2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
bátor. nagyjabol a ghánára látok 70% esélyt a többi bukóBarcaman14 írta:Mai:
Zambia-Ghána V 1,88
Milan-Juventus H 2,13
Barca-Valencia Mind2 lő gólt V 1,71 (nem)
Stuttgart-Bayern Mind2 lő gólt H 1,59
300ft3270ft
hát pedig behúzták,pedig még anthony is kiszállt rögtön az elején.Game90 írta: Bob már leírta, nagyon gyenge a Knicks, Amare sincs, ha Melo nem fog ki jó napot vagy nem dobnak 50% körül triplából, akkor esélyük sincs. Millsap és Al Jeff pedig nagy feladat lesz Chandler-nek.
Az ilyen over/under-t nagyon nem szeretem, teljesen kiszámíthatatlan, hogy hogyan dobnak a csapatok.Lionel85 írta:Tettem két NBA és két NHL meccsre. Mi a véleményetek?
NJ Nets - Bulls 95.0 fölött első félidő
O Magic - LA Clippers 95.5 fölött első félidő
Bob már leírta, nagyon gyenge a Knicks, Amare sincs, ha Melo nem fog ki jó napot vagy nem dobnak 50% körül triplából, akkor esélyük sincs. Millsap és Al Jeff pedig nagy feladat lesz Chandler-nek.socio66 írta:ez stoudemire miatt?Game90 írta: 3. Jazz @2.35
vagy egyéb oka is van? mert én a knicks-t raktam.
76ers-t nem mertem játszani.Bob_Marley írta: Én egy Philly, Orlando, Denvert tettem mára!
pont a sok vereség miatt kell nagyon a győzelem a knicks-nek, szerintem otthon odateszik magukat.Bob_Marley írta:????
Legutóbbi 13 meccsből 10et bukott a Knicks, az lehet egyetlen reményük, hogy otthon vannak, a Utah meg remek csapat lett!
Olvasgatom ezt a topikot lopok innen ötletetket, s nem is akarok beleszólni a mágusok döntéseibe, de szerintem a NYK nem veri meg a Utah-t!
Én egy Philly, Orlando, Denvert tettem mára!
????socio66 írta:ez stoudemire miatt?Game90 írta: 3. Jazz @2.35
vagy egyéb oka is van? mert én a knicks-t raktam.
ez stoudemire miatt?Game90 írta: 3. Jazz @2.35
Tudom, de a hendik már délelőtt fent vannaksocio66 írta:
nba-t nem néztem még,bet365-ön csak később szoktak oddsokat beírni.
de talán a knicks-t és a clippers-t behúzom.
QPR-t jó tippnek éreztem, de Cissé közbeszólt...Game90 írta: Legyen valami foci is:
1. QPR @2.00, Döntetlen vagy Swansea @1.66
2. ManCity @1.30, RMadrid @1.36, PSG @1.33
Igen, viszont azt a szorzót értelemszerűen törlik.sjay írta:Srácok, lenne egy kérdésem.
Tippmixen fogadtam többek között a St-Etienne - Lorient meccsre, amelyről később tudtam meg, hogy elmaradt. Ettől függetlenül ha a többi mérkőzés bejön, nyerhetek?
Hát, nem tenném rá a családi vagyont...Forrest írta:Arsenal nyer hendivel?
Az szép tipp voltsocio66 írta:
így megtettem a clippers-t,és mellé valamilyen hirtelen jött megérzésből a milwaukee-t a miami ellen.
Ez azért elég bátor voltsocio66 írta:bolton-arsenal meccsen egy mindkettő lő gólt van.