Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát bocsáss meg hogy magasak az elvárásaink a világ legjobb játékosával szemben, aki idén kapta meg a harmadik aranylabdát. És ha figyelmesen olvasnál, nem a teljesítményét fikázza a többség, hanem a hozzáállását. az meg egyedül csak rajta múlik. Az meg a másik, hogy bocsánatot kérek, hogy kritizálni merem egy ilyen meccs után, mint a mai...Alexander Mahone írta:Ugyanazok az emberek húzzák le, akik a következő meccsen elélveznek ha 3 vagy 4 gólt lő 20 perc alatt. Neki si elhet rossz napja, nem? Vagy arra nem gondoltatok, hogy ha ő nem lenne, akkor most pihenhettünk volna, mint a Madrid?
Olyan szánalmas a hozzáállásotok, hogy az undorító. Ha már nem van egy gyengébb hete, kikezditek mint dögöt a keselyű bmeg.
Nekem az jutott eszembe,h CR-t szapulták,hogy mindegyiket Ő lövi. Itt mi van? Messi sorra hagyja ki őket,de nem lövi más.mindorokke_barca írta:Emlékszik még valaki arra amikor vagy két éve arról vitatkoztunk, hogy Messi jól rúgja-e a 11-eseket vagy sem?
Felhoztam, hogy mennyire felszab ez a flegma sétálása a labdáig, hogy a kapus majd elfekszik ő meg begurítja a másik oldalra, hát hogyne... Erre meg kaptam az ívet, hogy simán meg tudja egy profi játékos csinálni, hogy ha nem mozdul el a kapus, akkor is el tudja rúgni erőből a labdát, helyezve.
Esküszöm jobban idegesít ha kihagyunk így egy 11-est mintha kikapnánk. A flegmaság miatt. Neki kell szaladni és beb...ni mint a s..rt esélyt sem hagyva a kapusnak. vagy lője ki a stadionból, a nézőtérre bánom is én, de ne sétáljon a labdáig. sevilla, milan és most a valencia... egy fél szezonon belül.
Hány 11-est kell még elszórakozzon ahhoz, hogy észhez térjen, vagy hogy elvegyék tőle. ?!
Andris írta:Én azt gondolom hogy kifejezetten jó volt, főleg a többiekhez képest.
A ziccerét kihagyta, na bumm. idén már 600 ilyet kihagytak a többiek, jobbára az ő passzaiból, most is fabregas.
nem ezen múlnak a dolgok.
Köszönöm szépen a kedvességedab1daL írta:Zolika10 írta:Nem tudja valaki, hogy Messinek milyen az új csukája? Képet is elfogadom
Zolika10 írta:Nem tudja valaki, hogy Messinek milyen az új csukája? Képet is elfogadom
meg kéne említeni azt is amikor melléemelt... hogy ne csak Cesc legyen a hibás
meg kéne említeni azt is amikor melléemelt...Dzsukela írta:Volt neki. Adott egy aranylabdás gólpasszt Cesc-nek, de ő nem tudta átvenni a labdát, pedig volt 5 méter szabad terület.zola8787 írta:Ilyenkor kellene 1 klasszis megoldás a világ legjobbjától nem? Na mind1, nem hibáztatom, gyengén játszott mindenki.
Volt neki. Adott egy aranylabdás gólpasszt Cesc-nek, de ő nem tudta átvenni a labdát, pedig volt 5 méter szabad terület.zola8787 írta:Ilyenkor kellene 1 klasszis megoldás a világ legjobbjától nem? Na mind1, nem hibáztatom, gyengén játszott mindenki.