Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha a gépem közelébe és nem a gagyi laptopomnál tudok majd lenni akkor igen.lijacska írta: szia, tudunk előtte majd egy kicsit játszani?
szia, tudunk előtte majd egy kicsit játszani?MessiFan írta:Nem biztos, majd csak 8kor fog kiderülni..S.Agüero írta:Akkor ma 8kor Matyi/ferni - Lijacska/Messifan
ok?
Egyébként hová tűnt a szoba?:D Pont mikor már jó gépen vagyok megszűnik
Meccset Ivánnal a Paulanerben nézem, fél12 körül talán hazaérek, ha akkor is jó, akkor mehet, bár nem leszek teljesen 100%-os (nem mintha sokat számítana).ozsimiki írta:Nah Levivel,Gergővel lebeszéltük, remélem te is ráérsz meccs után Slither!?Slither írta:Ah, legkeményebb ellenféllel kezdjük.![]()
Meg jó hogy nem számít a gólarany mert első meccsen vakszeg ilyen 10-2-re fogunk kikapni. Szegény levproffnak nagy handicapet kell leküzdenie azzal hogy velem van.
mert akkor letolhatjuk a meccsünket, addig please jelezz majd.
hátha ha nem alszok el megint rejtélyes módon gépezés közben a fotelben 17:45fele és nem az ágyamban (!!!) ébredek 00:30kor, akkor én ráérekS.Agüero írta:Akkor ma 8kor Matyi/ferni - Lijacska/Messifan
ok?
Nem biztos, majd csak 8kor fog kiderülni..S.Agüero írta:Akkor ma 8kor Matyi/ferni - Lijacska/Messifan
ok?
Nah Levivel,Gergővel lebeszéltük, remélem te is ráérsz meccs után Slither!?Slither írta:Ah, legkeményebb ellenféllel kezdjük.![]()
Meg jó hogy nem számít a gólarany mert első meccsen vakszeg ilyen 10-2-re fogunk kikapni. Szegény levproffnak nagy handicapet kell leküzdenie azzal hogy velem van.
Így van gyakorlunk, mikor érsz rá? 7-8 óra megfelelne?Bob_Marley írta:Pont mi vagyunk szabadnaposak????Ne már![]()
Így legalább izgalmas meccsek lesznekDe majd gyakorlunk mi is
Egyébként mostanság egy gakorló szoba?
Áhh én tuti nem. Majd max a következő versenyre jelentkezem, ha addigra ledobja majd az agyam a láncot és végre ráborítom az asztalt valakire a szolgáltatómnál. Ezt viszont most kihagyom sry. Nektek jó játékot.ozsimiki írta: IIuisIIach, te meg please keress vkit, pl socio, vagy lehet Cumbee mégis vállalja, vagy Barcafan9