Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De vannak dolgok amiket az edző nem mindig lát. Például hogy Maxiban nagyobb a bizonyítási vágy mint Giuly-ben például és én sokkal jobban is szeretem Maxi játékát. És szerintem hasznosabb tud lenni mint GiulyBadi írta:Rijkaard egy jó edző, mi meg laikusok vagyunk. ő dolgozik vele minden nap, sokkal jobban ismeri mint te...
példa kell? Ronaldo..már 17 évesen világbajnok volt
Ezzel abszolút nem értek egyet! Honnan tudná Rijkaard megállapítani egy fiatal játékosról hogy nem lesz világklasszis??? Elég fura felfogásBadi írta:Fernando írta:Mit gondoltok?
Maxiból nem lesz világklasszis.
Rijkaard érti a dolgát, ő látja, hogy ki mire képes
Fernando írta:Mit gondoltok?
Én vagy egy védőt áldoznék föl arra hogy Maxi is bekerüljön vagy pedig Giuly maradhatna otthon egy kicsit vagyis a lelátón!Chris írta:itt a 18 fős keret:
Kapusok: Valdés, Jorquera
Védők: Belletti, Puyol, Oleguer, Márquez, Gio, Sylvinho
Középpályások: Iniesta, Edmílson, Deco, Motta, Gabri
Támadók: Giuly, Messi, Eto'o, Larsson, Ronaldinho
akik kimaradtak:
(a sérülteken (XAVI, VAN BOMMEL, DAMIA) kívül)
MAXI
EZQUERRO
Ettől sajna én is,főleg,hogy a #&@> Villareal ellen játszunk,tavaly is csak [auto_cenzúra]..Rejkard sem lesz a padon,féltem a csapatot..Bodi írta:Ez az elmélet megfordítva is teljesen igaz,de azért Messi kezdjen!Mental_Theo írta:jobb ha messi kezd,és giuly csereknét kap helyet,mert gyors,és a fáradt védőket le tudja futni
Én azért kicsit félek attól,hogy ez a sérülés megtöri a csapat kiváló formáját!
Ez az elmélet megfordítva is teljesen igaz,de azért Messi kezdjen!Mental_Theo írta:jobb ha messi kezd,és giuly csereknét kap helyet,mert gyors,és a fáradt védőket le tudja futni
Inkább Iniesta, Gabri-t nem merném ilyen fontos meccsen probára tenni.Fernando írta:Szerintem jobb ha Messi kezd a nagyobb meccseken mint Giuly! Giuly majd játszik a kisebb csapatok ellen! Persze ez baramoság csak kis igazságalapja van. Egyébként jobban örülnék kivételesen ha most Gabri kezdene!
Ja-ja...visca el barca írta:vasarnap 7tol. asszem sp2 adja liveban
Ez nem is hülyeség!Subinho írta:franciaországban korábban bevezették, h 3 gól után jár plusz 1 pont. de azzal az volt a baj, hogy egy 6-3-as vereség 1 pont volt, egy 1-0-ás meg 0 pont...
viszont az 5 gólnál nagyobb győzelemért plusz pont nagyon jó lenne. kevesebb lenne az 1-0-ás győzelem...legalábbis aki bajnok is akar lenni...