Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
cyrax
Jugador del Barça

2012.02.04. 19:07:57

"Ha nem veszed az iróniát és a poént az írásomba inkább ne szólj hozzá. "
Ez inkább csak erőlködés a részedről, miután olyan gyengén bekezdtél itt a szövegeddel
zsírosdeszka
A Madridista

2012.02.04. 19:00:50

cyrax írta:
zsírosdeszka írta:Annak szurkoltok aminek akartok. Remélem kikap a Madrid, de a Barca is... :lol:
Akkor meg mit majomkodsz itt?
"Ha nem veszed az iróniát és a poént az írásomba inkább ne szólj hozzá. "
"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.
Kép
cyrax
Jugador del Barça

2012.02.04. 18:58:07

Messi két tizije nekem jobban fájna. Az 4 pont...
Sevilla ellen az egyik..melyik a másik is?
cyrax
Jugador del Barça

2012.02.04. 18:57:08

daffy írta:
cyrax írta: Mostmár jó lenne, ha a Madridtól el is vennének, nem csak mindig adnának
szoktak,csak a real annak ellenére rúg pluszban 2-3 gólt,így az eredményen semmit sem változtat
jah...ld pl Valencia meccs idegenben, utolsó perc....
daffy
Madridista

2012.02.04. 18:55:55

cyrax írta: Mostmár jó lenne, ha a Madridtól el is vennének, nem csak mindig adnának
szoktak,csak a real annak ellenére rúg pluszban 2-3 gólt,így az eredményen semmit sem változtat
zsírosdeszka
A Madridista

2012.02.04. 18:54:56

cyrax írta:
daffy írta:ezt nem teljesen tartom helytállónak,inkább azt mondanám,hogy a real többet rúgott,amikor megtehette és így nem számítottak az esetleges hátráltató dolgok. eddig is megvoltak,mégis nyertetek 3 bajnokságot egyhuzamban. ez persze nem törvényszerű,de a rengeteg elszórakozott meccsel abszolút megérdemelt(már bocsánat) a második hely. a meccseken megvannak a lehetőségeitek,a ziccereitek,hogy 3-4 gólt rakjatok közé,koncentráció nincs és így jönnek a döntetlenek. ezzel csak arra célzok,hogy hiába hátráltatnak(már ha..),akkor is simán vezethetnétek. de mint írtam,ez nem törvényszerű
Előfordulhatnak olyan meccsek,amikor semmi sem sikerül és ilyenkor pl egy jogtalanul elvett tizi igen fájó lehet (pl Espanyol). Lehet itt okoskodni, hogy miért ne rakunk közé 4-5 gólt, de ha nektek van szoros meccs, te sem örülsz egy bírói bakinak, nem?
Messi két tizije nekem jobban fájna. Az 4 pont...
Kép
cyrax
Jugador del Barça

2012.02.04. 18:54:26

daffy írta:
cyrax írta: Előfordulhatnak olyan meccsek,amikor semmi sem sikerül és ilyenkor pl egy jogtalanul elvett tizi igen fájó lehet (pl Espanyol). Lehet itt okoskodni, hogy miért ne rakunk közé 4-5 gólt, de ha nektek van szoros meccs, te sem örülsz egy bírói bakinak, nem?
persze,ki örül...?!
együtt kell élni vele,mert egyszer adnak,egyszer elvesznek a bírók. a pozitív dolgok felett viszont hajlamos elsiklani a publikum

ma: getafe gól 8'. getafe gól 22'. ronaldo gól 45'. és még 3 a második félidőben.
komolyan mondom,ha ma is vezetni fog az ellenfél és fordít a real,kezdek gyanakodni
Mostmár jó lenne, ha a Madridtól el is vennének, nem csak mindig adnának
cyrax
Jugador del Barça

2012.02.04. 18:53:17

zsírosdeszka írta:Annak szurkoltok aminek akartok. Remélem kikap a Madrid, de a Barca is... :lol:
Akkor meg mit majomkodsz itt?
daffy
Madridista

2012.02.04. 18:52:05

cyrax írta: Előfordulhatnak olyan meccsek,amikor semmi sem sikerül és ilyenkor pl egy jogtalanul elvett tizi igen fájó lehet (pl Espanyol). Lehet itt okoskodni, hogy miért ne rakunk közé 4-5 gólt, de ha nektek van szoros meccs, te sem örülsz egy bírói bakinak, nem?
persze,ki örül...?!
együtt kell élni vele,mert egyszer adnak,egyszer elvesznek a bírók. a pozitív dolgok felett viszont hajlamos elsiklani a publikum

ma: getafe gól 8'. getafe gól 22'. ronaldo gól 45'. és még 3 a második félidőben.
komolyan mondom,ha ma is vezetni fog az ellenfél és fordít a real,kezdek gyanakodni
zsírosdeszka
A Madridista

2012.02.04. 18:50:51

Annak szurkoltok aminek akartok. Remélem kikap a Madrid, de a Barca is... :lol:
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2012.02.04. 18:49:14

zsírosdeszka írta:
Hát szerintem nézd meg a meccset és utána örülj, de szerintem nagyon szomorú leszel a végén. Legalább 3 góllal nyer ma a Madrid. Bár legszebb öröm a káröröm, sok "szurkoló" inkább annak örül ha kikap az ellen, minthogy az övéi nyernek...
Jajj de komolytalan ember vagy. :lol: :lol:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
cyrax
Jugador del Barça

2012.02.04. 18:48:22

daffy írta:ezt nem teljesen tartom helytállónak,inkább azt mondanám,hogy a real többet rúgott,amikor megtehette és így nem számítottak az esetleges hátráltató dolgok. eddig is megvoltak,mégis nyertetek 3 bajnokságot egyhuzamban. ez persze nem törvényszerű,de a rengeteg elszórakozott meccsel abszolút megérdemelt(már bocsánat) a második hely. a meccseken megvannak a lehetőségeitek,a ziccereitek,hogy 3-4 gólt rakjatok közé,koncentráció nincs és így jönnek a döntetlenek. ezzel csak arra célzok,hogy hiába hátráltatnak(már ha..),akkor is simán vezethetnétek. de mint írtam,ez nem törvényszerű
Előfordulhatnak olyan meccsek,amikor semmi sem sikerül és ilyenkor pl egy jogtalanul elvett tizi igen fájó lehet (pl Espanyol). Lehet itt okoskodni, hogy miért ne rakunk közé 4-5 gólt, de ha nektek van szoros meccs, te sem örülsz egy bírói bakinak, nem?
cyrax
Jugador del Barça

2012.02.04. 18:45:42

zsírosdeszka írta:
Barcaforever írta:Mivel híresen én vagyok a Madrid aktuális ellenfelének legnagyobb szurkolója, így ma is kijelenthető, h a Getafe megveri a királyi alakulatot!!! :twisted:
Hát szerintem nézd meg a meccset és utána örülj, de szerintem nagyon szomorú leszel a végén. Legalább 3 góllal nyer ma a Madrid. Bár legszebb öröm a káröröm, sok "szurkoló" inkább annak örül ha kikap az ellen, minthogy az övéi nyernek...
Jajj már te kis mimóza. Hát miért ne szurkolnánk a Madrid pontvesztésének? Elárulod?
Barcaforever
Director del Fútbol

2012.02.04. 18:38:21

zsírosdeszka írta:
Barcaforever írta:Mivel híresen én vagyok a Madrid aktuális ellenfelének legnagyobb szurkolója, így ma is kijelenthető, h a Getafe megveri a királyi alakulatot!!! :twisted:
Ez egy Barca vs Real topic ne haragudj már, h itt a Madrid vereségéről esik szó.Ha nem veszed az iróniát és a poént az írásomba inkább ne szólj hozzá.

Hihetetlen komolyan. :lol:
Kép
szajko
Director del Fútbol

2012.02.04. 18:29:22

zsírosdeszka írta:Hát szerintem nézd meg a meccset és utána örülj, de szerintem nagyon szomorú leszel a végén. Legalább 3 góllal nyer ma a Madrid. Bár legszebb öröm a káröröm, sok "szurkoló" inkább annak örül ha kikap az ellen, minthogy az övéi nyernek...
jelen helyzetben alap dolog,hogy szurkolni kell a madrid aktuális ellenfelének,hogy legalább egy x-et elcsípjen tőletek. igaz én mindig azért szurkolok,hogy a madrid kikapjon,de azért össze sem lehet mérni azzal,ahogy a barcának szurkolok,de ez gondolom természetes.

viszont ma tényleg nyer a madrid,mert a getafe sose okoz nektek nagy gondot,annál inkább nekünk.
zsírosdeszka
A Madridista

2012.02.04. 18:18:21

Kép
zsírosdeszka
A Madridista

2012.02.04. 18:15:53

A bírózás hülyeség. Felejtse már el mindenki...
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2012.02.04. 18:14:03

Mivel híresen én vagyok a Madrid aktuális ellenfelének legnagyobb szurkolója, így ma is kijelenthető, h a Getafe megveri a királyi alakulatot!!! :twisted:
Kép
daffy
Madridista

2012.02.04. 14:23:27

cyrax írta: nyilván aki elöl van, annak jó úgy, ahogy van és lássuk be idén a sporik inkább a Real kezét fogják. Kb 4-5 pontot biztos buktunk a sporikon idén, ami ugye ilyenkiélezett versenyfutásban hagy nem mondjam milyen jelentőségű.
ezt nem teljesen tartom helytállónak,inkább azt mondanám,hogy a real többet rúgott,amikor megtehette és így nem számítottak az esetleges hátráltató dolgok. eddig is megvoltak,mégis nyertetek 3 bajnokságot egyhuzamban. ez persze nem törvényszerű,de a rengeteg elszórakozott meccsel abszolút megérdemelt(már bocsánat) a második hely. a meccseken megvannak a lehetőségeitek,a ziccereitek,hogy 3-4 gólt rakjatok közé,koncentráció nincs és így jönnek a döntetlenek. ezzel csak arra célzok,hogy hiába hátráltatnak(már ha..),akkor is simán vezethetnétek. de mint írtam,ez nem törvényszerű
cyrax
Jugador del Barça

2012.02.04. 14:12:21

daffy írta:
miihii írta:..
úgy tévedtem,elnézést.
nézd,eddig sem kívántam a bírókkal sokat foglalkozni,eztán sem szeretném. ezt csak a hátul lévő csapat kifogásának tartom
nyilván aki elöl van, annak jó úgy, ahogy van és lássuk be idén a sporik inkább a Real kezét fogják. Kb 4-5 pontot biztos buktunk a sporikon idén, ami ugye ilyenkiélezett versenyfutásban hagy nem mondjam milyen jelentőségű.
daffy
Madridista

2012.02.04. 14:06:48

miihii írta:..
úgy tévedtem,elnézést.
nézd,eddig sem kívántam a bírókkal sokat foglalkozni,eztán sem szeretném. ezt csak a hátul lévő csapat kifogásának tartom most is,mint 2 éve. hidd el,ha real meccseket nézel a klasszikusokon kívül,akkor idén is és eddig is voltak hátráltató ítéletek,de ez nyilván nem marad meg úgy a barcások fejében,mint az ellentétei. ez igaz a másik oldalra is,csak mivel most nem megy úgy a csapatnak,így jobban fáj. a sérülések detto. nem tudom,hogy emlékeznek-e az itteniek,hogy a legnagyobb igazolásnak 1-2 éve az új orvosi stábot tartottam volna,annyi volt a sérültünk folyton. szóval én mint eddig,most is a videóbíró bevezetése mellett vagyok. a bírókról pedig az a véleményem,hogy tévednek ide is,oda is(furcsa,hogy pinto kezezését nem nagyon forszírozzák az itteniek,csak legyintenek,hogy azt nehéz lett volna észrevenni,messi is megkapta a tizit. a bírók biztos azt gondolják,hogy minek adjanak büntetőt,messi úgyis kihagyja :twisted: ). én a bíró témát itt le is zárnám,ha nem gond. a nyilvánvaló bundákra meg nem is érdemes szót pazarolni,elég megnézni néhány idei mérkőzést :roll: vicc lett a sport sajnos
miihii
KHAL

2012.02.03. 02:42:31

daffy írta:
cyrax írta: Ugye nem méred egyenlő mércével a szabadrúgást és a tizit?
nem,de a ti játékotok a sok passzra épül és a helyzet keresésére. be se mentek a tizenhatoson. mire adjanak tizit? a real játéka rohanás,gyakran bejutnak a büntető területen belülre
Akkor ezek szerint mi nem is kipasszolgatjuk 1000%-os ziccerig a szitut,hanem a 16oson kívülről lövöldözzük a góljainkat? :D Ezzel abszolút nem értek egyet,h be sem megyünk a 16oson.Az altatás során valóban körbeadogatjuk,mint a kézilabdában,de ha beindul a bugi,akkor elég gyorsan és elég sokan ott teremnek a büntetőterületen belül és onnét már bármikor benne lehetne a 11es... Nem véletlenül van néhányaknak az a kényszerképzete,h Messinek könnyű dolga van a gólokkal,hisz' cs 5 centiről kell bepasszolgatnia :roll: Bár ez persze nem tőled hangzott el,de a lényeget érted.Ha 16 méter 3 centiről találunk be,akkor az már egy távoli bombagól :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
zsírosdeszka
A Madridista

2012.02.02. 20:15:01

S.Agüero írta:Kép

ne vegye senki komolyan, csak vicces. :P :D
Szerintem a gagyi kategória...
Kép
cyrax
Jugador del Barça

2012.02.02. 20:00:55

daffy írta:
cyrax írta: Ugye nem méred egyenlő mércével a szabadrúgást és a tizit?
nem,de a ti játékotok a sok passzra épül és a helyzet keresésére. be se mentek a tizenhatoson. mire adjanak tizit? a real játéka rohanás,gyakran bejutnak a büntető területen belülre
Háhhh, ez magad sem hiszed el...be sem megyünk a tizenhatosra. Mellesleg mi köze a jogtalanul elvett tiziknek ehhez?
MatyiG
Adminisztrátor

2012.02.02. 18:25:06

Kép

ne vegye senki komolyan, csak vicces. :P :D
Válasz küldése