Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
akkor kedves llegenda, végre találtam egy masik azsiai filmeket néző emberkét. egy kis csemegézni való:lui1698 írta:mostantól Llegenda vagyok.
Valóban, annyiban tévedtem, hogy májusig visszamenőleg is vannak jelöltek (hozzáteszem, május előttről egy sem az igazán komoly kategóriákban) de rengeteg filmes oldalon, blogon lehetett olvasni ilyenek, h egy rendező direkt az "oscar-szezon"-ra készül a filmjével, meg hogy ez az az időszak, ahonnan kiválasztják a díjazottakat stb. stb.messideco írta:Szerintem nem. 2011 jan. 1 és dec. 31 közötti filmek vannak ott. Tavaly is ott volt az Eredet pl (augusztus). Az tény, hogy általában igyekeznek év végére hagyni az ilyen filmek bemutatását.
Az a baj, hogy az Oscarra mindig az adott időszakban kikerülő filmek aspirálhatnak, szóval ha csak ez alapján nézed a filmeket, valóban nem 2011 legjobbjairól van szó. Bőven tudnék 4-5 filmet mondani bármelyik kategóriára a tavalyi évből. Lassan már csak marketing lett ez a díj az év végi filmek számáravisca el barca írta: most jutottam el addig h megnézzem milyen moviekat jelöltek a legjobb film kategoriaba. Bár eddig csak egyet láttam, és szeretek látatlanba ítelkezni (:D), vmi elképszetően gyengének tűnik a felhozatal. Scorsese mesefilmmel?![]()
A tavalyi adag ugyahogy elment, de ez az ide még gyengébbnek tűnik... én vhol a gettomilliomosnál abbahagytam az oscarozást, nem is láttam, de nem is érdekel. Tavaly azért volt ami utott, gondolok itt a fekete hattyúra, eredetre de aránylag jo volt a 127 óra meg a harcos is... a közösségi hálót, és a király beszédjét viszont nem voltam hajlandó megnézni...
most jutottam el addig h megnézzem milyen moviekat jelöltek a legjobb film kategoriaba. Bár eddig csak egyet láttam, és szeretek látatlanba ítelkezni (:D), vmi elképszetően gyengének tűnik a felhozatal. Scorsese mesefilmmel?messideco írta:The Help
Nem igazán az én stílusom volt ez a film, nem is tetszett. Nem nagy eresztés szerintem, az Oscart nem fogja elhozni érzésem szerint.
De viszont Emma Stone-val tartós szerelmi kapcsolatot ápolok, csakúgy, mint Jennifer Morrisonnal vagy Keira Knightleyval
csak ugy kivancsisagbol utana néztem, mert amugy ez a része nem foglalkoztat, és tényleg igy vanSanama írta:De úgy értem,hogy ha a csapat megegyezik a másik csapattal akkor a játékosnak nincs semmi beleszólása? Mert ugye Eu fociban van,hogy aláírja-e oda a szerződést,vagy nem.
A filmből pedig az jött le,hogy a játékosnak semmi beleszólása sincs.
Szóval ez hogy van?
De úgy értem,hogy ha a csapat megegyezik a másik csapattal akkor a játékosnak nincs semmi beleszólása? Mert ugye Eu fociban van,hogy aláírja-e oda a szerződést,vagy nem.visca el barca írta:persze, h nem igy mukodik, ugyanugy van minden minden mint a többi major ligában, talán itt egy kicsit több a játékos mozgás. de nem szabad mindnebe belekötni, mert akkor már nem jó a filmSanama írta:Viszont ezt tényleg így működik ott? Eladnak és mehetsz? Semmi ilyen,mint EU fociban,hogy hova akarsz menni,stb.?!a world serie egebként olyan mint a superbowl, a baseball "döntője"
Unstoppable
nem nagyon akciófilmezek, ugyhogy nincs mihez hasonlitanom, de nekem a sok hulye hibától eltekintve tetszett.
Christopher Nolan bármelyik filmje, Donnie Darko, A gépészszajko írta:az eredethez vagy esetleg a vihar szigethez,ha van hasonló film légyszíves mondjatok. előre is köszönöm!
persze, h nem igy mukodik, ugyanugy van minden minden mint a többi major ligában, talán itt egy kicsit több a játékos mozgás. de nem szabad mindnebe belekötni, mert akkor már nem jó a filmSanama írta:Viszont ezt tényleg így működik ott? Eladnak és mehetsz? Semmi ilyen,mint EU fociban,hogy hova akarsz menni,stb.?!
Tegnap láttam, nekem szinte ugyanezek voltak a gondolataim, sokkal többet kilehetett volna hozni belőle, bakikból tényleg volt elég és néhány poén sem passzolt a filmbe.Sanama írta:Lopott idő: 10/8
Simán lehetne 9 vagy 10es film, de nem Justin Timberlake főszereplésével, illetve nem ennyi hülye bakival.Az alapötlet nagyon tetszik,viszont nem értem,hogy lehetett ennyi hibát elkövetni benne.