2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem Masch mindenképpen kell középre,teljesen más a letámadás a védekezés ha ő ott van.Egyszerűen stabil a hátsó alakzatunk.Többet kellene játszatni és valóban,az alázata példamutató.Galen írta:FAbregas harmatgyenge.
Adrianoról inkább nem beszélek, nem látom a helyét a csapatban.
Ez a tello gyerek nekem nagyon szimpatikusan játszik, rendre veri a védőjét, meg akar játszani.
Mascherano meg wáhháá, végre játszik. Nagyon csípem a játékát, alázatosan és szerintem kiválóan futballozik. Eddig a legjobb.
Puyol remek, Thiago nem tudom, kicsit halovány.
Összességében, be kéne lőjük a helyzeteket, nehogy megint megszívjuk..
Ha 3-0-ra megyünk 45 perc után, akkor se szólhatna senki semmit. De a helyzetkihasználás...
Na mindegy. Hajrá hajrá
nem agyatlan, csak néha kissé egysíkú a játéka. Mondhatnám úgyis, hogy egy cselt tud, de ha az bejön, akkor helyzet lesz belőle. De hát kölyök még, bőven fog még fejlődni. Kezdésnek eddig nem rossz.gergo9 írta: Azokkal meg egyenlőre nagyon nem értek egyet akik szerint Tello egy agyatlan futógép. Abszolút intelligensek tűnik két meccs alapján.
Hogy Tello agyatlan? ez jó:)gergo9 írta:Frisseség achievement unlocked.
Nem lassítjuk a játékot feleslegesen , pontosan élesen játszunk. Sociedad egyébként magához képest sztem kiváló. Azokkal meg egyenlőre nagyon nem értek egyet akik szerint Tello egy agyatlan futógép. Abszolút intelligensek tűnik két meccs alapján.
szerintem a lehető legjobb döntés. ha a cserék nincsenek feltüzelve,akkor senki.messideco írta:Vagy zseni vagy őrült.
Esküszöm, ilyen kezdő akkor kell, mikor már zsebben a bajnoki cím...
Na lássuk azt a meccset!
Visca el Barca!
Dos Santos, meg Tello baromi jó lesz, meglátodshutterisland írta:feladtuk a bajnokságot ?
Hát nem tudom ezt mire véljem. Elég fura kezdő. Hihetetlen, hogy Messi csak akkor nem játszik mikor sárgák miatt eltiltott :Ssoadroli írta:Valdés, Alves, Puyol, Mascherano, Adriano, Cesc, Thiago, Jonathan dos Santos, Messi, Tello y Cuenca
Hivatalos. Úgy látszik Pep fél a ValenciátólAmúgy jó kis kezdő.
Tudom,h nem azt írtad,én sem így értettem.Am meg az sem lenne csoda,ha szétkapnánk őket,mint a papírkutyátTocy írta:
Nem azt írtam, hogy csodát várok, csak szerintem most mindent meg kell tenni ezért, ha szerzünk egy gólt akkor nem leállni, menni tovább...oké fáradtság érvényes, de az sokkal fárasztóbb, amikor a 90. percig kell odafigyelni mert csak 1-0 van...főleg ha a végén még kapunk is egy gólt. Nyomjuk meg az első félidőt, repüljünk minden labdára, üssük be a helyzeteket és kész! Az utóbbi években mindig ilyenkor van a rossz forma, de ezt lelkesedéssel lehet pótolni!
Nem azt írtam, hogy csodát várok, csak szerintem most mindent meg kell tenni ezért, ha szerzünk egy gólt akkor nem leállni, menni tovább...oké fáradtság érvényes, de az sokkal fárasztóbb, amikor a 90. percig kell odafigyelni mert csak 1-0 van...főleg ha a végén még kapunk is egy gólt. Nyomjuk meg az első félidőt, repüljünk minden labdára, üssük be a helyzeteket és kész! Az utóbbi években mindig ilyenkor van a rossz forma, de ezt lelkesedéssel lehet pótolni!miihii írta:Én egyáltalán nem várok nagy parádét ma,annak ellenére,h nem épp a legveretesebb ellenfél érkezik a Szentélybe.Ha az előző évekből indulok ki -márpedig a jelek ezt mutatják- ,akkor a Pep éra jellegzetes év eleji "hullámvölgyében" vagyunk most. Nem biztos,h parádé lesz.Ebben a bő egy hónapban az a fontos,h valahogy behúzzuk a meccseket,mert ilyenkor jellemzőbb,h a fáradtság miatt benne van a pontvesztés.Ami most nem fér bele,uh ha kell,akkor egy Messi hátán megpattanó kirúgással is,de hozzuk a 3 pontot.Emellett természetesen bízom benne,h neked lesz igazad és beleszalad a késbe a Sociedad.De ebben a fázisban nem várok el ilyesmit.Most óvatosabb vagyok e téren,mert nyögvenyelősebbek ezek a hetek.Aztán h mikor billenünk át,az kiszámíthatatlan.Lehet,h pont maTocy írta:
Persze ettől függetlenül ma muszáj nyerni, meggyőzően, gyorsan és jól játszva, gólokat szerezve, nem elég az 1-0 egy Messi hátán megpattanó Valdes kirúgással. Tudom, az is 3 pont, de az utóbbi 2 meccs után egyrészt rengeteg negatív hangot hallani a sajtóból, másrészt a játékosok önbizalma se az igazi. Ma bizonyítani kell, hengerelni, belőni a helyzeteket már az első félidőben, aztán tőlem a 2.-ban már mehet a labdatartás, és a pihenés. Visca el Barca!Mondjuk ez nagyban függ a helyzetkihasználásunktól is,mert ezek meglesznek,abban biztos vagyok.Ha jó %-ban értékesítjük,akkor félgőzzel is lehet egy nagyobb győzelem belőle.