Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mma-n pont ilyen kesztyű vangergo9 írta: MMA-n nyitott kesztyű van nem ilyen ugye a földharc miatt. Így viszont nehezebb a helyzet. Én ha csak pár hónapra kell akkor tuti nem adnék ki ennyit boxkesztyűért hanem belefektetném inkább az MMA-ba.
az a baj,hogy valahogy szeretnék kinézni is és ehhez kellene valamiféle súlyzós edzés. úgy gondoltam,hogy kb nyár végéig csinálom a kondit is.addigra leszek kb 83kg tisztán és utána választok helyette valamit(kettlebell,crossfit). nagyon nehéz otthagyni a kondit,mert imádomSzerintem a küzdősport mellé egyáltalán nem passzol a kondi. A konditól erősebb nem leszel, csak jobban nézel ki. Szerintem inkább a crossfit, kettlebell, HIIT, féle edzések lennének jótékony hatással az erőnlétedre.
Hát nem tudom normálisan összehangolni , nyilván változtatni kéne az edzéstervemen. Nekem 3 thai-box van egy héten és 3-4 kondi A,B héttől függően. Ezt kb lehetetlen. Főleg hogy ilyen formában egymás kárára is mennek .daffy írta: amit még nagyon javasolt,az a kettlebell. szerinte a kondit hanyagoljam és helyette ezt műveljem. én inkább megmaradok a kondinál,csak okosan csinálom és rengeteget nyújtok,aztán ha nem megy,akkor hagyom. neked a thai-boxhoz mennyire passzol a kondi?
MMA-n nyitott kesztyű van nem ilyen ugye a földharc miatt. Így viszont nehezebb a helyzet. Én ha csak pár hónapra kell akkor tuti nem adnék ki ennyit boxkesztyűért hanem belefektetném inkább az MMA-ba.a kesztyű jónak tűnik és mivel mma-n is ilyet kell használni,így beruházok egy tartósnak tűnőbe.
Ezek az idióták rengeteget ártanak a sportnak. Alatta is a kommentek....
áthoztam a humor topicból.bence-barca írta:http://www.demotivalo.net/view/76803/ha-izmokat-akarsz
Gondolom sokak belekötnek, mert ahogy olvasom a testépítés topikot sokan használnak porokat. Illetve nem is kifejezetten humor ez, de itt talán nem keltek vele akkora feszültségeket.
köszi. mivel a boxot csak pár hónapra tervezem,így ha csak nem leszek szerelmes a sportba,akkor május körül már váltok,így drága cipőbe nem fektetek pénzt. a kesztyű jónak tűnik és mivel mma-n is ilyet kell használni,így beruházok egy tartósnak tűnőbe. bandázsból 3.5-4 métereset nézegettem,mert ami nekem van 2.5-es az rövid. még egy térdvédőt néztem,nyitottat a térdkalácsnál. remélem ezek megfelelnek az edzőknek is és akkor jöhet a menet.gergo9 írta:...
nekem az edző azt javasolta,hogy pár hónapig a sima mma helyett járjak boxra,hogy megtanuljam az alap ütéseket,elhajlásokat,mert ezzel külön nem foglalkoznak mma-n. mivel ha elkezdek valamit,akkor normálisan akarom csinálni,így megfogadom a tanácsát. a kérdésem az lenne,hogy milyen kesztyűt és bandázst javasolsz?gergo9 írta: Laza egy hónap után vissza mentem bunyózni is persze alapozás kellős közepére. 15menet sparring után 6*2perc 4ütemű fekvő majd 5*3perc homorított felugrás végére 3*3perc lebegőülés. Hát kicsit megviselt
Hát sztem egy gyakorlat van ami ténylegesen veszélyes az a felhúzás de az is ha szabálytalan. Ugye itt dolgozol a legnagyobb súllyal , kiveszed a rudat majd kettétörik a súly alatt majd kb csigalassúsággal a lábujjadtól a fülcimpádig mindent beleadsz és felegyenesedsz kumma jó érzés. Kedven gyakorlatom.ziipp írta:E
Szerk.: Amit személy szerint veszélyes gyakorlatnak tartok, az a guggolás.
igen, viszont azért az tényleg az egyik legjobb gyakorlat, én kezdem megkedvelni, ma övet is vettem fel, tiszta raj voltSzerk.: Amit személy szerint veszélyes gyakorlatnak tartok, az a guggolás.
Ettől iszonyatosan fáj a vállamziipp írta:Sanama írta:Hát a mell nekem is "gyenge pont". Vagy inkább gyengébb mint a többi gyenge pontMellre van egy nagyon jó gyakorlat, amivel széles mellizmokat lehet kialakítani, az egyik kedvencem:
Sanama írta:Hát a mell nekem is "gyenge pont". Vagy inkább gyengébb mint a többi gyenge pont
Hát a mell nekem is "gyenge pont". Vagy inkább gyengébb mint a többi gyenge pontgergo9 írta:Hát ha a három változót nézem amióta elkezdtem a kondit, testtömeg, többiek akik velem kezdték hol tartanak ha ezt nézzük akkor siralmas.Sanama írta:
Mi az az annyira nevetséges mell?
Mi az az annyira nevetséges mell?gergo9 írta:De ha van vmi ami idegesít akkor ez lábban úgyis fejlődök mint a gomba ha felállok az ágyról, mellben meg....a 210-be 3 az azért szerintem krva jó
Övet csak felhúzásnál, válledzésnél használtam.
De ha van vmi ami idegesít akkor ez lábban úgyis fejlődök mint a gomba ha felállok az ágyról, mellben meg....a 210-be 3 az azért szerintem krva jó
én akkor is használok övet,ha csak bemelegítek. a guggolás nekem kényes ügy,mert a térdemre vigyáznom kell,így pl nem is tudom,hogy mennyivel tudnék. lábtolón sem merek 200nál nagyon többet,mert félek. holott láttam már nőt 250-nel. inkább abból csinálok sokat,az is bevált nekemshutterisland írta:csak kíváncsiságból, szerintem amúgy a legkomolyabb gyakorlat (vagyis nekem az)
a 210-be 3 az azért szerintem krva jó
övet gondolom használsz/tok...
Bicepsz-Tricepszet egyszerre told...Sanama írta:tricepszet dobd át péntekre szerintemVictor_Valdes írta:Nyah, srácok, eddig volt egy eléggé kezdő edzéstervem, amivel mondjuk látható és érezhető változást értem el, de a mostani tapasztalataim, ismereteim alapján változtatni kellene rajta..![]()
Eddig ezt csináltam:
Hétfő: mell+váll
Szerda: tricepsz+bicepsz+hát (ez kva sok egy napra ugye?)
Péntek: has, láb, futás, bicikli ilyenek.
Illetve amikor csak időm engedi minden edzés végén hasaztam meg bicikliztem stb..
Tudom, a sárga kapszula segít, az internet is segít, én mégis tőletek szeretnék tanácsot kérni, hogy hogyan kellene ezt megvariálni.
szerk.: Pontosítok, vagyis én nem érzem soknak, meg tudom csinálni ezt, csak sok embertől hallottam, hogy főleg a szerdai az rohadt sok egy napra, aztán elbizonytalanodtam...
Nem feltétlen sok, csak nálam pl. hátra kell minimum 5, de inkabb 6 gyakorlat hogy elfaradjon a hatam... amelle meg egy teljes kar... ott esnek ossze.
Ne vedd lebszásnak de nem értem az ilyen kérdéseket. Annyi mindentől függ.shutterisland írta:ti mennyivel guggoltok ?
Plusz húzzák még 10-en hátulról, köszi.gergo9 írta:kézifékrecrea írta: de mégis hogyan lehetne őt is meg...patni egy ilyennel?