Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Bocs csak kidőltem mert másnapos vokvargaakos írta:Na mindegy, marad a 9körüli időpont ha nektek jó. Írjatok majd.
Na, hát erről sikeresen lecsúsztunk.vargaakos írta:Na mindegy, marad a 9körüli időpont ha nektek jó. Írjatok majd.
a bal oldali mutatja az aktuális pinged, a jobb oldali az elmúlt pár perc átlagát.ferninho írta:üdv, azt szeretném kérdezni, hogy a haxball-ban a ping számok pontosan mit mutatnak mert van 2 is
szóval melyik mit mutat?![]()
és melyiket kell mondani ha kérdezik a pingem?![]()
Most van egy szoba, de túl sokan vannak most. Gyere az én szobámba: http://www.haxball.com/?roomid=b74bf930 ... cba8026d95lluisllach89 írta:Na ennek nagyon örülök, deal.fcbarca0827 írta:lluisllach89 ha még nem találtál magadnak társat, akkor én szívesen leszek veled. Ma kipróbáltam a játékot és azt mondják a többiek, hogy nem vagyok teljesen szerencsétlen. Ha gondolod és még nincs partnered én szívesen beszállok melléd.
Viszont én szerencsétlen vagyokValamikor gyakorolhatnánk ha lesz össznépi hax, majd írj ide ha vagy.
Na ennek nagyon örülök, deal.fcbarca0827 írta:lluisllach89 ha még nem találtál magadnak társat, akkor én szívesen leszek veled. Ma kipróbáltam a játékot és azt mondják a többiek, hogy nem vagyok teljesen szerencsétlen. Ha gondolod és még nincs partnered én szívesen beszállok melléd.
talán ha nem 6fősre csinálod,még be is tudna lépni aki akargergo9 írta:Nyitottam egy public szobát aki van jöhet Gerike room pw nincs
hopp most veszem észre,hogy Siki-t (FTCSIKIHun) kihagytam, vele azt hiszem azt beszéltük meg,hogy ő 7végente tud játszani, szóval akkor lehetne Illu társa,és letolhatnák ők szombaton a meccset, csak reagáljon Siki.ozsimiki írta:Első forduló:
Ozsi/Gergő vs levproff/Slither
Ákos/faith vs Gyula/ ?
Lijacska/Messifan vs Matyi/ferni
szabadnapos: kanty/bob