Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ebben 1etértünkTaibi írta:Én személyszerint sose örülök egy sérülésnek se. Akkor se ha az ellenfél legjobbjai sérülnek meg. Sokkal nagyobb élvezet úgy legyőzni egy csapatot, ha a legerőssebb kezdőjével áll fel...Raulito írta:Nemtom,én személy szerint nem örülök semmilyen játkos sérülésének sem,de ezexerint elég könnyen.Kb mint ahogy néhány itteni szokott a Madrid sérüléseinek.Bár ez nem egy túl jó tulajdonságh
Én személyszerint sose örülök egy sérülésnek se. Akkor se ha az ellenfél legjobbjai sérülnek meg. Sokkal nagyobb élvezet úgy legyőzni egy csapatot, ha a legerőssebb kezdőjével áll fel...Raulito írta:Nemtom,én személy szerint nem örülök semmilyen játkos sérülésének sem,de ezexerint elég könnyen.Kb mint ahogy néhány itteni szokott a Madrid sérüléseinek.Bár ez nem egy túl jó tulajdonságh
Nemtom,én személy szerint nem örülök semmilyen játkos sérülésének sem,de ezexerint elég könnyen.Kb mint ahogy néhány itteni szokott a Madrid sérüléseinek.Bár ez nem egy túl jó tulajdonsághTaibi írta:És annak hogy lehet örülni, ha lesérül egy barca játékos?Raulito írta:Ha akarod.De azé nem kéne ezt kívánni senkinek se,mégha Realos is az illetző.Az más doilog h a Real-t szidja.Deakkor hasonló yookat neki is.
És annak hogy lehet örülni, ha lesérül egy barca játékos?Raulito írta:Ha akarod.De azé nem kéne ezt kívánni senkinek se,mégha Realos is az illetző.Az más doilog h a Real-t szidja.Deakkor hasonló yookat neki is.
Nézz már át a Madridistára és olvasgass egy picit a hsz közt.madrid15 írta:Srácok nem azért mondom de elég taplók vagytok mert mi a madrid oldalon egyáltalán nem fikázunk titeket.ennyi szerintem gondolkodjatok el ezeken.egy madrid fan
Vna itt több is,nyugi.Nem hagyjuk a Barcásokat ellenfél nélkülHALA MADRID!!! írta:Hello madrid15!
végre egy másik Madrid drukker![]()
Ez...madrid15 írta:a madrid oldalon egyáltalán nem fikázunk titeket
Engedelmeddel az egész cikk itt:Boixos írta:milyen jó, h ebből a "varázslatos focistákból álló csapatból", már évek óta semmit sem lehet látni....(Perez) megjegyezte, különleges tehetséget igényel egy ilyen csapatot irányítani. "Egyetlen másik gárdában sincs együtt ennyi tehetséges játékos, és ezekből a varázslatos focistákból csapatot csinálni nehéz feladat. Nagyon sokan vannak, akik elboldogulnak egy Valenciával, Atletico Madriddal vagy Barcelonával, de talán kevesebben, akik a Reallal is." forrás: nso
egy barcelonát, egy valenciát persze könyebb rendbe rakni. érdekes, h ezek a "kispályás" csapatok csinálnak hülyét a fantasztikus, utolérhetetlen, csodálatos madridból, ahol mellesleg a legjobban borotválkozó játékosok is szerepelnek. meg a garfield-filmek sztárjai.
jó ez az elnök nekünk. akinek ekkora arca van, az sokkal nagyobbakat tud pofára esni. és ezt gyakorolja is rendesen az utóbbi időben az öreg florentino.
ááá én nem hiszem, annyira még ok se hulyék. Ha még is, akkor Real Madridbol Nyugdíjas Klubb lex.Bercy írta:még egy favágó! vagy lábtörő???