Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen,elvileg ígyvan,mert körben már más is ezt mondta nekem.akkor így már vágom hogy mivan,és köszifaithnomore írta:én úgy tudom hogy akkor nyertél, a nyereményed pedig a mu és arsenal szorzója, mert a west hamet egyszeressel számoljaMessi-Ini írta:Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy:
Pénteken raktam egy 4/3-as mixet,amiből bejött az Mu és az Arsenal meccs,a Milan meccs ment,illetve a West Ham meccset elhalasztották.Na ilyenkor most mivan amúgy?
én úgy tudom hogy akkor nyertél, a nyereményed pedig a mu és arsenal szorzója, mert a west hamet egyszeressel számoljaMessi-Ini írta:Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy:
Pénteken raktam egy 4/3-as mixet,amiből bejött az Mu és az Arsenal meccs,a Milan meccs ment,illetve a West Ham meccset elhalasztották.Na ilyenkor most mivan amúgy?
az Ajaxon fog elmenni.Barcaman14 írta:Wolfsburg-Freiburg H 1,70
NAC Breda-Ajax V 1,75
Malaga-Mallorca H 1,70
Zürich-Grasshoppers H 1,80
300ft2730ft
Szép, nyertek is...Bob_Marley írta: Én Kings-Celtics-Nuggetset raktam, valamiért úgy érzem Thortonék otthon elsülnek s Evans-szel párban jó sokat dobnak!
Logikát nem kell keresni benne, de én bízok a hazai pályában a Sacramentonál
Én sem érzem ezt a Thunder tippet 100%-osnak, de a Houston-ra nem szívesen rakok (Lowry játéka erősen kérdéses), a Lakers - Celtics és a Warriors - Nuggets meg nálam 50-50.Bob_Marley írta:Nálam meg pont ez a mai "meglepetés" meccs!
Én Kings-Celtics-Nuggetset raktam, valamiért úgy érzem Thortonék otthon elsülnek s Evans-szel párban jó sokat dobnak!
Logikát nem kell keresni benne, de én bízok a hazai pályában a Sacramentonál
Szerintem fogadd meg visca el barca tanácsát, én sem tennék erre a meccsreelbandi írta:Kíváncsi vagyok pár véleményre a következő meccsel kapcsolatban.
Sunderland-Arsenal?
Game90 valami tipp?
Én is kerestem,h a Sunderland kivel fog játszani... az Arsenal pedig 7et rúgott legutóbb...visca el barca írta:ezt hivjak ugy, hogy 3 esélyelbandi írta:Kíváncsi vagyok pár véleményre a következő meccsel kapcsolatban.
Sunderland-Arsenal?
A Sunderland az elmúlt 6 meccséből 5-öt hozott.Otthon az elmúlt 6 meccsből pedig 4-et húzott be.
Az Arsenal meg vendégben elég kiszámíthatatlan![]()
Game90 valami tipp?nem kell ilyen meccsekre fogadni és akkor nem lesz belole baj
amugy x
ezt hivjak ugy, hogy 3 esélyelbandi írta:Kíváncsi vagyok pár véleményre a következő meccsel kapcsolatban.
Sunderland-Arsenal?
A Sunderland az elmúlt 6 meccséből 5-öt hozott.Otthon az elmúlt 6 meccsből pedig 4-et húzott be.
Az Arsenal meg vendégben elég kiszámíthatatlan![]()
Game90 valami tipp?
Nálam meg pont ez a mai "meglepetés" meccs!Game90 írta: Nekem is nagy bukta volna a nap, 0/3 + élőben ment még egy Miami +11,5, természetesen az is elment...![]()
Erősen gondolkozok, hogy a Thunder-t ma egy kisebb összeggel meg kéne rakni.
Nekem is nagy bukta volna a nap, 0/3 + élőben ment még egy Miami +11,5, természetesen az is elment...Bob_Marley írta:Beírom én is, mert nem hiszem el
Megtettem a Magic-Clippers-Chicago triót!
Általában egy neccesebb mindig bekerül nálam, nem szeretek "szotyizni"!Persze a Magic hozza, a Bulls elég papírforma, Cavsnél olvastam Irving nem játszik, tettem még pluszban ellenük, erre nyernek
Kicsit olyan mint amit a Celtics művelt a Magic ellen (bár az még gyilkosabb volt) múltkor!És Session élete meccsét lehozza????? (oké tavaly ezt a szitnet hozta folyamatosan, de akkor is pont ma sül is mellé....)
A Cleveland az év vicce, ahogy Game írná
Közhely, de nincs olyan meccs ami biztos. Nah, ez az én szelvényeimre hatványozottan igaz!visca el barca írta: bátor. nagyjabol a ghánára látok 70% esélyt a többi bukóa juve nem fog kikapni, a másik két eseményt meg szerintem pont forditva kellene. valencia uis lo egy golt, mig amott sztem a stuttgart nem..