Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ki rúgta a gólt?Bob_Marley írta:Ozsimiki-Gego9 vs Bob_Marley-kanty 9-0 és 15-1
Gratulálunk!
Nem tudom, h mi lehet.Bob_Marley írta:Nem tudok csatlakozni, pedig megvan a zászló, beírom a jelszót, s kiírja, hogy nem tud kapcsolódni a hostolóval!
Részemről is jó!6-7 között okés kanty!S.Agüero írta:Én ma ráérek lejátszani 6 és 8 óra között.
Kanttyal beszéltem, h játszunk ellenük, ha jó Bobnak meg ferninek is.
7 után jó lesz nekem is. Ha mégsem akkor jobb lesz ha nem hátráltatom a versenyt és kilépek vagy nem tudom... De 7 után 99% hogy jó még ha laggolni fog akkor is (nem fog).lijacska írta:Este 7 után tudok játszani, messifan te hogy állsz az idővel?
A héten 3 mecset le kellene tolni, remélem lesz szabadidőd.
de, letoltuk mi ákosékkal, meg matyiék is.ozsimiki írta:
tegnap se játszott le senki semmilyen meccset?
Holnap 9 után nekem is. Mndjuk tőlem most is lenyomhatjuk.vargaakos írta:9 után nekünk ok. Majd szólj a társadnak.
Holnap du. 3-5 között illetve este 9 után jó.vargaakos írta:levproff/Slither vagytok ma? ha igen meddig? ha 9előtt le tudnánk játszani nekünk oké lenne. Ha nem akkor írjatok holnap délutáni időpontot és valószínüleg jó lesz az is, csak menjen le ma v hnap.
nekem is megfelel ez az időpont.S.Agüero írta:Jó, tudom, értem, csak ennek következtében még én sem tudtam lejátszani egy meccset sem...
Megkérdezem még1x.
Ma/Holnap mikor lenne jó nektek lejátszani?
Nekem ma 10-ig jó kb.
Holnap pedig késődélután+este.
Többiek?