Alexander Mahone írta:
Nekem erről az a véleményem, hogy a terembe edzeni kell lejárni. Nagyon nem szimpatikus nekem az, aki állandóan csak beszélget, a hétvégéi drogos történeteit meséli el, vagy épp a másik edzésébe akar beleokoskodni.
Az hogy flegmának tünik, lehet hogy csak annyi, hogy próbál teljes mértékben az edzésre koncentrálni, és megtartani az agy-izom kapcsolatot.
Nekem edzés közbe végig ott van a fejhallgató a fejemen, senkivel nem állok le beszélgetni, és nagyon "flegma" vagyok ha hozzám szólnak. Szívesen segítek, meg magyarázok, de senki meséjére nem vagyok kíváncsi.
igen, csak úgy megjegyeztem, hogy mikor pl. szólok egy nagy darab, bunkónak tűnő emberhez, hogy "bocsi, beszállhatok?" vagy "mennyi van még?" akkor tök rendesen válaszol, meg kedvesen mondja, hogy "gyere, persze", 1-2 tag meg szájhúzással odabök egy "ja"-t, meg ilyenek.
olyan is volt, hogy az egyik ilyen majom (pedig tuti, hogy látta, hogy ott vagyok azon a gépen ) levette a csigámról a kötelet, azt pakolta fel az egyik eszközt, aztán szóltam oda neki, hogy bocsi, még van 2, de beszállhatsz ha gondolod....nem nagy dolgok ezek, csak az én értékrendem más...
meg szerintem a terem etiketthez hozzá tartozik, hogy mikor megérkezünk vagy távozunk (ha nem is köszönünk mindenkinek..) de egy "sziasztok"-ot el lehetne engedni...pár tag (tényleg tipikus gyökér fejű kölök...) erre sem képes.
nem azért írtam be, mert zavar, én speciel senkivel nem vagyok a teremben köszönőviszonynál közelebbi kapcsolatba még 2 hónap után, miközben ott jópáran nézik a nagy tévén a nájtrájder aztán azon röhögcsélnek pihenőidőben, stb.
én is szeretek az edzésre koncentrálni, csak valahogy jobb az ember morálja, mikor jófej, segítőkész, kedves arcokkal van körülvéve, mint mikor unszimpatikus, nagyképű, elkényeztetett gyökerekkel.