Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jogos, és egyet is értek vele teljesen. A magasságát kamatoztathatta volna, Leverkursennek elég jó a fejjátéka.Mihu írta:Amit az utóbbi időben előad védőmunka címén, az még az NB1-ben is kevés lenne, úgyhogy nem is bánom hogy kimaradt. Sajnos az utóbbi hetekben nagyon nem volt formában. Megelőzték, átjátszották, lemaradt, stb.Messa írta:Érdekes, Piqué mondjuk szerintem pont jó lett volna Kießling miatt, de majd meglátjuk. Xavi pihentetését én sem értem, de talán még a kisebb sérülés.
Salas, ment pü!
Az a lényeg, hogy van olyan emberünk a padon, aki ha beáll színt tud vinni a játékunkba..aynas írta:Pique, Xavi és Tello a padon sincs
pad: Sergi Roberto, Bartra, Dos Santos, Cuenca, Pedro, Thiago
Amit az utóbbi időben előad védőmunka címén, az még az NB1-ben is kevés lenne, úgyhogy nem is bánom hogy kimaradt. Sajnos az utóbbi hetekben nagyon nem volt formában. Megelőzték, átjátszották, lemaradt, stb.Messa írta:Érdekes, Piqué mondjuk szerintem pont jó lett volna Kießling miatt, de majd meglátjuk. Xavi pihentetését én sem értem, de talán még a kisebb sérülés.
Salas, ment pü!
Azzt olvastam, múltkor, h az ő korában ugye már nem úgy bírja a heti 3 meccset és elővigyázatosságból nem játszik. Bár mostanában sose játszik...MichaaBee írta:Xavival nagy gondok vannak.Nem hiszem, hogy személyes konfliktus lenne, bár az lenne még igazán gáz. De hetek óta nem játszik, tuti valami sérülés.
![]()
Piquét megértem, ő nincs formában.aynas írta:Pique, Xavi és Tello a padon sincs
pad: Sergi Roberto, Bartra, Dos Santos, Cuenca, Pedro, Thiago
Vagy mindkettő apróbb sérüléssel küzd...ronaldinho89 írta:Ajj komolyan mondom már ezt nem hiszem el. Adriano megint az egyik támadónk. kész . halál. semmit nem tud nyujtani ott. nehézkes labdalevétel,.. védőben inkább jobb , nem akarom bántani de áh... mi a fenének kell Xavit is leültetni. meg Piquét.. lehet már a Valencia elleni hétvégi bajnokira is figyel Pep.
Adriano kezdő???csdewl írta:kezdo: Valdés - Alves, Puyol, Mascherano, Abidal - Busquets, Iniesta, Fábregas - Adriano, Messi, Alexis
Lehet, hogy én vagyok a kulcs!MessiFan91 írta:Ha ezt a két meccset nem láttad, akkor mostantól minden meccset nézz!P.U.Y.O.L. írta:Hihetetlen, hogy a TV2 megint lepasszolta a fiókcsatornájának a meccset. Remélem találok nézhető stream-et, mert az eddigi szezonból 2 meccset nem láttam csak. (Getafe - Barcelona, Osasuna - Barcelona....)
![]()
Egyébként: http://sportgeza.hu/futball/2012/02/14/bl_infografika/
Érdekelne engem is, egyelőre én sem boldogulok vele.barca_bome írta:Ott a baj, hogy menüben nincs olyan menüpont, hogy üzembehelyezés.Dragonfly80 írta:Műholdas DIGInél.
Menü-Üzembe Helyezés (jelszót beírod)-Kézi keresés
1.Műhold INTELSAT 1002
2.Transzponder-itt kiválasztod a 12,563(V) 27500 3/4-et
3.Tiltás
4. Mind
5.Csatorna típusa -TV
Keresés gombra katt.
HA végigfutott a keresés elmented azokat a csatornákat amit meg akarsz tartani.Kész.
Ezek vannak:
-Rendszerbeállítás
-Preferencia
-Telepítés
-Időzítő
-PPV
-Nyelv
Furcsa, mert anno emlékszem, hogy volt üzembehelyezés menü valahol!
Szerintem nincs, a PRO4 elég korlátozott számban fogható. Elég legyen annyi h az egész országot nézve 16%-os a lefedettsége.... szval nem hinném.S.Agüero írta:Ha nekem van digim, de nem vagyok digis(pr telecomos vagyok) attól még van pro4em?![]()
valaki segítsen, köszi!
Ott a baj, hogy menüben nincs olyan menüpont, hogy üzembehelyezés.Dragonfly80 írta:Műholdas DIGInél.
Menü-Üzembe Helyezés (jelszót beírod)-Kézi keresés
1.Műhold INTELSAT 1002
2.Transzponder-itt kiválasztod a 12,563(V) 27500 3/4-et
3.Tiltás
4. Mind
5.Csatorna típusa -TV
Keresés gombra katt.
HA végigfutott a keresés elmented azokat a csatornákat amit meg akarsz tartani.Kész.