Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nah, itt nem használtál olyan szót, ami oldalakon át menő személyeskedéshez vezet, és úgymond leírtad a saját véleményed, kritikád Messivel kapcsolatban, ahogy Te látod, amihez szíved joga. Bannoltalak? Töröltem eme hszt? Nem, mert normális formában a kritikának is helye van, ahogy a dicséretnek is. A FÉREG szó minden ,csak nem idevaló kifejezés. Ez van. Először csak a hszt töröltem, senzu nem kapcsolt, másodszorra is leírta, onnantól ismert a történet.Rinku írta:Féregnek nem mondanám, még ha úgyis érződik az utolsó mondatomban. De nagyon elmozdult egy sunyi, kellemetlen és arrogáns irányba és ne mondja már nekem senki, hogy egyáltalán nem érződik ez... Mindenki azt szeretné, hogy a régi, egyszerű, kedves figura legyen és az elmúlt 2-3 hónapot hagyja maga mögött. Senkinek sem használ, sőt, legtöbbször csak káros hatással van a csapatra. És akkor említhetném például a Villarreal elleni gólját és a Madrid elleni meccsen elkövetett szabálytalanságait, ahol elég nagy pirosat megérdemelt volna.
ezzel meg egyetértek, úgy ahogy van.csababarca írta:Amúgy mi a baj Messivel konkrétan? azon túl,hogy mostanában gyengébben ment neki a játék,és hogy önzőbb mint szokott?
sose volt az a temperamentumos ember, mindig egy arccal nyomta végig a meccseket, kevés érzelmet kommunikált kifelé mindig is.
ez most is így van.
komolyan egyeseknek már semmi sem jó...
Pepe egy féreg...Marcelo egy féreg.Rinku írta:Legalább annyira visszaszállhatna a földre, ahogy ti is! Hogy beszéltek már a saját társatokkal?! Normálisak vagytok? Leírta a véleményét és ezért meg kell ölni... Mellesleg jogos, amit írt, mert igencsak zavaró, hogy milyen személyiségváltozáson ment át az utóbbi időben... Alig látom már benne az alázat és a szerénység valamilyen jelét is, igen gyorsan változzon vissza, mert hosszútávon nem vagyok hajlandó elnézni. Ezt nem... Ha nyert három aranylabdát, ha most jött újonnan, ez nem az a hely, ahol ezeket szívesen nézik. Legalábbis amikor én kezdtem el értük szorítani, akkor még nem ez a hely volt...
És ettől fórum egy fórum, hogy megosztjuk a véleményünket és megbeszéljük, hogy ki mit lát és tapasztal... Fórum=vitahely. A ti kettőtök pökhendi hozzászólása semennyivel sem felsőbbrendű a senzuénál, szóval ti is jegeljétek magatokat, nem csak ő. Nem volt szép szó a féreg, de a mondandója manapság sajnos igen helytálló...
Ezeket annyira szeretem... Nyilván azért volt dühös, mert rohadtul akarta a gólokat és rajtad is kiütköznek érzelmek, ha hajtasz mint a gép és mások "hibája" okán elmarad az eredmény.N7 írta:Hatalmasat játszott öröm volt nézni!VISSZATÉRT!:)
(viszont és ez most egy kis off: Miért viselkedik így a csapattársával,jelen esetben Alexissel,de Villával is és Pedroval is megtette,iylet nem kéne,azért!)
Akkor te szép 1 Barcelona drukker lehetsz, ha arra az emberre úgy nézel, aki ennyit tett a klub sikereiért...pfej...senzu_ írta:Barcelona szurkoló vagyok a Van Gaal éra óta, Messi meccseinek kb 90%át láttam, de az utóbbi időben akkora egy sunyi, alattomos ember lett, hogy néha elfog a hányinger mikor ránézek
Szerintem el is kéne tiltani! Botrányos, hogy nem rúg minden meccsen mesterhármast! Hogy nem tagadták ki a többiek? O.Osenzu_ írta:Barcelona szurkoló vagyok a Van Gaal éra óta, Messi meccseinek kb 90%át láttam, de az utóbbi időben akkora egy sunyi, alattomos ember lett, hogy néha elfog a hányinger mikor ránézek
Későre jár, menj már aludni, holnap iskola!!senzu_ írta:Miért nem lehet leírni, hogy Messi egy féreg? Értelmes választ várok, aki kitiltott, írja már le, hogy miért tette. Tudtommal a féreg szó nem számít káromkodásnak, akár még 12 éven aluli emberek is olvashatják...
Szerintem azért, mert az Eurobarcán az emberek 98%a szereti Messit és sok embert szerintem provokál, és neked sem tetszene, ha Ronaldo-t ilyen jelzővel illetnénk...senzu_ írta:Miért nem lehet leírni, hogy Messi egy féreg? Értelmes választ várok, aki kitiltott, írja már le, hogy miért tette. Tudtommal a féreg szó nem számít káromkodásnak, akár még 12 éven aluli emberek is olvashatják...
szerintem a 200 meccs alkalmából, legfőképpen!mekkora írta:Hogy is van ez, Messi mindig hazavisz egy meccslabdát amikor mesterhármast vagy annál több gólt ért el ? mert a meccsvégén őt mutatták és ott szorongatta a lasztit a hónalja alatt !