Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt Puhl Sanyi is megemlítette a félidőben, hogy teljesen felesleges volt a rúgás, jöhetett volna a piros.Halfkey írta:Ahogy a korrektség végett meg kell említeni, hogy Ramost is le lehetett volna zavarni nyugodtan.
Jogos, de mint láthattad a középpályánk impotens volt. A kis Roberto nem volt jó, Thiago eléggé halovány teljesítményt nyújtott, míg Mascheranoból egyértelmű a védelemben tudjuk kihozni a maximumot. Ez ilyen.Halfkey írta: Nincs kedvem nagyon visszakeresni, de míg mi abszolút beszorítottuk az ellent, és legalább 10-el több kapura lövésünk volt az első félidőben, addig nektek a meccs ugyanezen periódusában az ellenféllel megegyező.
Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, kiegészítve annyival, hogy ehhez hozzáadom még Messi sétálgatását, ami nagyon zavar egy ideje.LG írta:Primitive írta:![]()
![]()
.
Ezt a hozzászólást csak ajánlani tudom a többi Barcás kollégának, minden szavát adom.Primitive írta:![]()
![]()
![]()
Ennek a topicnak csak olvasója vagyok, nem igazán szoktam hozzászólni, de mostmár az utóbbi posztok után úgy gondoltam, muszáj kiadnom magamból valamit.
1. Ez a bajnokság leves. Lehet itt jönni a matematikai eséllyel, meg a sok hülyeséggel, de ezzel csak arconköpöd magad.
2. Nem értek itt egyes embereket. Értsük már meg, hogy nem tudsz mindíg ugyanazon a szinten pörögni, és minden címet megnyerni. Picit jóllakott a csapat.. Nem lehet mindig nyerni. El kell fogadni.
Savanyú a szőlő, lehet bírózni, meg lehet jönni az összeesküvés elméletekkel, de ezeken már csak röhögni tudok.Igen, idegesítőek ezek, de azt nekem senki nem mondja, hogy ezeken ment/megy el a bajnokság. Szürkék vagyunk idegenben, a kis csapatok ellen nincs meg a motiváció, ennyi.
Lehet utálni a Madridot (én se szeretem Őket), de én most adnék Nekik egy pacsit. Ki vannak éhezve a sikerre, mennek, támadnak, nem adják fel. Így állnak hozzá minden meccshez, és jönnek is a sikerek.
Kicsit bosszant a Mi impotens játékunk, olykor már a hajamat tépem, hogy hátrányban vagyunk és ott tkölődünk a tizenhatosnál...![]()
DE, mostmár innen szeretnék egy motivált brigádot a pályán látni. Bajnokságot se lökném oda, tiszteljük meg az aktuális ellenfelet azzal, hogy a legjobb csapattal állunk ki.
Királyi Kupában egy meccsre vagyunk a kupától (sztem kemény meccs lesz a Bilbao ellen). BL-be még hosszú az út, de remélem az motiválja a fiúkat, hogy megvédhetik a címet.
Bajnokságba meg meg kell csapni otthon a Madridot, hogy azért ne legyen olyan fergeteges Nekik az a Bajnoki cím.
Ez így van, a sárga lap szerintem is hiba volt, tizinek viszont egyértelmű. Csak mielőtt elkezdődne a húde tolnak minket móka (ami igazából már elkezdődött), ne felejtsük el az elvett szabályos gólt sem, és a kiállított csóka előző szabálytalanságát, ami akár önmagában is piros lehetett volna. Ahogy a korrektség végett meg kell említeni, hogy Ramost is le lehetett volna zavarni nyugodtan. De szerintem nem ezen múlt. No offense, de láttam mindkét nagycsapat meccsét. Nincs kedvem nagyon visszakeresni, de míg mi abszolút beszorítottuk az ellent, és legalább 10-el több kapuralövésünk volt az első félidőben, addig nektek a meccs ugyanezen periódusában az ellenféllel megegyező. Ha jobban nyomtatok volna, többet vagytok a 16-oson belül, nagyobb az esélye a tizinek is.Elfogultság nélkül, szerintem itt nem kellett volna lapot adni, nem volt szándékos. De ez személyes vélemény.
akkor és most 22 meccs után.shutterisland írta:arra kíváncsi lennék, hogy tavaly hány ponttal állt ez idő tájt a barca és a real a bajnokságban..
Nem áll szándékomban kötekedni, de olvass utána a szabálykönyvben, hogy azért mert valaki kezel a 16-oson belül nem jelenti hogy sárgát is kell kapnia.Antifoci írta:Gyerekek nem volt jogos a tizi?
A csókának volt lapja kapott egy másikat, ilyen a szabály.
Most nem kötekedésből és nem is feszültség szítás miatt, de megkérdezem: Szerinted idén Messi megérdemelné?G.Gabe írta:Hát Messi közelébe nem fog kerülni a gólkirályi címnek idén, és szerintem az aranylaszti sem lesz az övé
ebben a témában az utolsó hozzászólásom:Nem Ede72 írta:
igazán nem vagyok Ronaldo fan, de azért ő egy évben rúg 10 ilyet, Kilincsről meg még nem is hallottam, de ez már off itt...
igazán nem vagyok Ronaldo fan, de azért ő egy évben rúg 10 ilyet, Kilincsről meg még nem is hallottam, de ez már off itt...Tdavid írta:Nem Ede72 írta:lehet, hogy C Ronaldo egy arrogáns semmirekello, de senki nem tudja úgy seggbe rúgni a lasztit, ahogy ő...Cali írta:Pfhuuu ez de szép gól volt!
nem estem hasra a góljától...szép szép, de például csütörtökön a Sivasspor játékosa Kilic is egy hasonló gólt vert a Besiktasnak.
Nem Ede72 írta:lehet, hogy C Ronaldo egy arrogáns semmirekello, de senki nem tudja úgy seggbe rúgni a lasztit, ahogy ő...Cali írta:Pfhuuu ez de szép gól volt!
Én is abban reménykedem, hogy a Liga megnyerése után visszatakarodik Angliába. Ennyit megérG.Gabe írta:Nem lehet minden bajnokságot megnyerni.
Egy előnye lehet a dolognak: murinnyó talán elkotródik, most, hogy nagy nehezen legalább egy bajnoki címet kiguberált.
Bár még ugye lehet bármi.
lehet, hogy C Ronaldo egy arrogáns semmirekello, de senki nem tudja úgy seggbe rúgni a lasztit, ahogy ő...Cali írta:Pfhuuu ez de szép gól volt!
G.Gabe írta:Nem lehet minden bajnokságot megnyerni.
Egy előnye lehet a dolognak: murinnyó talán elkotródik, most, hogy nagy nehezen legalább egy bajnoki címet kiguberált.
Bár még ugye lehet bármi.