Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megkaptam az üzeneted. Valamikor kipróbálhatjuk, hogy hogy passzolnak a dolgok, de egyébként még mindig nem vagyok biztos benne, hogy jó nekem ha próbálok játszani, szal ha van esetleg még jelentkező a bajnokságra aki nem fért eddig be, annak nagyon szívesen átadnám a helyem.lluisllach89 írta:Nem látom. Amúgy kíváncsi lennék ki írná be ezt a jelszótS.Agüero írta:Új szoba:
Matyi's room
eruobarca a jelszó
Nem látom. Amúgy kíváncsi lennék ki írná be ezt a jelszótS.Agüero írta:Új szoba:
Matyi's room
eruobarca a jelszó
szia, ha tudsz akkor gyere játszani.MessiFan írta:Nem találom. pedig játszanék én is. csináljak én 1-et?ozsimiki írta:nyitottam egy szobát,
OzsiBarca,
pass: barca85, aki akar jöjjön, legyünk minél többen, + este a meccsünk előtt vmennyivel is lehetne egy össznépi gyakorlás...
Nem találom. pedig játszanék én is. csináljak én 1-et?ozsimiki írta:nyitottam egy szobát,
OzsiBarca,
pass: barca85, aki akar jöjjön, legyünk minél többen, + este a meccsünk előtt vmennyivel is lehetne egy össznépi gyakorlás...
nyitottam egy szobát,lluisllach89 írta:Köszi, írtam is egy pü-t Cumbee részére.
Van vkinek kedve tolni most?
lluisllach89 írta:Ha haxről van szó akkor szívesen tolnámS.Agüero írta:FtcSikiHun kihúzva a listából.
Nem játszik, mert azt mondta nem ér rá csak hétvégén.
Szóval jöhet még egy ember!
Socio?
beírtalak, válassz egy párt, vedd fel vele a kapcsolatot,és gyakoroljatok...ozsimiki írta:
ebből eddigi csapatok:
Matyi/Ferninho
Ozsi/Gergo9
vargaakos/faithnomore
levproff/slither
lijacska/messifan
kanty/Bob
akik még nem választottak társat:
IIuisIIach
Zsivany20
Barcafan9
Cumbee
Ha haxről van szó akkor szívesen tolnámS.Agüero írta:FtcSikiHun kihúzva a listából.
Nem játszik, mert azt mondta nem ér rá csak hétvégén.
Szóval jöhet még egy ember!
Socio?
jah, csak szhar digi+on, olyanom meg nincs, majd leszedem,és megnézem holnap.Bob_Marley írta:Meccs vanozsimiki írta:Csináltam szobát, aki akar jöjjön, párosok főleg!
OzsiBarca, barca85![]()
Inkább élő topikot nyissál![]()
Csak vicceltem, nem utasítgatlak nyugalom, de mégiscsak spanyol kupa elődöntő van
Meccs vanozsimiki írta:Csináltam szobát, aki akar jöjjön, párosok főleg!
OzsiBarca, barca85