Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hála az égnek arra kevés esély van. 1-1.. alakulMihu írta:Már én is nézegettem...18 pontos hátrány kell a meccs előtt ahhoz, hogy sorfalat álljunk.tri_campeones írta:csak sorfalat ne álljunk
Úgy hallottam, Shakira átszív egy teniszlabdát egy locsolócsövön... Valszeg ez lehet az oka, hogy Piqué elvesztette dinamizmusát...Bob_Marley írta:Elsírom magam, Pique mozgása tanulmány....kinéz, majd mint a lassított felvétel megmozdul, s szép nyári időben sétál a Váci utcában miközben átszáll a labda!
Ugyanazokat kapjuk hetek óta, oldalról bejön a labda, mert cseszünk zavarni, középen vagy egymásra várunk, vagy nézzük a TV macit, s alszunk!
Iszonyat idegesítő ilyen gólokat kapni!!!!!
Benzinkút--Tankolni akart--nem húzta be a kéziféket--rágurult a kocsi a bokájára--eltörtMihu írta:Mi történt vele? Pont akkor figyeltem oda mikor már csak annyit mondott hogy eltört a bokája és fél év.Tdavid írta:Most hallottam csak hogy mi lett Banegaval.
hááát.![]()
Szerencsétlent megnéztem volna amikor közölik vele hogy ez fél év lesz...csak is a saját bénasága miatt.
ez viszont így szép lesz...
tankolni akarta és elfelejtette behúzni a kéziféket...a kocsija meg átment a lábán.Mihu írta:Mi történt vele? Pont akkor figyeltem oda mikor már csak annyit mondott hogy eltört a bokája és fél év.Tdavid írta:Most hallottam csak hogy mi lett Banegaval.
hááát.![]()
Szerencsétlent megnéztem volna amikor közölik vele hogy ez fél év lesz...csak is a saját bénasága miatt.
Mi történt vele? Pont akkor figyeltem oda mikor már csak annyit mondott hogy eltört a bokája és fél év.Tdavid írta:Most hallottam csak hogy mi lett Banegaval.
hááát.![]()