Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen, csak úgy megjegyeztem, hogy mikor pl. szólok egy nagy darab, bunkónak tűnő emberhez, hogy "bocsi, beszállhatok?" vagy "mennyi van még?" akkor tök rendesen válaszol, meg kedvesen mondja, hogy "gyere, persze", 1-2 tag meg szájhúzással odabök egy "ja"-t, meg ilyenek.Alexander Mahone írta: Nekem erről az a véleményem, hogy a terembe edzeni kell lejárni. Nagyon nem szimpatikus nekem az, aki állandóan csak beszélget, a hétvégéi drogos történeteit meséli el, vagy épp a másik edzésébe akar beleokoskodni.
Az hogy flegmának tünik, lehet hogy csak annyi, hogy próbál teljes mértékben az edzésre koncentrálni, és megtartani az agy-izom kapcsolatot.
Nekem edzés közbe végig ott van a fejhallgató a fejemen, senkivel nem állok le beszélgetni, és nagyon "flegma" vagyok ha hozzám szólnak. Szívesen segítek, meg magyarázok, de senki meséjére nem vagyok kíváncsi.
Köszi a tippet.Sanama írta:szerintem mehet
tricepszet dobd át péntekre szerintemVictor_Valdes írta:Nyah, srácok, eddig volt egy eléggé kezdő edzéstervem, amivel mondjuk látható és érezhető változást értem el, de a mostani tapasztalataim, ismereteim alapján változtatni kellene rajta..![]()
Eddig ezt csináltam:
Hétfő: mell+váll
Szerda: tricepsz+bicepsz+hát (ez kva sok egy napra ugye?)
Péntek: has, láb, futás, bicikli ilyenek.
Illetve amikor csak időm engedi minden edzés végén hasaztam meg bicikliztem stb..
Tudom, a sárga kapszula segít, az internet is segít, én mégis tőletek szeretnék tanácsot kérni, hogy hogyan kellene ezt megvariálni.
szerk.: Pontosítok, vagyis én nem érzem soknak, meg tudom csinálni ezt, csak sok embertől hallottam, hogy főleg a szerdai az rohadt sok egy napra, aztán elbizonytalanodtam...
Nekem erről az a véleményem, hogy a terembe edzeni kell lejárni. Nagyon nem szimpatikus nekem az, aki állandóan csak beszélget, a hétvégéi drogos történeteit meséli el, vagy épp a másik edzésébe akar beleokoskodni.shutterisland írta:nálatok is úgy van a termekben, hogy a nagy darab, izmos tagok, akik egy törzskönyves bunkó parasztnak látszódnak, tipikus izomagynak, azok a rendes, korrekt, jófej, barátságosabb tagok...míg a 60 kilós danabolos mell-bicepsz-has heti 4x gyerekek meg a tipikus nagyképű, barátságtalan, flegma majmok ?
Okédaffy írta:azt se csináld nyak mögé. akkor a vállad egy elég természetellenes pózban van. nem érdemes kockáztatni. én mindent mellhez húzok. még bunny írta régebben,hogy sokkal kevésbé teszi tönkre a vállatSanama írta: Igen? Ezt még nem hallottamAkkor hanyagolni fogom.
És ha húzozkodást csinálsz nyak mögé? Azzal mi a helyzet?
azt se csináld nyak mögé. akkor a vállad egy elég természetellenes pózban van. nem érdemes kockáztatni. én mindent mellhez húzok. még bunny írta régebben,hogy sokkal kevésbé teszi tönkre a vállatSanama írta: Igen? Ezt még nem hallottamAkkor hanyagolni fogom.
És ha húzozkodást csinálsz nyak mögé? Azzal mi a helyzet?
Igen? Ezt még nem hallottamdaffy írta:nem,a nyak mögé húzás tönkreteszi a vállat. húzd mellhezSanama írta:Ez tetszetős Daffy
Egy kérdés... váll probléma.
mindig bemelegítek, ennek ellenére,hátazásnál nyak mögé húzásnál ( nem huzozkodás) mindig fáj a vállam,sosem mindkettő,hanem az egyik. 50kg-ig nem fáj, azon felül igen. Ezt tapasztaltam már nyáron és, és még mindig fennáll, melegítés ellenére.
Ma pedig vállazásnál utolsó előtte gyakorlatnál éreztem, hátsó vállazás közben tárogatógépen. Ennél eddig nem éreztem,most viszont igen.(Mondjuk ekkorára már majdnem K.O-n volt az egész vállam)
Ötletek? Esetleg még jobban melegítsek be vállra?
nem,a nyak mögé húzás tönkreteszi a vállat. húzd mellhezSanama írta:Ez tetszetős Daffy
Egy kérdés... váll probléma.
mindig bemelegítek, ennek ellenére,hátazásnál nyak mögé húzásnál ( nem huzozkodás) mindig fáj a vállam,sosem mindkettő,hanem az egyik. 50kg-ig nem fáj, azon felül igen. Ezt tapasztaltam már nyáron és, és még mindig fennáll, melegítés ellenére.
Ma pedig vállazásnál utolsó előtte gyakorlatnál éreztem, hátsó vállazás közben tárogatógépen. Ennél eddig nem éreztem,most viszont igen.(Mondjuk ekkorára már majdnem K.O-n volt az egész vállam)
Ötletek? Esetleg még jobban melegítsek be vállra?
hétfő mell-bicepsz hasSanama írta: Ha 3napot tudsz rá szánni, akkor a legutolsót csináld, szerintem is.
3napban hogy néz ki a felosztásod?
Ha 3napot tudsz rá szánni, akkor a legutolsót csináld, szerintem is.daffy írta:no,az van,hogy a küzdősport mellett valamit változtatnom kell az edzésemen,mert sok lesz.
szerintetek mi lenne a jó?
-heti 2 nap edzés: 1.mell,láb,tricepsz,has 2. hát,váll,bicepsz,has
-3 nap edzés. alacsony ismétlés(kb6),nagy súly
-3 nap edzés. magas ismétlés(12-16),kisebb súly
-3 nap edzés. minden maradjon,csak mondjuk 1-1 sorozattal kevesebbet mindenből
én az utolsó felé hajlok. vajon?
no pain, no gain....Bob_Marley írta:remélem nem minősül off-nak nagyon:
http://imageshack.us/photo/my-images/82 ... 42026.jpg/
Mehetne humorba is
Gyuri bácsi is gyúr vazze
látom ellopta a klárikának a súlyzóját,nem baj,valahol el kell kezdeni. esetében például az átöltözésnélBob_Marley írta:remélem nem minősül off-nak nagyon:
http://imageshack.us/photo/my-images/82 ... 42026.jpg/
Mehetne humorba is
Gyuri bácsi is gyúr vazze
Ez általában mindenhol így van szerintem.shutterisland írta:nálatok is úgy van a termekben, hogy a nagy darab, izmos tagok, akik egy törzskönyves bunkó parasztnak látszódnak, tipikus izomagynak, azok a rendes, korrekt, jófej, barátságosabb tagok...míg a 60 kilós danabolos mell-bicepsz-has heti 4x gyerekek meg a tipikus nagyképű, barátságtalan, flegma majmok ?
pont fordított, mint ahogy elsőre megítélné az ember, és nem egy teremből hallottam már vissza ezt csabán.
ez kész.gergo9 írta:kézifékrecrea írta: de mégis hogyan lehetne őt is meg...patni egy ilyennel?