Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát... Szerintem Iniesta , mind1 milyen a felállás, kihagyhatatlan.Lionel85 írta:Igen, sajna kimaradt, előzetesen őt is betettem, de nem lehet 12 embert.Sanama írta:Iniesta?Ha rajtam múlna, egy szűrő lenne (természetesen Busi Alonso ellenében), akkor beférne Xavi mellé Ini.
Igen, sajna kimaradt, előzetesen őt is betettem, de nem lehet 12 embert.Sanama írta:Iniesta?
A német bajnokoknak ugyan nem túl fényes a szereplésük, de pl. a Schalke, vagy Leverkursen, de korábban a Bremen, Stuttgart csapatok is azért szépen hely álltak a BL-ben. A Valenciát is legütőbb viszonylag simán ejtette ki a Schalke. Most is csak a két nagy maradt a BL-ben, és a jelenlegi erőviszonyokat nézve ez nem is meglepő.barca99 írta:Csütörtökön Atleticó - Lazio.LG írta:Igaz, h a Ligában van egy Barca, meg a Real, akik Európában is talán a két legjobb csapat, de onnan lefelé lévő csapatok szvsz jóval gyengébbek, mint pl. az angol, vagy német, részben olasz hasonló helyen tanyázó csapatok. Ami azért szomorú.![]()
Egyébként én nem hiszem, hogy sokkal gyengébbek lennének. Ott vannak például az utóbbi évek német bajnokai. A Bayernt kivéve nem túl fényes a szereplésük.
A spanyolok valamelyest gyengültek, de annyira talán nem rossz a helyzet. A két nagy emelkedik ki mocskosul, de mit várjunk egy Valenciától, ha a Barca az angol bajnokot kétszer is lejátssza a pályáról a BL-döntőben?
Csütörtökön Atleticó - Lazio.LG írta:Igaz, h a Ligában van egy Barca, meg a Real, akik Európában is talán a két legjobb csapat, de onnan lefelé lévő csapatok szvsz jóval gyengébbek, mint pl. az angol, vagy német, részben olasz hasonló helyen tanyázó csapatok. Ami azért szomorú.
De még a 18. Racing is 10 ponton belül. De sajnos ez is a bajnokság gyengeségét jellemzi. Jelenleg a spanyol bajnokságban van egy nagyon motivált, sikerre éhes Real Madrid, aki magabiztos vezet, van egy óriási potenciállal rendelkező, de motiválatlan Barca, aki második, jelentős hátránnyal a Madriddal szemben, és jelentős előnnyel a 3. helyezett előtt. A 3. egy jó közepes Valencia, aki szintén meglépett az üldözőktől. Utána meg jön a többi, langyos csapat. Igaz, h a Ligában van egy Barca, meg a Real, akik Európában is talán a két legjobb csapat, de onnan lefelé lévő csapatok szvsz jóval gyengébbek, mint pl. az angol, vagy német, részben olasz hasonló helyen tanyázó csapatok. Ami azért szomorú.messideco írta:![]()
A negyedik (Levante) és a kilencedik (Bilbao) között négy 2 pont a különbség. Na, ez igen...
bence-barca írta:Srácok!
Villarealban hány J. Oriol van? Mert livescoren láttam, h J. Oriol kaptt egy sárgát. Majd még egyet. Majda a harmadik után leküldték a pályáról...![]()
Szóval több J. Oriol van, a livescore van vicces kedvében vagy esetleg a bíró ügyeskedett?
Az Estrada volt. De tényleg furcsa, hogy ilyen állatok vannak a Sociedadban is. Szerencsére Busi gyorsan felépül.Barcaman1993 írta:Nem ez az idióta Carlos Martinez sérítette le Alexist 2 hónapra? Azért ez a Sociedad szépen tudja hosszabbítani a sérültjeink listáját. Köszönet nekik
Ez a ..... Espanyol#David Villa# írta:Nézte valaki a Bilbao-Espanyol meccset? Hihetetlen fordulatos mérkőzés volt.
értem én de egy getafe,mallorca szintű csapatban simán elférne és azért 32 gól (ha jól emlékszem) azért szép eredmény.Messidona10 írta:Talán éppen azért, mert másodosztályú gólkirály, és nem egy ificsapatban szeretné tölteni a pályafutását. 26 évesen ha akarták volna, már régen a nagycsapathoz tartozna, és gondolom ezt ő is felfogta.Zsolti95 írta: Játszott ez a xamaxban ami most nagy carban van. Am nem értem minek mennek ilyen csapatokhoz pl:soriano 2. osztályú gólkirályként a Salzburghoz.
Talán éppen azért, mert másodosztályú gólkirály, és nem egy ificsapatban szeretné tölteni a pályafutását. 26 évesen ha akarták volna, már régen a nagycsapathoz tartozna, és gondolom ezt ő is felfogta.Zsolti95 írta: Játszott ez a xamaxban ami most nagy carban van. Am nem értem minek mennek ilyen csapatokhoz pl:soriano 2. osztályú gólkirályként a Salzburghoz.
Játszott ez a xamaxban ami most nagy carban van. Am nem értem minek mennek ilyen csapatokhoz pl:soriano 2. osztályú gólkirályként a Salzburghoz.Lionel85 írta:Újabb volt Barça-nevelés lett az Espanyol játékosa. Ő nem más, mint Víctor Sánchez.
Hát engem sem győzött meg. De azért vmiért csak próbálkozott vele Pep is, + vmi csak ragadt rá nálunk. Lehet, még sem akkora favágó, csak nálunk nem tudott kibontakozni. Majd meglátjuk az Espanolnál mire megy.noname írta:Helyes. Hadd szabotálja őket.Lionel85 írta:Újabb volt Barça-nevelés lett az Espanyol játékosa. Ő nem más, mint Víctor Sánchez.![]()
Mióta egy a Barcának szurkolok, ami azért már van kb 8 év, azóta sose láttam nála rosszabb középpályást a csapatban. Nemtom mit látnak benne.
Helyes. Hadd szabotálja őket.Lionel85 írta:Újabb volt Barça-nevelés lett az Espanyol játékosa. Ő nem más, mint Víctor Sánchez.