A befújt diffúzor most már be lesz tiltva?
Plusz kers és nyitható hátsó szárny továbbra is lesz?

Működik a marketing rendesen
Igazából számomra nem e miatt lett hipp hopp szimpi a srác (de azért egy kicsit dob rajtaBarcaman1993 írta:Alonso a best, de rossz csapatnak szurkol. Vettel viszont tudja, hogy kinek van jó csapataAzért Alo a No.1, de Vettel sokat nőtt a szememben.
Sztem most már nem vagyok egyedül.
Alonso a best, de rossz csapatnak szurkol. Vettel viszont tudja, hogy kinek van jó csapata
Hát igen,ezt írtam amikor kiderült,h Ő lesz az egyik,ez nem magyar csapat vízi laszti meccse,ahol meg tud őrülni... Kellene mellé egy Palik és úgy okés, de ha a másik is ilyen halk tónusú fickó lesz,akkor már most bánom,h visszakerült az M1re...Tocy írta:Mezey már most unalmasozsimiki írta:M1, Forma 1 visszatekintés, MOST...
igen eléggé unalmas(el is kapcsoltam) , ennél még a Gyuszi is jobb...Tocy írta:Mezey már most unalmasozsimiki írta:M1, Forma 1 visszatekintés, MOST...
Mezey már most unalmasozsimiki írta:M1, Forma 1 visszatekintés, MOST...
hogy b***ák meg magukat.. akkor már miért nem kovalainen? már bocsánat. Mennyit szenvedett ezzel a lotussal a jó öreg Jarno, erre kidobják, mert az orosz gyereknek több a lóvéja? Mekkora maffia az egész, undorító.. állítom 2-3 szezon múlva sima középmezőnyös csapat lesz a lotus, Jarno pedig megeszi a haját.. jobban nem is szúrhattak volna ki vele, nagyon sajnálom az öreget.El fanático írta:Bár Trulli pár napja még azt nyilatkozta, hogy nem félti a helyét a Caterham-nél, most megszületett a döntés:
Trulli helyére Petrovot ülteti a csapat...
Pénz beszél...![]()
http://www.f1hirek.hu/f1/20120217-f1-pe ... erham.html
Sajnálom a jó öreg Trulli-t, azért méltóbb búcsút érdemelt volna, de az F1 világa ilyen...
Szerintem a mercedes első szárnyba vezetett f csatornája(amit pletykák szerint már ki is próbáltak jerezben) sokkal ütősebb lesz, legalábbis én remélem. Az autóra pedig még inkább kíváncsi vagyok, mert eddig úgy néz ki, hogy a mercinél elég jól haladnak a munkálatok, ami a felkészülést illeti.Barcaman1993 írta:Na kijött az RB8-as is. Csak én érzem úgy, hogy a legújabb trükkje az RB-nek ezzel a lyukas orral lesz?