Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezekhez a jó meglátásokhoz pár gondolat.shutterisland írta:hidd el, hogy (ha nem is úgy..) messihez hasonlóan ő is tudna ilyeneket, hogy lendületből megver két védőt, akár látványosan is.Akkor úgy szeretnék fogalmazni, h vmi kígyózást,szlalomot befejezve gólokkal, szeretnék látni tőle.
de én látom rajta azt, hogy nem elég bátor ezekhez.
messi bármikor eladhatja így a labdákat, mert a világ legjobb játékosa, ünnepelt sztár, és még a hullámvölgyei idején is rúg gólokat, ad gólpasszokat.
viszont száncsi ha elszórná a labdákat, könyebben kikezdenék, pep is könnyebben vágná a padra.
amúgy szerintem gyorsaság (főleg indulósebesség) és tecnikai tudás is megvan nagyjából, mint ami messinél.
csak utóbbiban ott az X-FAKTOR,ami kiemeli
ebből is látszik, hogy nem az a tipikus gólvágó csatár, ezért is még kedvesebb számomra, hogy itt nem áll hadilábon a gólszerzéssel.25 meccsen 11 gól (ebből 8 a bajnokságban) és 3 gólpassz.
Két gólra van attól, hogy ez legyen a legeredményesebb szezonja (az utolsó udinei szezonjában 12-t lőtt)...
maximálisan egyetértek a leírtakkal, abszolút erről van szó szerintem is. ha azt kérné tőle Pep, hogy nyugodtan trükközzön, színezze a játékot, biztos hogy nem vallana szégyent, de érzi ő is hogy nem akkora király még hogy elszórhatja a lasztikat. mondjuk ha így halad...shutterisland írta:hidd el, hogy (ha nem is úgy..) messihez hasonlóan ő is tudna ilyeneket, hogy lendületből megver két védőt, akár látványosan is.
de én látom rajta azt, hogy nem elég bátor ezekhez.
messi bármikor eladhatja így a labdákat, mert a világ legjobb játékosa, ünnepelt sztár, és még a hullámvölgyei idején is rúg gólokat, ad gólpasszokat.
viszont száncsi ha elszórná a labdákat, könyebben kikezdenék, pep is könnyebben vágná a padra.
amúgy szerintem gyorsaság (főleg indulósebesség) és tecnikai tudás is megvan nagyjából, mint ami messinél.
csak utóbbiban ott az X-FAKTOR,ami kiemeli
tri_campeones írta:Valamiért sokkal szimpatikusabb mint Villa...![]()
25 meccsen 11 gól (ebből 8 a bajnokságban) és 3 gólpassz.Stalkyard írta:Tudja valaki, hogy összesen hány gólnál tart eddig a szezonban? Egyébként ne legyetek vele türelmetlenek, még mindig szokja egy kicsit a játékunkat, idővel jönnek majd az egyéni villanások is, ebben biztos vagyok. Lépésről lépésre kell haladnia, de jó úton jár.
hidd el, hogy (ha nem is úgy..) messihez hasonlóan ő is tudna ilyeneket, hogy lendületből megver két védőt, akár látványosan is.Akkor úgy szeretnék fogalmazni, h vmi kígyózást,szlalomot befejezve gólokkal, szeretnék látni tőle.
Igazad lehet, nekem is csak annyi volt róla meg, amit a videók mutattak, mivel teljesen kiestem az olasz fociból a digi tv megjelenése óta.socio66 írta:sánchez azért sosem volt egy 'joga bonito' játékos.
egy-két bicikli belefért persze,de ő is inkább 'tologatja' a labdát,forgolódik mint messi,minden megmozdulása racionális és célratörő.
a mentalitása is olyan,hogy végigszaladja,végigdolgozza a meccset,nem célja hogy a vonal mellett a labda körül ugrálva megalázza az ellenfelet.
nyáron sokan el voltak tévedve vele kapcsolatban,akkor is írtam hogy nem a youtube-os videóknak kell hinni,ő egy maximálisan ideillő játékos,amit itt elvárnak egy játékostól,azokat mind nagyon magas szinten tudja.
Engem egyenlőre engesztel a góljaival, de én azt hittem nyáron ő hoz majd egy kis pluszt a csapatba, kicsit visszatér a "joga bonito" is a játékunkba,Ezzel nekem még adós egy kicsit.socio66 írta:már korábban is írtam,hogy nagyon jó versenyző típus a srác, soha nem remeg meg a lába,és ha nagyobb a tét,akkor még jobb teljesítményt nyújt,mint egyébként.
szerencsére ezt nem cáfolta meg eddig nálunk,szépen betette a ziccereit, nem bántásképp de a fejemet teszem rá hogy villa a két helyzetből minimum az egyiket kihagyta volna,de inkább mindkettőt.
elcsépelt,de tényleg legyünk vele türelmesek,tegnap is figyeltem,az első fél órában egyszerűen nem ért el hozzá a labda,a gól szinte az első érintése volt.mondanom sem kell,hogy ilyennel korábban nem nagyon találkozott.