Testépítés, edzésprogramok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.02.01. 19:50:26

Hát ilyenek mindenhol vannak... :)
Ha megkérdezik,hogy mennyi van, én is mondom,hogy 2 de a végén mindig megjegyzem,hogy "beszállhatsz ha akarsz..."

Nem kell velük foglalkozni :D

Kedvenc ilyen estem:
Megkérdezzük a srácot mennyi van még fekvenyomásból? 2sorozat. OKé megvárjuk,addig melegítünk. Srác 15perc alatt csinálta meg, mert végigpofázta...azután jött 2 haverja akik szó nélkül beszálltak és nyomták. :)
Mentünk más gyakorlathoz... :)
shutterisland
Director del Fútbol

2012.02.01. 19:37:39

Alexander Mahone írta: Nekem erről az a véleményem, hogy a terembe edzeni kell lejárni. Nagyon nem szimpatikus nekem az, aki állandóan csak beszélget, a hétvégéi drogos történeteit meséli el, vagy épp a másik edzésébe akar beleokoskodni.
Az hogy flegmának tünik, lehet hogy csak annyi, hogy próbál teljes mértékben az edzésre koncentrálni, és megtartani az agy-izom kapcsolatot.

Nekem edzés közbe végig ott van a fejhallgató a fejemen, senkivel nem állok le beszélgetni, és nagyon "flegma" vagyok ha hozzám szólnak. Szívesen segítek, meg magyarázok, de senki meséjére nem vagyok kíváncsi.
igen, csak úgy megjegyeztem, hogy mikor pl. szólok egy nagy darab, bunkónak tűnő emberhez, hogy "bocsi, beszállhatok?" vagy "mennyi van még?" akkor tök rendesen válaszol, meg kedvesen mondja, hogy "gyere, persze", 1-2 tag meg szájhúzással odabök egy "ja"-t, meg ilyenek.
olyan is volt, hogy az egyik ilyen majom (pedig tuti, hogy látta, hogy ott vagyok azon a gépen ) levette a csigámról a kötelet, azt pakolta fel az egyik eszközt, aztán szóltam oda neki, hogy bocsi, még van 2, de beszállhatsz ha gondolod....nem nagy dolgok ezek, csak az én értékrendem más...
meg szerintem a terem etiketthez hozzá tartozik, hogy mikor megérkezünk vagy távozunk (ha nem is köszönünk mindenkinek..) de egy "sziasztok"-ot el lehetne engedni...pár tag (tényleg tipikus gyökér fejű kölök...) erre sem képes.

nem azért írtam be, mert zavar, én speciel senkivel nem vagyok a teremben köszönőviszonynál közelebbi kapcsolatba még 2 hónap után, miközben ott jópáran nézik a nagy tévén a nájtrájder aztán azon röhögcsélnek pihenőidőben, stb.
én is szeretek az edzésre koncentrálni, csak valahogy jobb az ember morálja, mikor jófej, segítőkész, kedves arcokkal van körülvéve, mint mikor unszimpatikus, nagyképű, elkényeztetett gyökerekkel.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.02.01. 19:30:34

Sanama írta:szerintem mehet
Köszi a tippet. :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Sanama
Llegenda del Barça

2012.02.01. 19:28:29

szerintem mehet
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.02.01. 18:40:41

és akkor a többi az oké szerinted? :)
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
Sanama
Llegenda del Barça

2012.02.01. 18:39:39

Victor_Valdes írta:Nyah, srácok, eddig volt egy eléggé kezdő edzéstervem, amivel mondjuk látható és érezhető változást értem el, de a mostani tapasztalataim, ismereteim alapján változtatni kellene rajta.. :D

Eddig ezt csináltam:
Hétfő: mell+váll
Szerda: tricepsz+bicepsz+hát (ez kva sok egy napra ugye? :D )
Péntek: has, láb, futás, bicikli ilyenek.

Illetve amikor csak időm engedi minden edzés végén hasaztam meg bicikliztem stb..

Tudom, a sárga kapszula segít, az internet is segít, én mégis tőletek szeretnék tanácsot kérni, hogy hogyan kellene ezt megvariálni. :D

szerk.: Pontosítok, vagyis én nem érzem soknak, meg tudom csinálni ezt, csak sok embertől hallottam, hogy főleg a szerdai az rohadt sok egy napra, aztán elbizonytalanodtam... :D
tricepszet dobd át péntekre szerintem
Nem feltétlen sok, csak nálam pl. hátra kell minimum 5, de inkabb 6 gyakorlat hogy elfaradjon a hatam... amelle meg egy teljes kar... ott esnek ossze. :)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.02.01. 18:31:02

Nyah, srácok, eddig volt egy eléggé kezdő edzéstervem, amivel mondjuk látható és érezhető változást értem el, de a mostani tapasztalataim, ismereteim alapján változtatni kellene rajta.. :D

Eddig ezt csináltam:
Hétfő: mell+váll
Szerda: tricepsz+bicepsz+hát (ez kva sok egy napra ugye? :D )
Péntek: has, láb, futás, bicikli ilyenek.

Illetve amikor csak időm engedi minden edzés végén hasaztam meg bicikliztem stb..

Tudom, a sárga kapszula segít, az internet is segít, én mégis tőletek szeretnék tanácsot kérni, hogy hogyan kellene ezt megvariálni. :D

szerk.: Pontosítok, vagyis én nem érzem soknak, meg tudom csinálni ezt, csak sok embertől hallottam, hogy főleg a szerdai az rohadt sok egy napra, aztán elbizonytalanodtam... :D
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.02.01. 17:50:09

shutterisland írta:nálatok is úgy van a termekben, hogy a nagy darab, izmos tagok, akik egy törzskönyves bunkó parasztnak látszódnak, tipikus izomagynak, azok a rendes, korrekt, jófej, barátságosabb tagok...míg a 60 kilós danabolos mell-bicepsz-has heti 4x gyerekek meg a tipikus nagyképű, barátságtalan, flegma majmok ?
Nekem erről az a véleményem, hogy a terembe edzeni kell lejárni. Nagyon nem szimpatikus nekem az, aki állandóan csak beszélget, a hétvégéi drogos történeteit meséli el, vagy épp a másik edzésébe akar beleokoskodni.
Az hogy flegmának tünik, lehet hogy csak annyi, hogy próbál teljes mértékben az edzésre koncentrálni, és megtartani az agy-izom kapcsolatot.

Nekem edzés közbe végig ott van a fejhallgató a fejemen, senkivel nem állok le beszélgetni, és nagyon "flegma" vagyok ha hozzám szólnak. Szívesen segítek, meg magyarázok, de senki meséjére nem vagyok kíváncsi.
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
Sanama
Llegenda del Barça

2012.02.01. 17:38:24

daffy írta:
Sanama írta: Igen? Ezt még nem hallottam :) Akkor hanyagolni fogom.
És ha húzozkodást csinálsz nyak mögé? Azzal mi a helyzet?
azt se csináld nyak mögé. akkor a vállad egy elég természetellenes pózban van. nem érdemes kockáztatni. én mindent mellhez húzok. még bunny írta régebben,hogy sokkal kevésbé teszi tönkre a vállat
Oké :)

És a nyak mögül nyomásról mit tudsz? Én arról hallottam,hogy nem túl jó a vállaknak :D
daffy
Madridista

2012.02.01. 17:13:32

Sanama írta: Igen? Ezt még nem hallottam :) Akkor hanyagolni fogom.
azt se csináld nyak mögé. akkor a vállad egy elég természetellenes pózban van. nem érdemes kockáztatni. én mindent mellhez húzok. még bunny írta régebben,hogy sokkal kevésbé teszi tönkre a vállat
Sanama
Llegenda del Barça

2012.02.01. 16:52:59

daffy írta:
Sanama írta:Ez tetszetős Daffy :)

Egy kérdés... váll probléma.

mindig bemelegítek, ennek ellenére,hátazásnál nyak mögé húzásnál ( nem huzozkodás) mindig fáj a vállam,sosem mindkettő,hanem az egyik. 50kg-ig nem fáj, azon felül igen. Ezt tapasztaltam már nyáron és, és még mindig fennáll, melegítés ellenére.

Ma pedig vállazásnál utolsó előtte gyakorlatnál éreztem, hátsó vállazás közben tárogatógépen. Ennél eddig nem éreztem,most viszont igen.(Mondjuk ekkorára már majdnem K.O-n volt az egész vállam)

Ötletek? Esetleg még jobban melegítsek be vállra?
nem,a nyak mögé húzás tönkreteszi a vállat. húzd mellhez :wink:
Igen? Ezt még nem hallottam :) Akkor hanyagolni fogom.
daffy
Madridista

2012.02.01. 16:43:17

Sanama írta:Ez tetszetős Daffy :)

mindig bemelegítek, ennek ellenére,hátazásnál nyak mögé húzásnál ( nem huzozkodás) mindig fáj a vállam,sosem mindkettő,hanem az egyik. 50kg-ig nem fáj, azon felül igen. Ezt tapasztaltam már nyáron és, és még mindig fennáll, melegítés ellenére.

Ma pedig vállazásnál utolsó előtte gyakorlatnál éreztem, hátsó vállazás közben tárogatógépen. Ennél eddig nem éreztem,most viszont igen.(Mondjuk ekkorára már majdnem K.O-n volt az egész vállam)

nem,a nyak mögé húzás tönkreteszi a vállat. húzd mellhez :wink:
Sanama
Llegenda del Barça

2012.02.01. 16:32:10

Ez tetszetős Daffy :)

daffy
Madridista

2012.02.01. 14:15:00

Sanama írta: Ha 3napot tudsz rá szánni, akkor a legutolsót csináld, szerintem is.
3napban hogy néz ki a felosztásod?
hétfő mell-bicepsz has
szerda láb-tricepsz
péntek hát-váll has
Sanama
Llegenda del Barça

2012.02.01. 13:57:22

daffy írta:no,az van,hogy a küzdősport mellett valamit változtatnom kell az edzésemen,mert sok lesz.
szerintetek mi lenne a jó?
-heti 2 nap edzés: 1.mell,láb,tricepsz,has 2. hát,váll,bicepsz,has
-3 nap edzés. alacsony ismétlés(kb6),nagy súly
-3 nap edzés. magas ismétlés(12-16),kisebb súly
-3 nap edzés. minden maradjon,csak mondjuk 1-1 sorozattal kevesebbet mindenből

én az utolsó felé hajlok. vajon?
Ha 3napot tudsz rá szánni, akkor a legutolsót csináld, szerintem is.
3napban hogy néz ki a felosztásod?
shutterisland
Director del Fútbol

2012.02.01. 13:56:10

Bob_Marley írta:remélem nem minősül off-nak nagyon:
http://imageshack.us/photo/my-images/82 ... 42026.jpg/
Mehetne humorba is :lol:
Gyuri bácsi is gyúr vazze 8)
no pain, no gain.... :lol:
daffy
Madridista

2012.02.01. 13:19:55

Bob_Marley írta:remélem nem minősül off-nak nagyon:
látom ellopta a klárikának a súlyzóját,nem baj,valahol el kell kezdeni. esetében például az átöltözésnél :roll:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.01. 13:15:55

remélem nem minősül off-nak nagyon:
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2012.02.01. 13:05:31

no,az van,hogy a küzdősport mellett valamit változtatnom kell az edzésemen,mert sok lesz.
szerintetek mi lenne a jó?
-heti 2 nap edzés: 1.mell,láb,tricepsz,has 2. hát,váll,bicepsz,has
-3 nap edzés. alacsony ismétlés(kb6),nagy súly
-3 nap edzés. magas ismétlés(12-16),kisebb súly
-3 nap edzés. minden maradjon,csak mondjuk 1-1 sorozattal kevesebbet mindenből

én az utolsó felé hajlok. vajon?
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.02.01. 12:28:24

shutterisland írta:nálatok is úgy van a termekben, hogy a nagy darab, izmos tagok, akik egy törzskönyves bunkó parasztnak látszódnak, tipikus izomagynak, azok a rendes, korrekt, jófej, barátságosabb tagok...míg a 60 kilós danabolos mell-bicepsz-has heti 4x gyerekek meg a tipikus nagyképű, barátságtalan, flegma majmok ?

pont fordított, mint ahogy elsőre megítélné az ember, és nem egy teremből hallottam már vissza ezt csabán.
Ez általában mindenhol így van szerintem. :)

Mondjuk ahová én járok, ott van egy pár 20on éves izomagy is, na ők tényleg kőbunkók, a 30-40-50es korosztály pedig a segítőkészebb..van egy 50es tag, aki lassan csak azért jár le, hogy a fiataloknak segítsen.. :D
shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.31. 23:00:59

nálatok is úgy van a termekben, hogy a nagy darab, izmos tagok, akik egy törzskönyves bunkó parasztnak látszódnak, tipikus izomagynak, azok a rendes, korrekt, jófej, barátságosabb tagok...míg a 60 kilós danabolos mell-bicepsz-has heti 4x gyerekek meg a tipikus nagyképű, barátságtalan, flegma majmok ?

pont fordított, mint ahogy elsőre megítélné az ember, és nem egy teremből hallottam már vissza ezt csabán.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.01.31. 22:10:24

gergo9 írta:
recrea írta: de mégis hogyan lehetne őt is meg...patni egy ilyennel?
kézifék
ez kész. :lol:
gergo9
Director del Fútbol

2012.01.31. 21:53:10

recrea írta: de mégis hogyan lehetne őt is meg...patni egy ilyennel?
kézifék
recrea
Llegenda del Barça

2012.01.31. 21:49:22

Kicsit fura kérdés, de számomra fontos: az erős emberek versenyén mekkora súlyú cuccokat húznak a srácok (kamion, erőgép...mit tudom én)?
És egy átlagférfi kb. mekkora súlyt tud kötéllel elhúzni? És gondolom a technika sem mindegy. Esetleg egykezes, kétkezes, háttal, szemből. Kinek lehet kihívás egy 1500-2000 kilós egytengelyű utánfutó elhúzása kb. 50 méterre? Gondolom Fekete Lacinak nem, de mégis hogyan lehetne őt is meg...patni egy ilyennel?
Nem vicc a dolog, egy vállalkozás marketing pr-hoz kell a dolog.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.29. 21:53:26

a hack gépes guggolás-nak van valami kifejezett értelme ? most vettem észre a terem legeldugottabb sarkában, hogy ilyen gép is van...
Válasz küldése