Ez inkább csak erőlködés a részedről, miután olyan gyengén bekezdtél itt a szövegeddel
"Ha nem veszed az iróniát és a poént az írásomba inkább ne szólj hozzá. "
Barça vs. Real - El Clásico
- zsírosdeszka
- A Madridista
"Ha nem veszed az iróniát és a poént az írásomba inkább ne szólj hozzá. "cyrax írta:Akkor meg mit majomkodsz itt?zsírosdeszka írta:Annak szurkoltok aminek akartok. Remélem kikap a Madrid, de a Barca is...
"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.

Sevilla ellen az egyik..melyik a másik is?Messi két tizije nekem jobban fájna. Az 4 pont...
jah...ld pl Valencia meccs idegenben, utolsó perc....daffy írta:szoktak,csak a real annak ellenére rúg pluszban 2-3 gólt,így az eredményen semmit sem változtatcyrax írta: Mostmár jó lenne, ha a Madridtól el is vennének, nem csak mindig adnának
szoktak,csak a real annak ellenére rúg pluszban 2-3 gólt,így az eredményen semmit sem változtatcyrax írta: Mostmár jó lenne, ha a Madridtól el is vennének, nem csak mindig adnának
- zsírosdeszka
- A Madridista
Messi két tizije nekem jobban fájna. Az 4 pont...cyrax írta:Előfordulhatnak olyan meccsek,amikor semmi sem sikerül és ilyenkor pl egy jogtalanul elvett tizi igen fájó lehet (pl Espanyol). Lehet itt okoskodni, hogy miért ne rakunk közé 4-5 gólt, de ha nektek van szoros meccs, te sem örülsz egy bírói bakinak, nem?daffy írta:ezt nem teljesen tartom helytállónak,inkább azt mondanám,hogy a real többet rúgott,amikor megtehette és így nem számítottak az esetleges hátráltató dolgok. eddig is megvoltak,mégis nyertetek 3 bajnokságot egyhuzamban. ez persze nem törvényszerű,de a rengeteg elszórakozott meccsel abszolút megérdemelt(már bocsánat) a második hely. a meccseken megvannak a lehetőségeitek,a ziccereitek,hogy 3-4 gólt rakjatok közé,koncentráció nincs és így jönnek a döntetlenek. ezzel csak arra célzok,hogy hiába hátráltatnak(már ha..),akkor is simán vezethetnétek. de mint írtam,ez nem törvényszerű

Mostmár jó lenne, ha a Madridtól el is vennének, nem csak mindig adnánakdaffy írta:persze,ki örül...?!cyrax írta: Előfordulhatnak olyan meccsek,amikor semmi sem sikerül és ilyenkor pl egy jogtalanul elvett tizi igen fájó lehet (pl Espanyol). Lehet itt okoskodni, hogy miért ne rakunk közé 4-5 gólt, de ha nektek van szoros meccs, te sem örülsz egy bírói bakinak, nem?
együtt kell élni vele,mert egyszer adnak,egyszer elvesznek a bírók. a pozitív dolgok felett viszont hajlamos elsiklani a publikum
ma: getafe gól 8'. getafe gól 22'. ronaldo gól 45'. és még 3 a második félidőben.
komolyan mondom,ha ma is vezetni fog az ellenfél és fordít a real,kezdek gyanakodni
Akkor meg mit majomkodsz itt?zsírosdeszka írta:Annak szurkoltok aminek akartok. Remélem kikap a Madrid, de a Barca is...
persze,ki örül...?!cyrax írta: Előfordulhatnak olyan meccsek,amikor semmi sem sikerül és ilyenkor pl egy jogtalanul elvett tizi igen fájó lehet (pl Espanyol). Lehet itt okoskodni, hogy miért ne rakunk közé 4-5 gólt, de ha nektek van szoros meccs, te sem örülsz egy bírói bakinak, nem?
együtt kell élni vele,mert egyszer adnak,egyszer elvesznek a bírók. a pozitív dolgok felett viszont hajlamos elsiklani a publikum
ma: getafe gól 8'. getafe gól 22'. ronaldo gól 45'. és még 3 a második félidőben.
komolyan mondom,ha ma is vezetni fog az ellenfél és fordít a real,kezdek gyanakodni
- zsírosdeszka
- A Madridista
Annak szurkoltok aminek akartok. Remélem kikap a Madrid, de a Barca is... 

Jajj de komolytalan ember vagy.zsírosdeszka írta:
Hát szerintem nézd meg a meccset és utána örülj, de szerintem nagyon szomorú leszel a végén. Legalább 3 góllal nyer ma a Madrid. Bár legszebb öröm a káröröm, sok "szurkoló" inkább annak örül ha kikap az ellen, minthogy az övéi nyernek...

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Előfordulhatnak olyan meccsek,amikor semmi sem sikerül és ilyenkor pl egy jogtalanul elvett tizi igen fájó lehet (pl Espanyol). Lehet itt okoskodni, hogy miért ne rakunk közé 4-5 gólt, de ha nektek van szoros meccs, te sem örülsz egy bírói bakinak, nem?daffy írta:ezt nem teljesen tartom helytállónak,inkább azt mondanám,hogy a real többet rúgott,amikor megtehette és így nem számítottak az esetleges hátráltató dolgok. eddig is megvoltak,mégis nyertetek 3 bajnokságot egyhuzamban. ez persze nem törvényszerű,de a rengeteg elszórakozott meccsel abszolút megérdemelt(már bocsánat) a második hely. a meccseken megvannak a lehetőségeitek,a ziccereitek,hogy 3-4 gólt rakjatok közé,koncentráció nincs és így jönnek a döntetlenek. ezzel csak arra célzok,hogy hiába hátráltatnak(már ha..),akkor is simán vezethetnétek. de mint írtam,ez nem törvényszerű
Jajj már te kis mimóza. Hát miért ne szurkolnánk a Madrid pontvesztésének? Elárulod?zsírosdeszka írta:Hát szerintem nézd meg a meccset és utána örülj, de szerintem nagyon szomorú leszel a végén. Legalább 3 góllal nyer ma a Madrid. Bár legszebb öröm a káröröm, sok "szurkoló" inkább annak örül ha kikap az ellen, minthogy az övéi nyernek...Barcaforever írta:Mivel híresen én vagyok a Madrid aktuális ellenfelének legnagyobb szurkolója, így ma is kijelenthető, h a Getafe megveri a királyi alakulatot!!!
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ez egy Barca vs Real topic ne haragudj már, h itt a Madrid vereségéről esik szó.Ha nem veszed az iróniát és a poént az írásomba inkább ne szólj hozzá.zsírosdeszka írta:Hát szerintem nézd meg a meccset és utána örülj, de szerintem nagyon szomorú leszel a végén. Legalább 3 góllal nyer ma a Madrid. Bár legszebb öröm a káröröm, sok "szurkoló" inkább annak örül ha kikap az ellen, minthogy az övéi nyernek...Barcaforever írta:Mivel híresen én vagyok a Madrid aktuális ellenfelének legnagyobb szurkolója, így ma is kijelenthető, h a Getafe megveri a királyi alakulatot!!!
Hihetetlen komolyan.

jelen helyzetben alap dolog,hogy szurkolni kell a madrid aktuális ellenfelének,hogy legalább egy x-et elcsípjen tőletek. igaz én mindig azért szurkolok,hogy a madrid kikapjon,de azért össze sem lehet mérni azzal,ahogy a barcának szurkolok,de ez gondolom természetes.zsírosdeszka írta:Hát szerintem nézd meg a meccset és utána örülj, de szerintem nagyon szomorú leszel a végén. Legalább 3 góllal nyer ma a Madrid. Bár legszebb öröm a káröröm, sok "szurkoló" inkább annak örül ha kikap az ellen, minthogy az övéi nyernek...
viszont ma tényleg nyer a madrid,mert a getafe sose okoz nektek nagy gondot,annál inkább nekünk.
- zsírosdeszka
- A Madridista
Hát szerintem nézd meg a meccset és utána örülj, de szerintem nagyon szomorú leszel a végén. Legalább 3 góllal nyer ma a Madrid. Bár legszebb öröm a káröröm, sok "szurkoló" inkább annak örül ha kikap az ellen, minthogy az övéi nyernek...Barcaforever írta:Mivel híresen én vagyok a Madrid aktuális ellenfelének legnagyobb szurkolója, így ma is kijelenthető, h a Getafe megveri a királyi alakulatot!!!

- zsírosdeszka
- A Madridista
A bírózás hülyeség. Felejtse már el mindenki...

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Mivel híresen én vagyok a Madrid aktuális ellenfelének legnagyobb szurkolója, így ma is kijelenthető, h a Getafe megveri a királyi alakulatot!!! 

ezt nem teljesen tartom helytállónak,inkább azt mondanám,hogy a real többet rúgott,amikor megtehette és így nem számítottak az esetleges hátráltató dolgok. eddig is megvoltak,mégis nyertetek 3 bajnokságot egyhuzamban. ez persze nem törvényszerű,de a rengeteg elszórakozott meccsel abszolút megérdemelt(már bocsánat) a második hely. a meccseken megvannak a lehetőségeitek,a ziccereitek,hogy 3-4 gólt rakjatok közé,koncentráció nincs és így jönnek a döntetlenek. ezzel csak arra célzok,hogy hiába hátráltatnak(már ha..),akkor is simán vezethetnétek. de mint írtam,ez nem törvényszerűcyrax írta: nyilván aki elöl van, annak jó úgy, ahogy van és lássuk be idén a sporik inkább a Real kezét fogják. Kb 4-5 pontot biztos buktunk a sporikon idén, ami ugye ilyenkiélezett versenyfutásban hagy nem mondjam milyen jelentőségű.
nyilván aki elöl van, annak jó úgy, ahogy van és lássuk be idén a sporik inkább a Real kezét fogják. Kb 4-5 pontot biztos buktunk a sporikon idén, ami ugye ilyenkiélezett versenyfutásban hagy nem mondjam milyen jelentőségű.daffy írta:úgy tévedtem,elnézést.miihii írta:..
nézd,eddig sem kívántam a bírókkal sokat foglalkozni,eztán sem szeretném. ezt csak a hátul lévő csapat kifogásának tartom
úgy tévedtem,elnézést.miihii írta:..
nézd,eddig sem kívántam a bírókkal sokat foglalkozni,eztán sem szeretném. ezt csak a hátul lévő csapat kifogásának tartom most is,mint 2 éve. hidd el,ha real meccseket nézel a klasszikusokon kívül,akkor idén is és eddig is voltak hátráltató ítéletek,de ez nyilván nem marad meg úgy a barcások fejében,mint az ellentétei. ez igaz a másik oldalra is,csak mivel most nem megy úgy a csapatnak,így jobban fáj. a sérülések detto. nem tudom,hogy emlékeznek-e az itteniek,hogy a legnagyobb igazolásnak 1-2 éve az új orvosi stábot tartottam volna,annyi volt a sérültünk folyton. szóval én mint eddig,most is a videóbíró bevezetése mellett vagyok. a bírókról pedig az a véleményem,hogy tévednek ide is,oda is(furcsa,hogy pinto kezezését nem nagyon forszírozzák az itteniek,csak legyintenek,hogy azt nehéz lett volna észrevenni,messi is megkapta a tizit. a bírók biztos azt gondolják,hogy minek adjanak büntetőt,messi úgyis kihagyja

- miihii
- KHAL
Akkor ezek szerint mi nem is kipasszolgatjuk 1000%-os ziccerig a szitut,hanem a 16oson kívülről lövöldözzük a góljainkat?daffy írta:nem,de a ti játékotok a sok passzra épül és a helyzet keresésére. be se mentek a tizenhatoson. mire adjanak tizit? a real játéka rohanás,gyakran bejutnak a büntető területen belülrecyrax írta: Ugye nem méred egyenlő mércével a szabadrúgást és a tizit?

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- zsírosdeszka
- A Madridista
Szerintem a gagyi kategória...S.Agüero írta:
ne vegye senki komolyan, csak vicces.![]()

Háhhh, ez magad sem hiszed el...be sem megyünk a tizenhatosra. Mellesleg mi köze a jogtalanul elvett tiziknek ehhez?daffy írta:nem,de a ti játékotok a sok passzra épül és a helyzet keresésére. be se mentek a tizenhatoson. mire adjanak tizit? a real játéka rohanás,gyakran bejutnak a büntető területen belülrecyrax írta: Ugye nem méred egyenlő mércével a szabadrúgást és a tizit?