Élő közvetítések
- kovacsmisn
- Barça B
Mondja a szakértő, hogy senki se számítson arra, hogy 7-0 lesz, hiszen a harmadik ellen játszunk... ha 5-1 lenne egy szava nem lehetne senkinek sem /sztem ajtó-ablak helyzetek voltak/
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Az alapvető azért szerintem ez volt. Másrészt még nincs vége.TrogAir írta:Azért itt nem csak erről van szó...a bajnokság nem elsősorban emiatt úszott el...vannak tényezők azért ezen kívül isbarcelonaforever írta:Ha ekkora tűzzel fociztunk volna végig a bajnokságba.........![]()
![]()
Az első 10 percet leszámítva iszonyat motiváltak...
- TrogAir
- Jugador d'estrella
Azért itt nem csak erről van szó...a bajnokság nem elsősorban emiatt úszott el...vannak tényezők azért ezen kívül isbarcelonaforever írta:Ha ekkora tűzzel fociztunk volna végig a bajnokságba.........![]()
![]()

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
- TrogAir
- Jugador d'estrella
Én is így gondolomMessa írta:Nagyon rég játszottunk már ilyen jól, most érzem igazán hogy mennyire hozzászoktam ahhoz, hogy minden meccsen gála volt...
Egyébként nekem kicsit olyan érzésem van, mint Rijkaard utolsó szezonjában a Celtic ellen idegenben...

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nagyon rég játszottunk már ilyen jól, most érzem igazán hogy mennyire hozzászoktam ahhoz, hogy minden meccsen gála volt...
Egyébként nekem kicsit olyan érzésem van, mint Rijkaard utolsó szezonjában a Celtic ellen idegenben...

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Pörgős első félidő volt, amit kaptunk gólt viszont még mindig nem hagy nyugodni!!!!De vezetünk ez a lényeg, csak tartsuk meg, s ne adjuk le!

- ab1daL
- Director del Fútbol
Pöppet pörög a csapat! 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
na megjött Ini máris mókásabb a tánc 

https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
Alattomos focit játszanak a vendégek, le kell tudni zárni a meccset a következő félidő elején.
- barcelonaforever
- Jugador del Barça
Alex + Cesc hatalmas , Leo 2 góljával szintén...
- barcelonaforever
- Jugador del Barça
Ha ekkora tűzzel fociztunk volna végig a bajnokságba.........

Cesc ma nagyot játszik
Nagyon remélem, hogy nem csak fellángolás a mai teljesítmény...
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
-
- Director del Fútbol
ez nem volt gyenge Cesctől

ejjjj,de közel volt..
- Messa
ilyen nincs... 6-1 lehetne. legalább.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Messa
banyeg alexis hihetetlen jó, még akkor is ha ezt kiküldte a marsra. nekem hihetetlenül hiányzik ez a fajta varázsló a csapatból.
....màr el kellett volna dönteni a meccset..., de legalabb jól játszunk.
-
- Capitá del Barça
Pedro pályán van?:O Tello jöhetne ...

Továbbra sem tudom eldönteni, hogy ilyen gyenge a Valencia, vagy mi játszunk jobban? Valahol a kettő között van a válasz. Szokás szerit minden kapus az éelte meccsét játsza ellenünk, ezzel nincs mit tenni. Túl kell járni az eszén és még kettőt berámolni. Magabiztos hazai győzelem, nagy szükségünk van rá! Iniesta eddig MOM, maradjon is így! 

Football, bloody hell. /SAF/