2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem áll szándékomban kötekedni, de olvass utána a szabálykönyvben, hogy azért mert valaki kezel a 16-oson belül nem jelenti hogy sárgát is kell kapnia.Antifoci írta:Gyerekek nem volt jogos a tizi?
A csókának volt lapja kapott egy másikat, ilyen a szabály.
Most nem kötekedésből és nem is feszültség szítás miatt, de megkérdezem: Szerinted idén Messi megérdemelné?G.Gabe írta:Hát Messi közelébe nem fog kerülni a gólkirályi címnek idén, és szerintem az aranylaszti sem lesz az övé
ebben a témában az utolsó hozzászólásom:Nem Ede72 írta:
igazán nem vagyok Ronaldo fan, de azért ő egy évben rúg 10 ilyet, Kilincsről meg még nem is hallottam, de ez már off itt...
igazán nem vagyok Ronaldo fan, de azért ő egy évben rúg 10 ilyet, Kilincsről meg még nem is hallottam, de ez már off itt...Tdavid írta:Nem Ede72 írta:lehet, hogy C Ronaldo egy arrogáns semmirekello, de senki nem tudja úgy seggbe rúgni a lasztit, ahogy ő...Cali írta:Pfhuuu ez de szép gól volt!
nem estem hasra a góljától...szép szép, de például csütörtökön a Sivasspor játékosa Kilic is egy hasonló gólt vert a Besiktasnak.
Nem Ede72 írta:lehet, hogy C Ronaldo egy arrogáns semmirekello, de senki nem tudja úgy seggbe rúgni a lasztit, ahogy ő...Cali írta:Pfhuuu ez de szép gól volt!
Én is abban reménykedem, hogy a Liga megnyerése után visszatakarodik Angliába. Ennyit megérG.Gabe írta:Nem lehet minden bajnokságot megnyerni.
Egy előnye lehet a dolognak: murinnyó talán elkotródik, most, hogy nagy nehezen legalább egy bajnoki címet kiguberált.
Bár még ugye lehet bármi.
lehet, hogy C Ronaldo egy arrogáns semmirekello, de senki nem tudja úgy seggbe rúgni a lasztit, ahogy ő...Cali írta:Pfhuuu ez de szép gól volt!
G.Gabe írta:Nem lehet minden bajnokságot megnyerni.
Egy előnye lehet a dolognak: murinnyó talán elkotródik, most, hogy nagy nehezen legalább egy bajnoki címet kiguberált.
Bár még ugye lehet bármi.
Tdavid írta:Ez a beszéd!nyalesz írta:kit érdekel ha nyeri a ligát a reál, akkor is Barcás leszek ha csak másodikok leszünk
furcsa lett volna ha mást írsz...![]()
Danilo góljainak a fele v több mint a fele 11-esből esettferninho írta:segítenek jah... nem adnak meg egy szabályos gólt...S.Agüero írta:Ha van egy kis esély, h a Madrid pontot veszítsen, valahogy mindig segítenek nekik a bírók...
![]()
Vagy ha nem is segítenek, de kapnak tizit vagy emberelőnyt...
és elnézést, hogy elkezd röplabdázni egy sárga lapos ellenfél a 16-oson belül
oké, hogyne, had ne kelljen magyarázkodnom légy szíves, tudjátok mire gondolokezen a szinten a cserekapus is berúgná....![]()
és egy percig nem izgultam, jó volt nézni, ahogy a gól után 40 percig folyamatosan hajtottak a fiúk, egy pillanatra nem álltak le, még a bedobásokat is sürgették folyamatosan...
így kell hozzáállni és ez szinte mindig meghozza a gyümölcsét.
ezt kifejtenéd? nem nézek magyar focittiszta danilo a honvédból
ronaldo mikor szerzett gólt utóljára akcióból?....![]()
most.
segítenek jah... nem adnak meg egy szabályos gólt...S.Agüero írta:Ha van egy kis esély, h a Madrid pontot veszítsen, valahogy mindig segítenek nekik a bírók...
![]()
Vagy ha nem is segítenek, de kapnak tizit vagy emberelőnyt...
oké, hogyne, had ne kelljen magyarázkodnom légy szíves, tudjátok mire gondolokezen a szinten a cserekapus is berúgná....
ezt kifejtenéd? nem nézek magyar focittiszta danilo a honvédból
ronaldo mikor szerzett gólt utóljára akcióból?....![]()