messideco írta:The Help
Nem igazán az én stílusom volt ez a film, nem is tetszett. Nem nagy eresztés szerintem, az Oscart nem fogja elhozni érzésem szerint.
De viszont Emma Stone-val tartós szerelmi kapcsolatot ápolok, csakúgy, mint Jennifer Morrisonnal vagy Keira Knightleyval

most jutottam el addig h megnézzem milyen moviekat jelöltek a legjobb film kategoriaba. Bár eddig csak egyet láttam, és szeretek látatlanba ítelkezni (:D), vmi elképszetően gyengének tűnik a felhozatal. Scorsese mesefilmmel?
A tavalyi adag ugyahogy elment, de ez az ide még gyengébbnek tűnik... én vhol a gettomilliomosnál abbahagytam az oscarozást, nem is láttam, de nem is érdekel. Tavaly azért volt ami utott, gondolok itt a fekete hattyúra, eredetre de aránylag jo volt a 127 óra meg a harcos is... a közösségi hálót, és a király beszédjét viszont nem voltam hajlandó megnézni...
idei adagbol is megnézek 3-4-et és annyi...
Az adósság
jó film. ilyen kémesszuperugynokoszsidósnácis alkotás, de semmi akció meg cgi. lájtos kis krimi/dráma, melyet inkább a szereplok visznek. sztem sok ember unalmasnak tarthatja mert elég lassu, de engem lekötött végig. A vége meg kiváltképpen tetszett...
8/10