
Te küldted az ajánlatot nem? :D Nézd meg amit küldtem. Ha nem jó akkor vonjuk be Ridnourt a Dallasos helyett... :lol:
De én.:D El is kezdtem írni egy kisregényt az előző kommentben, hogy mit miért, de kitöröltem a felénél. A lényeg az, hogy szeretném elérni, hogy 1 csapatból csak egy játékosom legyen, de a csapatom szerkezetét nem akarom megváltoztatni. Ezért próbálok olyan kiegyenlített ajánlatokat küldeni, ahol ilyen 1-2 értékes eltérések vannak csak és összességébe kiegyenlített. (Magyarán nem cserélek 10 pattanót 10 assistra. Az belefér, hogy 2 pattanó megy, 1 assist jön +0,5 BLK, vagy hasonlók. Nemtom mennyire érthető, a lényeg, hogy megpróbálom a játékosaim "ikertestvéreit" megkeresni és azokat elcserélni, vagy a csomagokat úgy összerakni, hogy nagyságrendileg ugyan azok az értékek jöjjenek ki.)

szerk.: Amit küldtél az így tuti nem, 3PT-vel így is kakiban vagyok és kb jelenlegi 3PT-jeim felét Terry dobja. Ridnour-ral majd megnézem, hogy hogy fest a dolog, de most el kell lépnem, szal csak éjjel küldöm el, ha az nekem megfelel.
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.30. 20:26:08

Cumbee írta:
neobarca írta:ÖÖÖÖÖÖ most, hogy így jobban megnézem, igazad van. Mentségemre szóljon, hogy épp el voltam havazva a melóban.
Viszont Kiddet sosem szerettem... :cry: Körbenézek, hátha valaki mást be tudnék rakni akit még te is elfogadsz...
Oké. Ha esetleg lesz valami nagyon tuti ötleted akkor küldheted nyugodtan, de ennek a cserének az átalakítgatásán annyira ne törd magad, mert konkrétan nem kell az a 2 játékos, más játékosaimat nem gondolom, hogy bevenném ebbe a cserébe.
Te küldted az ajánlatot nem? :D Nézd meg amit küldtem. Ha nem jó akkor vonjuk be Ridnourt a Dallasos helyett... :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.01.30. 20:19:14

MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.01.30. 20:17:27

Little Gangtas, küldtem egy ajánlatot. :) Kérlek nézd meg és véleményezd. Szerintem kiegyenlített, kb 7-7 vagy 8-7 a nyert-bukott kategóriák aránya, igazságosabbat nem nagyon tudok küldeni. :) Westbrook érdekelt volna még tegnap, de látom ő ma már Game üzletében van benne.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.30. 19:59:31

Cumbee írta:Neobarca egy élmény veled üzletelni.:D Ez az ajánlatod már majdnem olyan jó, mint az elviszed James-t és Smith-t én meg bárkit választhatok tőled, kivéve a 2 legjobbadat.:D De akkor összeszedtem, hogy te is lásd.(Éves átlagot nézek, mert ezt említetted.) A +-os számok amiket te nyersz, a - -os amiket én.
Én ajánlatom:
0,2 -1,2 -0,1155 1 0,6 0,0775 1,2 0,2 -0,182 -1,6 0,7 0 0,8 -0,6 0,1
Itt nyerek 5 dologban(FGM, FG%, 3PT%, PTS, BLK)
Ha szigorúak vagyunk, akkor te nyersz 9 dologban és egy egál, de ha nagyvonalúan kezeljük, akkor a 0,2-őt és a 0,1-et simán egálnak nézzük. Így akkor te is 5 dologban 4 egál. Erre mondtam, hogy elég kiegyenlített csere. Ez szerinted full rossz, kiegyenlítetlen, elfogadhatatlan.

Itt a te kiegyenlítettebb ellenajánlatod:
3 0,2 -0,1125 2,1 0,6 -0,003 1,9 0,3 -0,088 1,4 2,4 0,4 1,6 0,3 0,5
Nos nézzük, nyerek 2 dologban, (a 0,003 még szigorúan is nullának számít) 1 döntetlen és 12-ben te nyernél. 1,6 STL-t pl, 2.4 pattanót, még nekem gyakorlatilag maradna a 0.1135-ös FG%-os javulás, mint fő érték. JUHÚÚÚ
Jah és reject!:D
ÖÖÖÖÖÖ most, hogy így jobban megnézem, igazad van. Mentségemre szóljon, hogy épp el voltam havazva a melóban.

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2012.01.30. 19:12:48

Cumbee írta: @Game: Már amúgy is mind1, egyrészt elpasszoltad Bynum-ot, másrészt van 3 sérültem, szal Gordon így már nem férne bele. Amúgy asszem egy Beasley+Duncan+Kidd ajánlat volt Bynum+Gordon+valakiért, de már nem mernék rá megesküdni.
Igen, ezt az ajánlatot küldted.
neobarca írta:Gallo-nak is volt nem egy 30 fölötti meccse.
2 :P Spurs ellen dobott 31-et, a New York ellen 37-et, de itt 2x hosszabbítás volt.

De ha annyira szabadulni akarsz Gallo-tól, akkor küldj ajánlatot (csak ne olyat, amin visítani fogok :D ), engem érdekelne az olasz.

@Slither: amit küldtél, azt sem tudom elfogadni. Büntetőben, triplakísérletben és kicsit TO-ban nyernék, a többi viszont egál vagy bukó, például pontban -4, lepattanóban -3, blokkban -2, az utóbbi 14 napot nézve. Matthews/George, McGee for Brand, Rush cserét gondoltam elsőre, de aztán rájöttem, hogy ezt úgysem csinálnád :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.01.30. 18:48:13

Neobarca egy élmény veled üzletelni.:D Ez az ajánlatod már majdnem olyan jó, mint az elviszed James-t és Smith-t én meg bárkit választhatok tőled, kivéve a 2 legjobbadat.:D De akkor összeszedtem, hogy te is lásd.(Éves átlagot nézek, mert ezt említetted.) A +-os számok amiket te nyersz, a - -os amiket én.
Én ajánlatom:
0,2 -1,2 -0,1155 1 0,6 0,0775 1,2 0,2 -0,182 -1,6 0,7 0 0,8 -0,6 0,1
Itt nyerek 5 dologban(FGM, FG%, 3PT%, PTS, BLK)
Ha szigorúak vagyunk, akkor te nyersz 9 dologban és egy egál, de ha nagyvonalúan kezeljük, akkor a 0,2-őt és a 0,1-et simán egálnak nézzük. Így akkor te is 5 dologban 4 egál. Erre mondtam, hogy elég kiegyenlített csere. Ez szerinted full rossz, kiegyenlítetlen, elfogadhatatlan.

Itt a te kiegyenlítettebb ellenajánlatod:
3 0,2 -0,1125 2,1 0,6 -0,003 1,9 0,3 -0,088 1,4 2,4 0,4 1,6 0,3 0,5
Nos nézzük, nyerek 2 dologban, (a 0,003 még szigorúan is nullának számít) 1 döntetlen és 12-ben te nyernél. 1,6 STL-t pl, 2.4 pattanót, még nekem gyakorlatilag maradna a 0.1135-ös FG%-os javulás, mint fő érték. JUHÚÚÚ
Jah és reject!:D
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.30. 18:02:18

socio66 írta:neobarca,harmadjára írom le hogy nem akarok egyszerre három kulcsjátékosomtól megválni.
egyébként d-will és howard messze jobb játékosok a tieidnél,gallinari meg olyan statokban hozna csak,amik nem feltétlenül kellenek.
Bob,küldtem vissza egy ajánlatot,ha nem tetszik akkor finomíts rajta,szerintem nincsenek olyan messze az álláspontok. :)
Nagy számok törvénye! :D Hátha 1x elfogadod... :lol: :lol: :lol:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.30. 18:00:38

Megnéztem, filózok rajta, mát megvárom addig hagyjuk bent!Több helyen is játszik ez a pakk, meglátjuk mi sül ki belőle!
De jobban örülnék a Mayos változatnak, úgyhogy azt visszaküldöm gondold meg még egyszer, így valamelyest egyenlítődik, hogy Wallace jobb mint Butler!
De tényleg nem vagyunk messze :wink: :lol:
Kép
Kép
Kép
socio66

2012.01.30. 17:23:22

neobarca,harmadjára írom le hogy nem akarok egyszerre három kulcsjátékosomtól megválni.
egyébként d-will és howard messze jobb játékosok a tieidnél,gallinari meg olyan statokban hozna csak,amik nem feltétlenül kellenek.
Bob,küldtem vissza egy ajánlatot,ha nem tetszik akkor finomíts rajta,szerintem nincsenek olyan messze az álláspontok. :)
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.30. 16:00:48

Eazzy. Én nem az utcsó 2 hetet néztem, hanem a teljes évet. Ott nem akkora nagy a különbség. Gallo-nak is volt nem egy 30 fölötti meccse. Igazából pontot veszítenél a többi kiegyenlített vagy nyernél.

DE ha Dourant nem akkor nem. Viszont Deng sérülése engem aggaszt. Már így is van 4 sérültem.

Max úgy lenne jó, ha Deng(sérült) for Boozer és Wall for Augustin(sérült).
Mind a kettő elóreláthatólag a héten felépül. Így 1-1 sérült és 1-1 egészséges cserélne gazdát... És a statok is nagyon hasonlóak...

Ehez mit szólnál?

Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.30. 15:40:10

neobarca írta:Rubio hatalmas nagy érték, füleg mostanában. Maxumim egy olyan formá
tumban lennék benne, hogy Dourant for Gallo ahol Durant valamivel több pontot dob, Boozer for Speights ahol Boozer mindenben sokkal jobb és Wall for Rubio akik nagyjából hasonlóak. Wall többet dob míg rubió tobb asistot átlagol... Ez így fair lenne sztem és te is én is erősódnénk összességében...
Gondold meg, sztem korrekt ajánlat...
Durant a liga legjobb játékosa, jó az ökör Westbrook elvesz tőle valamennyit azért nem állatkodik rendesen, de mindig benne van a 30+, ezt pedig egy Gallo-ért nem fogom feláldozni. 1/1-re nem véletlen húztam.
Egyébként a jelenlegi ajánlatnál miben is erősödnék?

FGA: 42.2 vs 39 :arrow: -3
FGM: 19.7 vs 16.8 :arrow: -3
FG%: 46.7% vs 43% :arrow: -3.7
FT-vel hasonló a helyzet.
3PT-ben nagyon kicsit nyernék
Pontokban viszont nagyon sokat vesztenék, kb 8-at.
Asszisztokban meg nyerek vagy 3-at.
Pattanóban vesztek megint 3-at...
Blokkokban bukok, ezt mondjuk stealben visszakapom

Összefoglalva: van kb 5 stat amikben éppenhogy javulok, ezen kívül romlok mindenben elég számottevően, pontokban pedig kifejezetten nagyot. És az uccsó két hetet vettem figyelembe, hogy aktuális legyen.

Gallonál Durant nem valamivel több pontot dob, hanem nagyon sokkal, ráadásul jobban pattanózik is, több lasztit szerez, blokkol...Durant >>>>> Gallo.
Plusz Wall sem egy szint teljesen Rubioval. Rubio ad 2 asszisztal többet, de kb 8 ponttal kevesebbet átlagol, rossz százalékkal dobál, kevesebbet pattanózik. Wall > Rubio.

Az én ajánlatom ennél jóval közelebbi, és kiegyensúlyozottabb volt. De még teszek egy próbát egy két játékos cserére:

Rubio, Boozer for Wall, Deng, de igazából ez se éri meg nekem rendesen, mert az uccsó 1 napban sokkal jobbak voltak Dengék.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.01.30. 15:38:56

Bob_Marley írta:Írtam is Dalembertet nem szívesen cserélem, s ha igen csak Eazzyvel!Ráadásul Duncan???Ha legalább Nene lett volna :P
Tudom, olvastam. A kommentet poénnak szántam, a cserét is félig meddig.(mondjuk ha esetleg ráharaptál volna, akkor sem estem volna kétségbe.:D) Nene meg nem véletlen nem került bele az ajánlatba.;)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.30. 15:35:16

Írtam is Dalembertet nem szívesen cserélem, s ha igen csak Eazzyvel!Ráadásul Duncan???Ha legalább Nene lett volna :P
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.01.30. 15:19:02

Bob_Marley írta:Kész, feladom :lol:
Egyszerűen minden ajánlat kapufa!Pedig igazán nincsenek nagy igényeim :)
Pontokon kívül minden kategória abszolút vállalható lenne, de pontot nem dob senki :)S hiába szeretnék egy ponterősebb játékost, rejected :)
Wallace pl jobb játékos mint Granger, de több pontot dob, s ezért kellene, s ima 1-1be is belemennék, s így kapufa :shock:
Na jó, feláldozom magam! Megszabadítalak végre Dalambert-től.:D
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.30. 14:55:05

Eazzy írta:neo!
Először meglepődtem, hogy komolyan a két legjobbamat kéred é, Durant Wall együtt necces lenne. Nem fogok megválni a két legjobbamtól. Ráadásul kapnék még egy sixert, és már van kettő ugye.
Egyébként ötletes ajánlat, tetszene, talán ha Durantot Dengre cserélnénk, Holidayt pedig Rubiora. Ehhez mit szólnál?
Tehát:
Boozer, Gallinari, Rubio for Wall, Deng, Speights
Eazzy!

Az a baj, az ötleteddel, hogy rengeteget veszítenék. Szinte minden statban romlanék. Azért ajánlottam a fentit, hogy bizonyos dolgokban erősödjek míg ebben a varriációban te is erősödnél. Gallinarit egy Dengért sosem fogom odaadni, még ha nem lenne sérült, akkor sem. Azért nem ugyan az a kategória a két játékos. Azért is raktam bele Speights-t, hogy te is javulj, nem azért mert szükségem van rá... :lol:
Rubio hatalmas nagy érték, füleg mostanában. Maxumim egy olyan formá
tumban lennék benne, hogy Dourant for Gallo ahol Durant valamivel több pontot dob, Boozer for Speights ahol Boozer mindenben sokkal jobb és Wall for Rubio akik nagyjából hasonlóak. Wall többet dob míg rubió tobb asistot átlagol... Ez így fair lenne sztem és te is én is erősódnénk összességében...
Gondold meg, sztem korrekt ajánlat...

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.30. 14:42:14

Kész, feladom :lol:
Egyszerűen minden ajánlat kapufa!Pedig igazán nincsenek nagy igényeim :)
Pontokon kívül minden kategória abszolút vállalható lenne, de pontot nem dob senki :)S hiába szeretnék egy ponterősebb játékost, rejected :)
Wallace pl jobb játékos mint Granger, de több pontot dob, s ezért kellene, s ima 1-1be is belemennék, s így kapufa :shock:
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.01.30. 14:31:45

Game90 írta: Utolsó 14 napot figyelgettem, azok alapján nekem nagyon nem érné meg a csere. Collison a TO és a triplamutatók kivételével mindenben jobb, mint Chalmers, Brand >> Kaman, és nem úgy néz ki, hogy a német sokat fog játszani Okafor, Landry és Smith mellett, szóval egyedül George miatt érné meg nekem a csere. De majd délután megpróbálok összedobni én is egy cserét!
Kaman azért nem játszatják, mert el akarják cserélni. Valszeg ezen a héten megy is, és az új csapatánál jóval többet fog játszani. Ráadásul neki ez contract év, szóval hosszú távon jó lesz. Collison nem is kell igazán, csak írtad hogy érdekelne Chalmers, de így kivehetjük az üzletből.
Ha Kaman helyett Hansbrough vagy George helyett Matthews menne, az már vállalhatóbb?
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.30. 14:11:24

neo!
Először meglepődtem, hogy komolyan a két legjobbamat kéred é, Durant Wall együtt necces lenne. Nem fogok megválni a két legjobbamtól. Ráadásul kapnék még egy sixert, és már van kettő ugye.
Egyébként ötletes ajánlat, tetszene, talán ha Durantot Dengre cserélnénk, Holidayt pedig Rubiora. Ehhez mit szólnál?
Tehát:
Boozer, Gallinari, Rubio for Wall, Deng, Speights
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.01.30. 14:08:56

Bob_Marley írta:Az igen megnéztem mi a helyzet ki kiket hozott az FA-ról!
Cumbee elég tökös 3-4 héttel a felépülésük előtt behozta Ginobilit s Lopezt :lol:
Már túl stresszes volt, hogy lenyúlják őket!:D Egyébként próbáltam ügyeskedni a tradekkel az elmúlt időben, de mivel nem nagyon sikerült 1-ről a 2-re lépni megkockáztatom ezt a húzást. Bízom benne, hogy azért ilyen döntetlen közeli eredményeket így is el tudok majd érni, eddig 1 sérültel hoztam le 3 hetet, most felépült Beasley, aki azért finoman szólva többet tesz majd be a közösbe mint Mullens, szal tán ha eddig elbírtam a -1 embert, akkor így is elbírom a -2-őt. A nagyobb baj, hogy Kidd is megsérült és a héten necces a játéka.
Azért nagyon remélem, hogy a 3-4 hét az 2-3 lesz legalább az egyiküknél...

@Game: Már amúgy is mind1, egyrészt elpasszoltad Bynum-ot, másrészt van 3 sérültem, szal Gordon így már nem férne bele. Amúgy asszem egy Beasley+Duncan+Kidd ajánlat volt Bynum+Gordon+valakiért, de már nem mernék rá megesküdni.
PCsabi
aka Game90

2012.01.30. 13:53:50

Slither írta: Jaja, Brand az kéne, de így hogy nem maradt cserélhető irányítod, Chalmerst nem tudom belevonni (hacsak Collison nem adod érte). Mindegy dobok egy új ajánlatot, aztán majd nem teszik akkor jöhet a counter. :)

Eheti statokat elnézve jobban állsz. Jó lenne összehozni egy cserét még a párharcunk előtt. :D
Utolsó 14 napot figyelgettem, azok alapján nekem nagyon nem érné meg a csere. Collison a TO és a triplamutatók kivételével mindenben jobb, mint Chalmers, Brand >> Kaman, és nem úgy néz ki, hogy a német sokat fog játszani Okafor, Landry és Smith mellett, szóval egyedül George miatt érné meg nekem a csere. De majd délután megpróbálok összedobni én is egy cserét!

Múlthéten volt pár olyan játékosom (Gooden, Harris, Dunleavy), akik meglepően jól játszottak, nálad viszont Lowry betlizett az egyik meccsen + Lawson is sérült volt. Majd meglátjuk, de nem lepődnék meg, ha sima lenne neked.
Cumbee írta: Vissza. Nem reagáltál és úgy döntöttem, hogy másfél napnál tovább nem hagyok bent olyan ajánlatokat, amikre nem reagál az adott ember, mert csak idegesít, hogy nem tudom hogy érdekli-e, vagy nézelődhetek más felé. De látom azóta Bynum el is ment már másfelé. Az új embereiddel ha gondolod összedobhatunk valamit.
Bocs, láttam az ajánlatodat, de nem volt sok időm átnézni, hétvégén nem igazán értem rá :? Új embereimtől meg nem szívesen válnék meg, bár ha jó ajánlat érkezik... :)
Bob_Marley írta:Az igen megnéztem mi a helyzet ki kiket hozott az FA-ról!
Cumbee elég tökös 3-4 héttel a felépülésük előtt behozta Ginobilit s Lopezt :lol:
Csak biztosra ment :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kamaj
Capitá del Barça

2012.01.30. 13:37:48

Bob figyelj, azért írtam, hogy rosszabb, mert én nem szeretem az éves statokat nézni, mert pl Robinsonnál csalóka, hisz az elején 10 perccel többet játszott, mint most, azóta amit hoz, az nekem kevés lenne. Assistban javultam volna, de azzal elég jól állok, ami kevés az a 3-as és a büntető dobás, amiben nemhogy jobb lenne, rosszabb Robinson (a mostani statokat nézve).
A mostani ajánlatod már szimpatikusabb, átrágom magam rajta, és szólok, hogy mi lesz :)
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.30. 13:19:09

Az igen megnéztem mi a helyzet ki kiket hozott az FA-ról!

neobarca rendben, amúgy kamaj (azt hiszem te vagy a Grzzlies) írtam is neked, hogy véleménye szerint nem rosszabb a 2 játékos, de kicseréltem Robinsont!Aki megjegyezném, hiába jött vissza Curry, 15-20 perceket simán kap! :wink:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.30. 11:43:34

Elég sok ajánlatot szétküldtem All! Nézzétek meg és rágjátok át!

Bob! Visszatérünk rá mindenképp, csak a mostani ajánlataimban benne vannak a gyerekek és amíg nem kapok választ addig nem fogadom el a tiédet... De előbb utúbb csak megeggyezünk... :lol:

Cumbee
Entrenador del Barça

2012.01.30. 11:01:12

neobarca írta:Cumbee! Nem volt rossz ajánlat nem? Smith meg nagyon kéne nekem. Csípem a búráját... Ha meggondolod magad, szólj!
Összeségében nézve nem, viszont számomra jó sem volt. A pontokhoz kötődő statok nagyobb részében nyernék vele, de ezzel annyit vesztenék a többiben, hogy már simán ne érje meg. Ha a pontokra mentem volna rá, akkor kihagytam volna a Bosh-Smith cserét, de mivel az egyéb mutatók érdekelnek jobban, beáldoztam azokat a statokat. Ráadásul Augustin sérült is, nekem meg most plusz sérült játékosokra már nem nagyon van szükségem.:P
Válasz küldése